Furkan Bakırel 18 Mayıs Paylaş 18 Mayıs (düzenlendi) Metin Uzunoğlu yazdı: çoluk çocuğun olduğu yerlerde bahçede kanal riskli, kriko veya metal profilden rampa daha güvenlikli olur. Tekerlekleri sökmenin gerektiği işlemlerde iş görmüyor lakin yağ yoğurt değiştirme işinde iş görüyor. 18 Mayıs tarihinde Furkan Bakırel tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 27 Mayıs Yazar Paylaş 27 Mayıs (düzenlendi) Mustafa Arıkan yazdı: Triger bakımı Bugün sabahtan başladığımız triger bakımını bitirdik. Şu şekilde ciğerine kadar sökülüyor. Devirdaimden de anlaşılacağı üzere temiz ve kaliteli antifriz işini yapmış. Yuvası da temiz Aracın yaşı var, alternatöre bakım yaptıralım dedik. Söktüğümüzde hafif bilya sesi vardı. Bakımı yapıldı geldi, kömürleri iyi durumdaymış. Sadece bilyaları değişmiş. Sonrasında motor takozları değişti. Çıkanları da daha önce ben değiştirtmiştim. Işıklarda ayak frende beklerken titreşim fazlaydı. Şu an çok iyi oldu, titreşim filan kalmadı. Klima gazı biraz eksilmiş kaçağı bulmak için boyalı gaz basıldı. Fırsat bulabilirsem kaçağı da yaptıracağım. Lastiğe vida girmiş, onu da yaptırdım. Gelelim bilançoya; Ina triger seti; 2800TL SKF devirdaim; 950TL Borsehung motor takozları (2 adet); 2200TL Alternatör bakımı; 1200TL Şanzıman yağı (5lt); 2080TL Şanzıman yağ katkısı; 470TL Antifriz 5lt Liqui Moly; 530TL Alternatör ve klima kayışı; 750TL Temizleme sıvısı; 150TL İşçilik; 6800TL Klima gaz; 1000TL Lastik tamiri; 150TL Toplam; 19.080TL Bakım için rapor düşeyim; 1 hafta içinde 500km yaptım. Öncelikle motor takozlarından başlayayım. Bu araçta takoz problemi kullanıcıların ciddi olarak canını sıkmakta. Ancak Borsehung marka bu işi çözmüş. Aracımda titreşim %80-90 azaldı neredeyse. Keyif almaya başladım tekrardan. İkinci olarak şanzıman yağ katkısı için geçişlerde yumuşama hissettim. Takozların etkisi + geçişlerin yumuşamasıyla araç harika oldu. 27 Mayıs tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Bu şanzıman yağı katkısı, robotize yarı otomatikte işe yarar mı abi @Mustafa Arıkan Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 27 Mayıs Yazar Paylaş 27 Mayıs Ebrar Tüfek yazdı: Bu şanzıman yağı katkısı, robotize yarı otomatikte işe yarar mı abi @Mustafa Arıkan Emin değilim Ebrar, kullanım kılavuzuna bakmak gerek. Ancak robotizelerin içi normal şanzıman olduğu için etkisi olur mu bilemem. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 27 Mayıs Yazar Paylaş 27 Mayıs Yağmur yağacak diye sadece içini temizledim. 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 3 Haziran Yazar Paylaş 3 Haziran (düzenlendi) Fotodaki kriko ve standları aldım. Standlar güzel sağlam. Kriko fena değil daha denemedim. 3 Haziran tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Mustafa Arıkan yazdı: Fotodaki kriko ve standları aldım. Standlar güzel sağlam. Kriko fena değil daha denemedim. Fiyatları nedir. İnternetten aldıysanız link varmıdır 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 4 Haziran Yazar Paylaş 4 Haziran (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Fiyatları nedir. İnternetten aldıysanız link varmıdır https://www.n11.com/urun/2ton2000kg-kapasite-tekerlekli-kriko-sehpa-tip-kriko-garaj-set-49013192?magaza=ecd-ithalat 1900 gibi bir rakama aldım ben. 4 Haziran tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Mustafa Arıkan yazdı: https://www.n11.com/urun/2ton2000kg-kapasite-tekerlekli-kriko-sehpa-tip-kriko-garaj-set-49013192?magaza=ecd-ithalat 1900 gibi bir rakama aldım ben. Bedavadan az pahalı. 36 taksitle alınır. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Haziran Paylaş 20 Haziran Mustafa Arıkan yazdı: Egzos ve fenni muayene tamam 👍 Hadi gecmis olsun.. rahat edersin artik.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 21 Haziran Yazar Paylaş 21 Haziran Sonradan takılan xenon artık muayeneden geçiyor deniliyor. Bilgisi olan var mı? Orada bir tane xenonlu Polo vardı benden önce o geçti. Ben muayeneye gitmeden önce sökmüştüm 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Mustafa Arıkan yazdı: Sonradan takılan xenon artık muayeneden geçiyor deniliyor. Bilgisi olan var mı? Orada bir tane xenonlu Polo vardı benden önce o geçti. Ben muayeneye gitmeden önce sökmüştüm Opelde gecmistim 2 sene önce risk alarak. Bizim öteki Opel de geçti. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 22 Haziran Yazar Paylaş 22 Haziran Balata alacağım fiyat ve markalar şöyle; Bosch ön arka takım: 1400TL Delphi ön arka takım: 1200TL Ate arka balata: 1100TL Ate istiyordum ama ön balata bulamadım. Sadece arka var. Diğer Swag MGA gibi markalara hiç bakmıyorum. TRW’de yine ön balata yok. Piyasada bolca arka balata var, ön bazı markalarda var sadece. Ne tavsiye olunur? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Ate yoksa Delphi derdim ben ama tabi zamanın var anladığım kadarıyla. O nedenle araştırmaya devam Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 22 Haziran Yazar Paylaş 22 Haziran Emre Şimşek yazdı: Ate yoksa Delphi derdim ben ama tabi zamanın var anladığım kadarıyla. O nedenle araştırmaya devam Acelem yok, araştırıyorum şu an. Bulunca değiştiririm olmadı. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Ben ön frenlerde mga söküp bosch taktım çok memnunum yumuşak ve ses yapmıyor Ön dikslere azda olsa torna yaptırdım 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Mustafa Arıkan yazdı: Balata alacağım fiyat ve markalar şöyle; Bosch ön arka takım: 1400TL Delphi ön arka takım: 1200TL Ate arka balata: 1100TL Ate istiyordum ama ön balata bulamadım. Sadece arka var. Diğer Swag MGA gibi markalara hiç bakmıyorum. TRW’de yine ön balata yok. Piyasada bolca arka balata var, ön bazı markalarda var sadece. Ne tavsiye olunur? Hella Pagid Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Esnafa da bakılabilir Mustafa hocam bazen hiç ummadığın yerden çıkıveriyor. Yorum bağlantısı
Alp Özkök 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Ferodo baktınız mı? Yumuşak ve sessiz bir balata. Trw standartında bir marka bana göre. Ate üst sınıf bir ürün, araç model yılına bakılırsa bulunması zor gibi. Bosch' un en pahalı ürün olması enteresan. Forumlarda çokca şikayet edilen bir ürün Bosch fren balatası. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 22 Haziran Yazar Paylaş 22 Haziran Koray Demir yazdı: Hella Pagid Hella da bulamıyorum. Mehmet Yeter yazdı: Esnafa da bakılabilir Mustafa hocam bazen hiç ummadığın yerden çıkıveriyor. Belki denk gelebilir. Esnaf çoğunlukla MGA, AYD gibi markalar satıyor. Alp Özkök yazdı: Ferodo baktınız mı? Yumuşak ve sessiz bir balata. Trw standartında bir marka bana göre. Ate üst sınıf bir ürün, araç model yılına bakılırsa bulunması zor gibi. Bosch' un en pahalı ürün olması enteresan. Forumlarda çokca şikayet edilen bir ürün Bosch fren balatası. Bosch’tan çok önceleri şikayetler gelirdi. Demekki halen devam ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Ferodo diyecektim bende Mustafa. Delphi Opel de ses yapıyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 23 Haziran Yazar Paylaş 23 Haziran Metin Akbal yazdı: Ferodo diyecektim bende Mustafa. Delphi Opel de ses yapıyor. Şu an kullandıklarım Delphi, ses sorunu yaşamadım. Bitmeye yaklaştı şimdi çok az ses yapıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts