Mustafa Arıkan 8 Nisan 2018 Yazar Paylaş 8 Nisan 2018 Evet ara ara temizlemem gerekecek ama en azından filtrenin arasında böcek leşleri olmayacak. Çünkü filtrenin arasından temizlemek işkence hocam. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Nisan 2018 Paylaş 8 Nisan 2018 Aslında yapılmayacak iş değil yeterli tecrübe oluştu bende de ama uygun yer lazım dediğin gibi. Sineklik iyi fikir ama bence de çok ince. Tıkanıp uğraştırma ihtimali var. Performans düşürme ihtimali var. Zaman gösterir artık.. Ön tarafta fitil de var motor neden bu kadar kirleniyor? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Nisan 2018 Yazar Paylaş 9 Nisan 2018 Bende ilk defa bu kadar toz olduğunu görüyorum. Hatta ABS beyni üstünde bir tutam toprak bile vardı. Alttan da üsttende yalıtım güzel aslında ama rüzgarlı hava çoktu buralarda. Sanırım o yüzden oldu. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan 2018 Paylaş 9 Nisan 2018 Bende ilk defa bu kadar toz olduğunu görüyorum. Öhöm 5 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Nisan 2018 Paylaş 9 Nisan 2018 On 09.04.2018 at 09:29, Servet Aydın yazdı: Öhöm Çamur sosu ile marine edilmiş bizon yüreği mi? 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Nisan 2018 Paylaş 10 Nisan 2018 Mustafa motor temizliğini nasıl yapıyorsun? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Nisan 2018 Paylaş 10 Nisan 2018 Motor temizliği galiba hatalı yapılıyor.. Ben hiç temizlemiyorum bu kadar kirli değil.. Yağlı kalıyor demekki motor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Nisan 2018 Paylaş 10 Nisan 2018 On 09.04.2018 at 09:29, Servet Aydın yazdı: Öhöm Abi derenin kenarına çekip kürek kürek çamur mu attın motora anlamadım ki ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Nisan 2018 Paylaş 10 Nisan 2018 Abi derenin kenarına çekip kürek kürek çamur mu attın motora anlamadım ki [emoji23]Vaktinde gezmiştik bacanak ile. Onun aracı Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 10 Nisan 2018 Paylaş 10 Nisan 2018 masallah güzel temiz araba, bu araba bende olsa yine bir hybrid turbo yazılımı zaten var. egr direk iptal. baskada oynayacak yer yok gerekte yok zaten güclü. ilerki senelerde nezaman arabayı değiştirirsem dizel veya benzinli turbo varsa bunları mutlaka onlarada yapacagım. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 10 Nisan 2018 Yazar Paylaş 10 Nisan 2018 4 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Motor temizliği galiba hatalı yapılıyor.. Ben hiç temizlemiyorum bu kadar kirli değil.. Yağlı kalıyor demekki motor. Abi aslında gram yağ kalmıyor. Bir iki kutu balata spreyi ile tüm yağları temizliyorum. Üstüne de motor temizleyici ile girişiyorum. Detayları fırçalayıp tazyiksiz su ile duruluyorum. Hepsi bu @Metin Akbal 3 saat önce, Okay Kaygusuz yazdı: masallah güzel temiz araba, bu araba bende olsa yine bir hybrid turbo yazılımı zaten var. egr direk iptal. baskada oynayacak yer yok gerekte yok zaten güclü. ilerki senelerde nezaman arabayı değiştirirsem dizel veya benzinli turbo varsa bunları mutlaka onlarada yapacagım. Gönül istiyor ama benim için şu an sorunsuzluk ön planda. Çok şükür bu motorda taş gibi. Daha bir kez üzmedi. Bakım haricinde sanayi yüzü göstermedi. Nefret ettiğim dizele TDI sayesinde hayran oldum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Nisan 2018 Paylaş 11 Nisan 2018 On 10.04.2018 at 10:56, Servet Aydın yazdı: Vaktinde gezmiştik bacanak ile. Onun aracı Nerde geziyonuz siz be 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Nisan 2018 Paylaş 11 Nisan 2018 Nerde geziyonuz siz be Dere kenarında 2 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Nisan 2018 Paylaş 11 Nisan 2018 Kendi yok resimde... demekki arabayı o sürüyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Nisan 2018 Paylaş 11 Nisan 2018 2 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Kendi yok resimde... demekki arabayı o sürüyor Tekerleri 140 boyunda unimog'un. Arkadan ittireyim dedim land ile. Nasıl olduysa kadraja girmemiş Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Nisan 2018 Paylaş 11 Nisan 2018 6 saat önce, Servet Aydın yazdı: Dere kenarında Sonra yok enjektör öksürdü, yok EGR tırstı. Beni de böyle suya soksalar ben de garip garip sesler çıkartırım 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 13 Nisan 2018 Yazar Paylaş 13 Nisan 2018 (düzenlendi) Dün egzoz muayenesini, bugün de normal muayeneyi yaptırdım. Aracımın egzoz muayenesinden geçeceğinden şüpheliydim. Özel bir muayene istasyonuna gittim. Elemanla bu araç geçer mi, geçmezse ne olur diye muhabbete başladım. Tam gazda duman atıyor araç. 35000km'dir soft yazılımlı. Km olmuş 230.000 Geçmezse enjektörlere baktırman lazım dedi. Ya yok mu bi yolu filan dedim Bi deneyelim dedim ben artık. Neyse pc ekranında talimat veriyor yazılım. Altta bir çubuk var o dolunca tam gaz verin diyor. Eleman tam gaz verin demeden 3-4sn önce tam gaz veriyor. 3 veya 4 ölçüm alıyor. Artık öylece geçtik muayeneden. 55TL ödedim. Egzoz muayeneyi halledince keyfim yerine geldi. 2 yıl önce yaptığım bixenonları halojene çevirmem lazımdı. İlk yaparken herşeyi ayarlamıştım. D3S'leri çıkarıp traşlayıp cuk oturacak hale getirdiğim H7'ler taktım. İptal ettiğim halojen uzunların da soketini takıp normale çevirdim. Çok şükür sorunsuz geçtik 13 Nisan 2018 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 13 Nisan 2018 Paylaş 13 Nisan 2018 22 saat önce, Metin Akbal yazdı: Derenin kenarında kalayladım kazanı cekirden cay keyf yapılır bunları izlerken 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 13 Nisan 2018 Paylaş 13 Nisan 2018 12 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Dün egzoz muayenesini, bugün de normal muayeneyi yaptırdım. Aracımın egzoz muayenesinden geçeceğinden şüpheliydim. Özel bir muayene istasyonuna gittim. Elemanla bu araç geçer mi, geçmezse ne olur diye muhabbete başladım. Tam gazda duman atıyor araç. 35000km'dir soft yazılımlı. Km olmuş 230.000 Geçmezse enjektörlere baktırman lazım dedi. Ya yok mu bi yolu filan dedim Bi deneyelim dedim ben artık. Neyse pc ekranında talimat veriyor yazılım. Altta bir çubuk var o dolunca tam gaz verin diyor. Eleman tam gaz verin demeden 3-4sn önce tam gaz veriyor. 3 veya 4 ölçüm alıyor. Artık öylece geçtik muayeneden. 55TL ödedim. Egzoz muayeneyi halledince keyfim yerine geldi. 2 yıl önce yaptığım bixenonları halojene çevirmem lazımdı. İlk yaparken herşeyi ayarlamıştım. D3S'leri çıkarıp traşlayıp cuk oturacak hale getirdiğim H7'ler taktım. İptal ettiğim halojen uzunların da soketini takıp normale çevirdim. Çok şükür sorunsuz geçtik aynı düşünceleri bende yasıyorum suan dünde zamanım vardı boştum. benimde korkularım var egzostan. nasıl olcak bilmiyorum. deneyecegiz. 27sinde bitiyor artık 26sında gidecegim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Nisan 2018 Paylaş 13 Nisan 2018 Mustafa gecmis olsun Bir saat önce, Okay Kaygusuz yazdı: cekirden cay keyf yapılır bunları izlerken [emoji4] O zaman gelsin foto [emoji16] 2 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 13 Nisan 2018 Yazar Paylaş 13 Nisan 2018 2 saat önce, Okay Kaygusuz yazdı: aynı düşünceleri bende yasıyorum suan dünde zamanım vardı boştum. benimde korkularım var egzostan. nasıl olcak bilmiyorum. deneyecegiz. 27sinde bitiyor artık 26sında gidecegim. Benzinliler de sorun yok depoya 4-5 litre etanol katıyorsun tamamdır geçiyor Dizel sıkıntı biraz. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 24 Nisan 2018 Yazar Paylaş 24 Nisan 2018 Haftasonu Antep-Halfeti gezisi; 670km toplam mesafede ortalama hız 68km/h, 100km’de tüketim 4.8lt. Uzun dönem şehir içi tüketim; 3377km toplam mesafede ortalama hız 43km/h, 100km’de tüketim 5.9lt. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Nisan 2018 Paylaş 24 Nisan 2018 Gerçek tüketim. Gösterge ile uyumlu mu Mustafa Yorum bağlantısı
Recommended Posts