Emre Şimşek 12 Kasım 2024 Paylaş 12 Kasım 2024 Geçmiş olsun. Bu konuya kaçıncı geçmiş olsun yazışımız bilmiyorum. Allah nazarlardan saklasın 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Kasım 2024 Paylaş 12 Kasım 2024 Önce geçmiş olsun sonra gözün aydın, maşallah iyi toparlanmış gülerek kullanmak nasip olur inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Kasım 2024 Paylaş 12 Kasım 2024 Mustafa bence de yapamıyorlar bu şanzımanı.. Kötü değil bu mal. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Kasım 2024 Paylaş 12 Kasım 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Mustafa bence de yapamıyorlar bu şanzımanı.. Kötü değil bu mal. Geçmiş olsun. durmadan yağ değişmek her zaman iyi olmayabiliyor 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 13 Kasım 2024 Yazar Paylaş 13 Kasım 2024 Metin Akbal yazdı: Geçmiş olsun Mustafa. Zafere giden yolda çekilen çile kutsal Teşekkürler Emre Şimşek yazdı: Geçmiş olsun. Bu konuya kaçıncı geçmiş olsun yazışımız bilmiyorum. Allah nazarlardan saklasın Teşekkürler. Amin Selçuk Bakış yazdı: Önce geçmiş olsun sonra gözün aydın, maşallah iyi toparlanmış gülerek kullanmak nasip olur inşallah. Teşekkürler. Amin Mehmet Ozyurek yazdı: Mustafa bence de yapamıyorlar bu şanzımanı.. Kötü değil bu mal. Geçmiş olsun. Teşekkürler. Bu coğrafyada bu kadar oluyor malesef abi. Ankara, İstanbul daha şanslı. Çağlar Bayur yazdı: durmadan yağ değişmek her zaman iyi olmayabiliyor Belki de. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Kasım 2024 Paylaş 13 Kasım 2024 Geçmiş olsun. Bu son olur inşallah. Ama ben de sat diyenlerdenim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 13 Kasım 2024 Paylaş 13 Kasım 2024 Geçmiş olsun hocam birde şimdiden hayırlı satışlar diliyorum veda vakti gelmiş bile Araç sorunsuz olmuştur orası kesinde umarım alanda sorun yaşamaz 100 k maliyet çok çılgın bir değer sizin adınıza oldukça üzüldüm 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 13 Kasım 2024 Paylaş 13 Kasım 2024 Çok geçmiş olsun.Maalesef çok kaliteli de olsa arabalar da bizler gibi yıllar geçtikçe yorgun düşüyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Kasım 2024 Paylaş 13 Kasım 2024 Mustafa Arıkan yazdı: Devamında şanzımanın içini açtık. “Çiftli tas” denilen parçanın (yabancılar davul diyor bu parçaya) tırnaklarının kırıldığını gördük. bunu segmanı var mı, veya içine oturan balata takımının üstünde? Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 13 Kasım 2024 Paylaş 13 Kasım 2024 Satma, alacağın daha kötü olacak çünkü. Reçete basit manuel şanzıman. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 13 Kasım 2024 Yazar Paylaş 13 Kasım 2024 Mahmut Yıldız yazdı: Geçmiş olsun. Bu son olur inşallah. Ama ben de sat diyenlerdenim. Teşekkürler. Ali Gülmez yazdı: Geçmiş olsun hocam birde şimdiden hayırlı satışlar diliyorum veda vakti gelmiş bile Araç sorunsuz olmuştur orası kesinde umarım alanda sorun yaşamaz 100 k maliyet çok çılgın bir değer sizin adınıza oldukça üzüldüm Teşekkürler Emrah Korkmazz yazdı: Çok geçmiş olsun.Maalesef çok kaliteli de olsa arabalar da bizler gibi yıllar geçtikçe yorgun düşüyorlar. Teşekkürler Çağlar Bayur yazdı: bunu segmanı var mı, veya içine oturan balata takımının üstünde? Evet sekmanı var Furkan Bakırel yazdı: Satma, alacağın daha kötü olacak çünkü. Reçete basit manuel şanzıman. Eski almayacağım artık. Modaya uyacağım ben de. İsa Acar yazdı: Geçmiş olsun Mustafa hocam. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Kasım 2024 Paylaş 13 Kasım 2024 Mustafa Arıkan yazdı: Eski almayacağım artık. Modaya uyacağım ben de Cenk Hocanın tiguan da güzel görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 14 Kasım 2024 Yazar Paylaş 14 Kasım 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Cenk Hocanın tiguan da güzel görünüyor. İçten yanmalılar demode abi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Kasım 2024 Paylaş 14 Kasım 2024 Mustafa Arıkan yazdı: İçten yanmalılar demode abi Vaaay, tesla geliyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Kasım 2024 Paylaş 14 Kasım 2024 Mustafa düşündüm de.. Şanzıman falan yok onlarda, bozulacak pek bişey de yok. Sıkılırsın sen. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Kasım 2024 Paylaş 14 Kasım 2024 çok geçmiş olsun. bu aracın şanzımanı ne kadar sıfır bir şanzıman takılsa nasıl olurdu. 2 yıl kadar önce benim fiestada yağ soğutucusu patlaması sonucu tamire 20k -25k arası tutar demişlerdi sıfırı 35k ya taktırmıştım. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 14 Kasım 2024 Yazar Paylaş 14 Kasım 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Vaaay, tesla geliyor. Ucuz yollu bir elektrikliye tamamım 👍 Tesla zor. Mehmet Ozyurek yazdı: Mustafa düşündüm de.. Şanzıman falan yok onlarda, bozulacak pek bişey de yok. Sıkılırsın sen. Yeni hobiler edinirim abi sorun olmaz Mehmet Kazancıoğlu yazdı: çok geçmiş olsun. bu aracın şanzımanı ne kadar sıfır bir şanzıman takılsa nasıl olurdu. 2 yıl kadar önce benim fiestada yağ soğutucusu patlaması sonucu tamire 20k -25k arası tutar demişlerdi sıfırı 35k ya taktırmıştım. Teşekkürler. Keşke bulunsa. Bu şazımanın sıfırı bulunmuyor. Hatta yazdım bazı parçaların orijinali bile zor. Ama örneğin DPO şanzımanın piyasada bolca sıfırı var. İmreniyorum onlara. Revizyon parasına sıfır alıp takıyorsun iş bitiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Kasım 2024 Paylaş 14 Kasım 2024 Mustafa Arıkan yazdı: Ucuz yollu bir elektrikliye tamamım 👍 Tesla zor. Kiaada acayip elektrikliler var. ucuz da.. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 14 Kasım 2024 Paylaş 14 Kasım 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Kiaada acayip elektrikliler var. ucuz da.. byd dolphini beklemek lazım abi Yorum bağlantısı
Harun Özden 14 Kasım 2024 Paylaş 14 Kasım 2024 Çok geçmiş olsun. O kadar masraf ve uğraş sonrası satmak zor bir karar. Yavaş yavaş ustası da olunmaya başlanmış. Arızalı olarak satılsa aracın değer kaybı ne kadar oluyor hesabı yapılmalı, veya manuel'e çevirme durumu incelenmeli. Yorum bağlantısı
Harun Özden 14 Kasım 2024 Paylaş 14 Kasım 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Topladı zaten. arızalı satmaz.. Bir sonraki arıza durumunu kastetmiştim. Harcanan maddiyat ve emeğin karşılığı bir müddet binilmesi bana daha mantıklı geliyor 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 14 Kasım 2024 Yazar Paylaş 14 Kasım 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Kiaada acayip elektrikliler var. ucuz da.. Evet Korelilerin elektriklilerini beğeniyorum. EV3’ü bekliyordum ama pahalı geldi. Ali Gülmez yazdı: byd dolphini beklemek lazım abi Aynen beklediğim araçlardan biri bu açıkçası. BYD işleri rayına koyabilirse ciddi ciddi düşünürüm. Harun Özden yazdı: Çok geçmiş olsun. O kadar masraf ve uğraş sonrası satmak zor bir karar. Yavaş yavaş ustası da olunmaya başlanmış. Arızalı olarak satılsa aracın değer kaybı ne kadar oluyor hesabı yapılmalı, veya manuel'e çevirme durumu incelenmeli. Harun Özden yazdı: Bir sonraki arıza durumunu kastetmiştim. Harcanan maddiyat ve emeğin karşılığı bir müddet binilmesi bana daha mantıklı geliyor Çok mantıklı dediğiniz. Yaptırıp hemen satmak da zarar yazar. 2025 yazını her türlü bekleyeceğim zaten. O zamana kadar ne kullanırsak zarardan kar yazar bize. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Kasım 2024 Paylaş 14 Kasım 2024 Mustafa Arıkan yazdı: Evet sekmanı var segmanını durumu nasıldı açıldığında? Mustafa Arıkan yazdı: Ama örneğin DPO şanzımanın piyasada bolca sıfırı var. hangi araba o Yorum bağlantısı
Recommended Posts