İçeriğe Yönlendir

B5.5 Passat 1.9 TDI

Mustafa Arıkan

Recommended Posts

Metin Akbal

VW ye binenler zenginmiş diyolla. Biz oyle duyduk :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
36 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Yo yoo alakası yok 

Ayfon da şart.. Benden demesi..

Ayfon zil sesi olmadan kapı sesi tek başına bir şey ifade etmez.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Vw sahibi oldum ama bi ayfon sahibi olamadim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
17 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Ayfon da şart.. Benden demesi..

Ayfon zil sesi olmadan kapı sesi tek başına bir şey ifade etmez.. 

16 dakika önce, Metin Akbal yazdı:

Vw sahibi oldum ama bi ayfon sahibi olamadim

Bak görüyorsun. Htc ye veda vakti geliyor benim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Uzel

Mustafa hocam yol bilgisayarı ekranını nerde nasıl değiştittirdiniz? Ben de Boraya el atmam lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
Mustafa hocam yol bilgisayarı ekranını nerde nasıl değiştittirdiniz? Ben de Boraya el atmam lazım.

Yarım ekran çok uçuk bir fiyatta ve bulunmuyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Yarım ekran çok uçuk bir fiyatta ve bulunmuyor 
yol bilgisayarini kadrani komple tam ekrana cevirsek olma mı :) Yapamadigim 3 projeden biriydi.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
9 saat önce, Servet Aydın yazdı:

Htc ye veda vakti geliyor benim 

Pişman olursun benden demesi,

Ayrıca benim Ford lar varken telefonum iphone du, vw varken android kullandım değişik bir his.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

VW sahiplerine android yetiyor ama diğerleri başka şekilde kendini gösteriyor gibi bir anlam çıkardım :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
3 dakika önce, Metin Akbal yazdı:

VW sahiplerine android yetiyor ama diğerleri başka şekilde kendini gösteriyor gibi bir anlam çıkardım :fiuw:

E öyle dimi ama,

Geçenlerde hali vakti yerinde bir tanıdığımıza notebook bakıyoruz, işte bilmem kaç gb ram olsun, işlemcisi roket gibi olsun, ssd diski olsun, ekran kartı şöyle olsun, kısaca makine uçsun istiyor, ee tamam alalım abi de ne iş yapacan dedim, maillerime bakacam excel dosyarımı yapacam filan dedi :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

O zaman VW sahipleri haline şukrediyor [emoji16][emoji16][emoji16]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
9 saat önce, Burak Uzel yazdı:

Furkan’ın dediği gibi hocam yarım ekranlar zor bulunuyor ve çok pahalı.

28 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı:

Pişman olursun benden demesi,

Ayrıca benim Ford lar varken telefonum iphone du, vw varken android kullandım değişik bir his.

Arabam yokken iPhone’um vardı. :) :) 

Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
yol bilgisayarini kadrani komple tam ekrana cevirsek olma mı default_smile.png Yapamadigim 3 projeden biriydi.
Sök tak şeklinde olsa belki olur da bi sürü ıvır zıvır vardır benim kafa basmaz ona da yine de bilenleri yoklamak lazım.
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
23 dakika önce, Furkan Bakırel yazdı:
7 saat önce, Metin Akbal yazdı:
yol bilgisayarini kadrani komple tam ekrana cevirsek olma mı default_smile.png Yapamadigim 3 projeden biriydi.

Sök tak şeklinde olsa belki olur da bi sürü ıvır zıvır vardır benim kafa basmaz ona da yine de bilenleri yoklamak lazım.

Eksik olan sensör ve tesisatın tamamlanması gerekiyor. Değer mi dersen bence değmez. 

Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
Eksik olan sensör ve tesisatın tamamlanması gerekiyor. Değer mi dersen bence değmez. 
Ne sensörü gerekli ki
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Degmez olur mu. O kapinin ne taraftan acildigini, hele de orijinal teyp varsa radyonun mp3 un bilgilerini kadrandan gormek paha bicilemez :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
(düzenlendi)
2 dakika önce, Furkan Bakırel yazdı:
4 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı:

Ne sensörü gerekli ki

Tam hatırlamıyorum ama yarım ekran modellerde olmayıp tam ekran olan modellerde olan sensörler var. Doğal olarak tesisat da gerekiyor.

Onun yerine Diaz’ın yaptığı renkli MFA’yı almak daha mantıklı. 200$

https://www.drive2.ru/l/496638133345976471/

tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
Tam hatırlamıyorum ama yarım ekran modellerde olmayıp tam ekran olan modellerde olan sensörler var. Doğal olarak tesisat da gerekiyor.
Onun yerine Diaz’ın yaptığı renkli MFA’yı almak daha mantıklı. 200$

https://www.drive2.ru/l/496638133345976471/
Vay be neler yapıyor bu ecnebiler ben elektronikten hiç anlamam bu işi de kafam almadı
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
Degmez olur mu. O kapinin ne taraftan acildigini, hele de orijinal teyp varsa radyonun mp3 un bilgilerini kadrandan gormek paha bicilemez default_smile.png
Hareket halinde görünüyor hangi kapı açıksa fakat durduğu yerde hangisi açık görünmüyor,ona müdahale edilebilir belki durduğu yerde bagaj kapağı gibi uyarı verebilir.
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Hareket halinde görünüyor hangi kapı açıksa fakat durduğu yerde hangisi açık görünmüyor,ona müdahale edilebilir belki durduğu yerde bagaj kapağı gibi uyarı verebilir.
Valla benim baktigim projede ek bi kablo falan yoktu.
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
Valla benim baktigim projede ek bi kablo falan yoktu.
Dün soktum gostergeyi gaza geldim soket kabloları tamdı hepsi doluydu soketin ve hemen birşey yaptım baktım göstergede kaput açık uyarısı var fakat lambası yok , hemen led vardı oraya uygun aldım taktım , birde böyle lamba uyarısı vardı oraya da taktım led sonra çalışmadı tabi o özellikler yokmuş demek ki [emoji3].
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
(düzenlendi)
On 1.01.2019 at 18:22, Mustafa Arıkan yazdı:

2019 aksiyon macera ve gerilim dolu başladı :)

31615528327_fb671a6c77_z.jpg

2018'in son günlerinde araç sürpriz yaptı bize. 

Eve dönüşte araçta bir gariplik fark ettim. 1800-2000 devir arası tekleme, isteksizlik gibi bir durum oldu. Eve yaklaştıkça gariplik arttı. Sitenin otoparkına girdim ve araçtan indiğimde arkamdan yere yağ boşaldığını gördüm. 300mt filan yağ akmış.

Motor yağı değil, direksiyon ve fren değil. Geriye bir tek şanzıman kalmıştı. :)

O olur mu bu olur mu derken usta şanzıman yağıdır dedi telefonda.

Tamam dedik yapacak bir şey yok.

2019'un ilk günü sabahın ilk saatlerinde doğruca şanzımancıya çektirdik. 

Tork konvertör burcundan yağı bırakmış dedi.

Sadece tork konvertör yapılırsa minimum 3500TL civarı tutacağı söylendi. Ancak inmişken kontrol edilip elden geçmesi iyi olur dendi.

Şanzıman indi, dağıtıp kontrol edildi. Ve liste çıktı.

Hemen başlandı zaten işlemlere. Ve bugün teslim aldım aracı.

-Tork konvertör revizyonu

-Yağ pompası

-Tamir takımı

-Yağ 

-Filtre

-Diferansiyel yağı

-Radyatör

-İşçilik ve ıvır zıvırlar

-Balataların durumu iyi çıktı. Hidrolik beyin temizlendi. Kontrol edildi, sorun tespit edilmedi. İşlemlerden sonra 40km kadar test edildi. Her hangi bir problem çıkmadı.

Toplam: 5800TL ödedim.

2019'a bomba gibi girdik böyle :):) 

tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sadece keçe değiştirip toplama olsaydı keşke. Zaten öncesinde vites problemin yoktu 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Harun Özden
  • Yeni Oluştur...