Selçuk Bakış 15 Kasım 2018 Paylaş 15 Kasım 2018 14 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: A4 = Jetta A6 = Passat A5 ? 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Kasım 2018 Paylaş 15 Kasım 2018 7 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: A5 ? A5 = JetPas 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 15 Kasım 2018 Yazar Paylaş 15 Kasım 2018 Biz de fakiriz A5 olur yani 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 On 04.11.2018 at 22:27, Mustafa Arıkan yazdı: Biraz önce 60km yol geldim. Hafif yağmur yağmaya başladı ilerledikçe biraz şiddetlendi. Hiç silecek kullanmadım. Hiç yani sıfır 100km/s hıza sabitlemiştim. On 04.11.2018 at 22:39, Köksal Yılmaz yazdı: Glass shield iyidir güle güle kaydır Ben kullandım hiç sorun olmadı. Ellerin lehimliyken mi sürdün abi İki gündür resmen işkence çekiyorum, yağmur yağıyor, acayip su tutuyor cam, yağlı bir tabaka var sanki ve acayip buğu yapıyor. Ben bir şeyi yanlış mı yaptım acaba? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 İki gündür resmen işkence çekiyorum, yağmur yağıyor, acayip su tutuyor cam, yağlı bir tabaka var sanki ve acayip buğu yapıyor. Ben bir şeyi yanlış mı yaptım acaba?Muhtemelen ürün donmuş camda, ön camı 4 parça halinde sürüp beklemeden silmeli. Tabi öncesinde güzel bir cam temizliği ve silmede temiz/yeni bir mf bez kullanılmalı. Yorum bağlantısı
Yücel Metin 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 @Selim Bilgin hocam aracınız muhtemelen bir yerinden su alıyor, kabin içerisine Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 Bir saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Bir saat önce, Selim Bilgin yazdı: İki gündür resmen işkence çekiyorum, yağmur yağıyor, acayip su tutuyor cam, yağlı bir tabaka var sanki ve acayip buğu yapıyor. Ben bir şeyi yanlış mı yaptım acaba? Muhtemelen ürün donmuş camda, ön camı 4 parça halinde sürüp beklemeden silmeli. Tabi öncesinde güzel bir cam temizliği ve silmede temiz/yeni bir mf bez kullanılmalı. İPA ile sildikten sonra hızlı bir şekilde tüm cama sıkıp içinden çıkan bezle silmiştim. Tekrar yapmak için önce tekrar İPA ile mi silmeliyim? Nasıl çıkarabilirim camdan eskisini? Bir saat önce, Yücel Meta yazdı: @Selim Bilgin hocam aracınız muhtemelen bir yerinden su alıyor, kabin içerisine Öyle bir buğu değil, sanki camın dışındaki katmandan dolayıymış gibi geldi bana onun için yazdım. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Kasım 2018 Paylaş 20 Kasım 2018 Yavuz camı sirke ile sil birkaç kez. Ben tersanede çalışırken bacadan gelen gazla yağlı gibi oluyordu. Sirke ile silince düzeldi sorunum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Kasım 2018 Paylaş 20 Kasım 2018 En iğrenç durum.. Direk cila yapsan, cam çizilir mi acaba.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Kasım 2018 Paylaş 20 Kasım 2018 Öyle bir buğu değil, sanki camın dışındaki katmandan dolayıymış gibi geldi bana onun için yazdım.Üzerine tekrar glass guard yapıp beklemeden silip sonra ipa ile silebilirsin. Çivi çiviyi söker hesabı, kuruyan ürünü kendisi çözebiliyor. Küçük alanda çalışmak daha verimli olur. En iğrenç durum.. Direk cila yapsan, cam çizilir mi acaba.. Cam, pastayla cila ile çizilmez Emmi çok serttir boyaya göre. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Kasım 2018 Paylaş 20 Kasım 2018 7 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Üzerine tekrar glass guard yapıp beklemeden silip sonra ipa ile silebilirsin. Çivi çiviyi söker hesabı, kuruyan ürünü kendisi çözebiliyor. Küçük alanda çalışmak daha verimli olur.Cam, Çok mantıklı... Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 20 Kasım 2018 Paylaş 20 Kasım 2018 On 15.11.2018 at 17:53, Selçuk Bakış yazdı: A5 ? o pASSAT cc:) 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 20 Kasım 2018 Paylaş 20 Kasım 2018 12 saat önce, Selim Bilgin yazdı: İki gündür resmen işkence çekiyorum, yağmur yağıyor, acayip su tutuyor cam, yağlı bir tabaka var sanki ve acayip buğu yapıyor. Ben bir şeyi yanlış mı yaptım acaba? Aynı problemi yıllar önce bende yaşadım. Yıkamacım problemi hemen çözmüştü. Çözümü basit. Sonax cam temizleyici yada cam cilasi. Malzemeyi cama sürüyorsun, makine ile cila yapar gibi camın her noktasına uyguluyorsun. Son olarak kuru bezle camı temizliyorsun. Malzemede bu. Link 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 20 Kasım 2018 Yazar Paylaş 20 Kasım 2018 (düzenlendi) 12 saat önce, Selim Bilgin yazdı: İki gündür resmen işkence çekiyorum, yağmur yağıyor, acayip su tutuyor cam, yağlı bir tabaka var sanki ve acayip buğu yapıyor. Ben bir şeyi yanlış mı yaptım acaba? Hocam geçmiş olsun. Sanırım sizin uygulama kısmında problem olmuş gibi. Yoksa benim bahsettiğiniz gibi bir şikayetim olmadı şu ana kadar. Hatta çok memnunum. Yağlanma gibi bir durum yok bende. Köksal hocamın dediği gibi yapabilirsiniz. Yada camı tekrar ipa ile güzelce temizleyip Nasiol’u tekrar uygulayabilirsiniz. Kapalı alanda güneş görmeyecek şekilde uygulamadım. Havada serindi. Parça parça 3-4 fıs fıs sıkıp hemen sildim. Zaten çok çabuk kuruyan bir sıvı. En ufak gecikme sıkıntı oluşturabilir. Sonrasında 24 saat nem görmeyecek şekilde kapalı garajda beklettim. 20 Kasım 2018 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 28 Kasım 2018 Yazar Paylaş 28 Kasım 2018 K&N Filtre temizlendi. Kirli; Temiz; Her şey yolunda pozu; 6 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 14 Aralık 2018 Yazar Paylaş 14 Aralık 2018 Vag-com ile genel tarama; Motor, otomatik şanzıman ve ABS ESP sistemi ve direksiyon hatasız; Sağ ön kapı anlık hata kodu atmış; sildim. Dijital klimanın flaplerinin adaptasyonunu yaptım; Servis uyarı ışığı yanmaya başlamıştı; Bakım aralığı 15.000km olarak ayarlıydı. Ben 10.000km'de bakım yaptırdığım için bakım aralığını 10.000km'de uyarı verecek şekilde ayarladım. 3 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Ya klima zimbirtisi susmuyor, adaptasyon yaptım ama daha felaket oldu sürekli çalışıyor nasıl yapacağız 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 14 Aralık 2018 Yazar Paylaş 14 Aralık 2018 2 saat önce, Furkan Bakırel yazdı: Ya klima zimbirtisi susmuyor, adaptasyon yaptım ama daha felaket oldu sürekli çalışıyor nasıl yapacağız Ses nereden geliyor kontrol panelinden mi yoksa torpido arkasından mı? Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Ses nereden geliyor kontrol panelinden mi yoksa torpido arkasından mı?Torpidonun arkasından Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 14 Aralık 2018 Yazar Paylaş 14 Aralık 2018 7 dakika önce, Furkan Bakırel yazdı: 21 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Ses nereden geliyor kontrol panelinden mi yoksa torpido arkasından mı? Torpidonun arkasından Flaplerin motorları var dişlileri yalama olmuş olabilir. Cins bir yer ulaşılmıyor Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 14 Aralık 2018 Paylaş 14 Aralık 2018 Flaplerin motorları var dişlileri yalama olmuş olabilir. Cins bir yer ulaşılmıyorYok o şekilde değil dişli sesi gelmiyor klima motoru adaptasyon hatası gibi bir hata atıyor böyle bir acayip saat sesi gibi bir ses geliyor çekip atayım en iyisi.Zaten yönlendirme de herhangi bir sorun yok istediğim bölgeye üflüyor konum seçimi yapınca sesi geliyor zaten açıp kapandığıni belli ediyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts