Mustafa Arıkan 3 Eylül Yazar Paylaş 3 Eylül Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun Hocam, diğer teki yeni mi lastiğin? 11.000km olmuş alalı. Dişleri oldukça iyi. Tek almayı düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 4 Eylül Yazar Paylaş 4 Eylül 1 tane yeni lastik aldım. Continental PremiumContact7 205-55-R16 3000₺ (2 taksit) 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 8 Eylül Yazar Paylaş 8 Eylül Çağlar Bayur yazdı: geçmiş olsun Teşekkürler. Lastik değişimi sonrası 100km/h hızı geçince direksiyonda titreme oluyordu. Meğer balansını düzgün yapmamışlar. Rot balanscı yeni lastiği sağa takalım, yollar sağa eğimli oluyor dedi. Balansları yeniden yapıldı, yeni lastik sağa alındı. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 26 Ekim Yazar Paylaş 26 Ekim Şanzıman üzerinde fotodaki tel sekmanlar zamanla esnediği için daha kalın olan sekmanlar ile değiştirdik. 5 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 26 Ekim Paylaş 26 Ekim Mustafa Arıkan yazdı: Şanzıman üzerinde fotodaki tel sekmanlar zamanla esnediği için daha kalın olan sekmanlar ile değiştirdik. Otomatik şanzımandan nefret ediyorum. Bu yüzden arabayı sattım. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 27 Ekim Yazar Paylaş 27 Ekim Ali Gök yazdı: Geçmiş olsun şanzıman yinemi söküldü Teşekkürler, şanzıman karterini açtık sadece. Mehmet Ozyurek yazdı: Usta senin şanzımanı iyice ezberlemiştir Ben ezberledim o ezberlemediyse ayıp olur Furkan Bakırel yazdı: Otomatik şanzımandan nefret ediyorum. Bu yüzden arabayı sattım. İsabet olmuş. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Geçmiş olsun, bu güzelliği uğurlama zamanı geliyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts