Mücahit Erdem 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 -K&N kutu içi filtremi temizleyip geri taktım.-MAF sensörünü temizledim.-Tavan temizliği için köpük almıştım. Onu deneyeyim dedim. Baktım çok güzel temizliyor. Yarısını yaptım ama sıcakta zor oluyor. Akşamları filan yapmak gerek.Arka tarafı yaptım;Güzel olmuş elinize sağlık.ne marka köpük kullandınız Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 18 Haziran 2019 Yazar Paylaş 18 Haziran 2019 Mücahit Erdem yazdı: Mustafa Arıkan yazdı: -K&N kutu içi filtremi temizleyip geri taktım. -MAF sensörünü temizledim. -Tavan temizliği için köpük almıştım. Onu deneyeyim dedim. Baktım çok güzel temizliyor. Yarısını yaptım ama sıcakta zor oluyor. Akşamları filan yapmak gerek. Arka tarafı yaptım; Güzel olmuş elinize sağlık.ne marka köpük kullandınız Teşekkürler. Sonax döşeme temizleyici köpük kullandım. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 18 Haziran 2019 Yazar Paylaş 18 Haziran 2019 Dogan Arsiray yazdı: direksiyon açısı ne olmuştu? Onunla ilgilenemedim henüz. Sorun devam ediyor halen. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 Açı derken orayı hatırlamadım ben, düz tütüncü düz gitmiyor mu ? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 18 Haziran 2019 Yazar Paylaş 18 Haziran 2019 Hasan Karabekiroglu yazdı: Açı derken orayı hatırlamadım ben, düz tütüncü düz gitmiyor mu ? Gidiyor ama sağa viraj dönerken ESP lambası yakıyor. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 18 Haziran 2019 Paylaş 18 Haziran 2019 Mustafa Arıkan yazdı: Gidiyor ama sağa viraj dönerken ESP lambası yakıyor. Sağa sola fark ediyor mu ? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 18 Haziran 2019 Yazar Paylaş 18 Haziran 2019 Hasan Karabekiroglu yazdı: Sağa sola fark ediyor mu ? Sadece sağa virajlarda Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 19 Haziran 2019 Yazar Paylaş 19 Haziran 2019 -Tavan temizliğini bitirdim. -Divortex klima koku giderici uyguladım. 2 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 21 Haziran 2019 Paylaş 21 Haziran 2019 Mustafa Arıkan yazdı: -Tavan temizliğini bitirdim. -Divortex klima koku giderici uyguladım. arabayı direk niye stop ediyon yaa sen öyle klimayı kapatıp stop etseydin barii Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 21 Haziran 2019 Yazar Paylaş 21 Haziran 2019 Okay Kaygusuz yazdı: arabayı direk niye stop ediyon yaa sen öyle klimayı kapatıp stop etseydin barii Nolacak ki bir şey olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 21 Haziran 2019 Paylaş 21 Haziran 2019 Bende dikkat ederim ama zararı varmı bilmiyorum. Gerçi ben 1 dakika kala falan kapatıyorum tekrar açınca koku yapıyor diğer türlü bazen. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 21 Haziran 2019 Yazar Paylaş 21 Haziran 2019 Kokuyla ilgili bir sıkıntım yok çok şükür. Yaz günü hiç kapanmaz benim klima sürekli açık durur. Bir kez evaporatör temizliği yapmıştım 2 yıl oldu heralde. Geçen de işte yukarıdaki ürünü kullandım. Evaporatör gideri iyi olursa kolay kolay koku sorunu olmuyor. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 21 Haziran 2019 Paylaş 21 Haziran 2019 ben söyle düşünerek acık bırakmam. sonraki mars için kontagı cevirdigimde ilk olarak direk fanlar devreye girecek aküyü cekecek kontaga vurdugum zamanda duracak tekrar devreye girecek bu yuzden farlar parklar bile kapatıp tekrar arac calıstırınca baslatırım herseyi teyp haric. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 21 Haziran 2019 Yazar Paylaş 21 Haziran 2019 Kontak açınca zaten farlar ve fanlar her şey duruyor marş esnasında. Elin mühendisi önlemini almış. Açıkçası pek takılmıyorum öyle şeylere. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 21 Haziran 2019 Paylaş 21 Haziran 2019 Vw'de klima kompresörü fanlar vs ilk çalışmadan 10 sn sonra devreye giriyor. Teyp hariç 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 21 Haziran 2019 Paylaş 21 Haziran 2019 Mert Yeldan yazdı: Vw'de klima kompresörü fanlar vs ilk çalışmadan 10 sn sonra devreye giriyor. Teyp hariç Aşırı sıcakta biraz uyuz oluyorum ama güzel düşünülmüş bir özellik. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Haziran 2019 Paylaş 21 Haziran 2019 Mecbur kalmadıkça klima açmam. Açınca kapatılamıyor. Kapatacağım zaman önceden kapatırım ve normal hava ile çevrim yaptırrım. Aksi takdirde sonraki açılışta koku yapıyor. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 Bende emmi gibi yapmaya ozen gosteriyorum. Acil durumlar harici tabii.. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 Yağın ve klima gazının sistemde tedavül etmesi açısından ayda iki kez en az yarımşar saat yaz kış çalıştırılmalıdır klima. Aksi taktirde conta ve oringler yağsız kalıp kuruyor yağsız kalan kompresör kesiyor. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 Bizde hiç koku olmuyor. Ama genelde kontağı kapatmadan 15 20 saniye önce kompresörü kapatıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 Mert Yeldan yazdı: Vw'de klima kompresörü fanlar vs ilk çalışmadan 10 sn sonra devreye giriyor. Teyp hariç Hemen çalışıyor bende Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 Koku felan olmuyor bende, yaz kış açıyorum.Gideceğim mesafe uygunsa cam açmıyorum 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 Hemen çalışıyor bende Senin araba VW değil ki. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 Koku felan olmuyor bende, yaz kış açıyorum.Gideceğim mesafe uygunsa cam açmıyorumCamı aç da içeride sıcak ve sağlıksız hava bi çıksın gardaşım, klima soğuğu içeriye dolmaya başlayınca kapatırsın 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts