Selim Bilgin 2 Haziran 2021 Paylaş 2 Haziran 2021 Hayırlı olsun. Ben de niyet ettim geçen ama turbo fiyatından sonra vazgeçtim. 300K olunca zincir vs. ile birlikte niyetim var. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 2 Haziran 2021 Yazar Paylaş 2 Haziran 2021 Selçuk Bakış yazdı: Gözün aydın geçmiş olsun Teşekkürler Selim Bilgin yazdı: Hayırlı olsun. Ben de niyet ettim geçen ama turbo fiyatından sonra vazgeçtim. 300K olunca zincir vs. ile birlikte niyetim var. Sizin turbolar daha pahalı sanırım, emme manifoldu ile tümleşik olması lazım. 1749’un emme ile birlikte olan versiyonu 8000 küsür liraydı. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Haziran 2021 Paylaş 2 Haziran 2021 Mustafa Arıkan yazdı: Teşekkürler Sizin turbolar daha pahalı sanırım, emme manifoldu ile tümleşik olması lazım. 1749’un emme ile birlikte olan versiyonu 8000 küsür liraydı. Evet 8 civarı ama manifold ile birlikte değil diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 2 Haziran 2021 Paylaş 2 Haziran 2021 Hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız, arızasız, masrafsız binmek nasip etsin. Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Haziran 2021 Paylaş 3 Haziran 2021 Selim Bilgin yazdı: Evet 8 civarı ama manifold ile birlikte değil diye biliyorum. bendekininde manifold bağlantısı var üzerinde. seninki bütün manifoldlamı birlikte satılıyor ? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Haziran 2021 Paylaş 3 Haziran 2021 Geçmiş olsun, bundan sonra keyifle binersin inşallah. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 3 Haziran 2021 Paylaş 3 Haziran 2021 Geçmiş olsun diyelim, güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Haziran 2021 Paylaş 3 Haziran 2021 Ali Gök yazdı: bendekininde manifold bağlantısı var üzerinde. seninki bütün manifoldlamı birlikte satılıyor ? Malzeme bu. Borgwarner BV50 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Haziran 2021 Paylaş 3 Haziran 2021 Mustafa Arıkan yazdı: Bugün aracı çıkardım sanayiden. - Sıfır turbo takıldı. Garrett GT1749VA - Turbo emiş borusu değişti. - Emme manifoldu, EGR, hava emiş boruları, intercooler, katalizör ve egzos komple sökülüp yıkandı. - Sökülen tüm contalar ve saplamalar değişti. - Yağ, filtre değişti. İlk izlenimim; zıpkın gibi olmuş. Fazla zorlayamadım ama ilk gaz tepkisi ve ara hızlanmalardaki hafif ölü noktalar gitmiş. hemen remap yapmalı. artı 20 hp almalı. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 3 Haziran 2021 Yazar Paylaş 3 Haziran 2021 Mahmut Yıldız yazdı: Geçmiş olsun, bundan sonra keyifle binersin inşallah. İnşallah teşekkür ederim. Sami Demirpaz yazdı: Geçmiş olsun diyelim, güle güle kullanın. Teşekkürler Dogan Arsiray yazdı: hemen remap yapmalı. artı 20 hp almalı. 77.000km olmuş remap yapılalı Turbo da değişince alt devirler çok tatlı oldu. Islık sesi de yok 2 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 gecmiş olsun mustafa sıfır sıfırdır herzaman. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 Mustafa Arıkan yazdı: Bugün aracı çıkardım sanayiden. - Sıfır turbo takıldı. Garrett GT1749VA - Turbo emiş borusu değişti. - Emme manifoldu, EGR, hava emiş boruları, intercooler, katalizör ve egzos komple sökülüp yıkandı. - Sökülen tüm contalar ve saplamalar değişti. - Yağ, filtre değişti. İlk izlenimim; zıpkın gibi olmuş. Fazla zorlayamadım ama ilk gaz tepkisi ve ara hızlanmalardaki hafif ölü noktalar gitmiş. Geçmiş olsun Mustafa, Maliyet ? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 5 Haziran 2021 Yazar Paylaş 5 Haziran 2021 Würth susuz motor temizliği ve Würth motor cilası https://www.youtube.com/watch?v=r3jrVn-Jj7A 5 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 5 Haziran 2021 Paylaş 5 Haziran 2021 Motor cilası çok kötü yapış yapış birşey bi toz tutuyor insan hayata küsüyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Haziran 2021 Paylaş 5 Haziran 2021 Susuz sabunsuz cibiciks marka gibi. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 5 Haziran 2021 Yazar Paylaş 5 Haziran 2021 Furkan Bakırel yazdı: Motor cilası çok kötü yapış yapış birşey bi toz tutuyor insan hayata küsüyor. Dediğin gibi olursa köpük+suyu basarım Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 16 Haziran 2021 Yazar Paylaş 16 Haziran 2021 Bugün Doğuş'tan bir kaç parça siparişi geçtim. Önceki yıllara göre gördüğüm artık TR'de fazla stokları kalmamış benim araç için. Bir kaç modelle ortak olan ve çok satılan ürünlerde sorun yok ancak modele özgü ıvır zıvır tabir edilen parçalarda stok yok artık TR'de. O yüzden saolsunlar Almanya'dan sipariş geçtiler. 15 gün gibi bir süre de gelecekmiş. Örneğin listenin en başındaki parçayı 4 yıl önce 40TL'ye almışım. Şimdi 169TL. Plastik basit bir parça olduğu için pahalı geldi açıkçası. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 3.5 yıl önce altının gramı 168 liraydı Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 16 Haziran 2021 Yazar Paylaş 16 Haziran 2021 Kur etkilemiş tabiki. Bu parçanın yan sanayisi 4 yıl önce 10 liraydı. Bende servisten 40'a almıştım. Şimdi yan sanayisi 15 lira orijinali 169 lira. Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 ne kapağı tam olarak bu 169 lira olan Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 16 Haziran 2021 Yazar Paylaş 16 Haziran 2021 Ali Gök yazdı: ne kapağı tam olarak bu 169 lira olan Marşpiyeldeki kriko kapağı. Sürekli kırılıp düşüyor. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Haziran 2021 Paylaş 17 Haziran 2021 Mustafa Arıkan yazdı: Marşpiyeldeki kriko kapağı. Sürekli kırılıp düşüyor. Hastasın sen:) 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 17 Haziran 2021 Paylaş 17 Haziran 2021 Mustafa Arıkan yazdı: Marşpiyeldeki kriko kapağı. Sürekli kırılıp düşüyor. Tirnaklarini metalle degistirip 404 plastik yapistiriciyla modifiye etmek lazim😄 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 18 Haziran 2021 Yazar Paylaş 18 Haziran 2021 Emre Şimşek yazdı: Hastasın sen:) Yoo iyiyim çok şükür aşımı da oldum hatta Sinan Akgöl yazdı: Tirnaklarini metalle degistirip 404 plastik yapistiriciyla modifiye etmek lazim😄 İşte 40 lira verip servisten alıyorduk sağlam olur diye ama 169 lira yapmışlar stokta bile yok Artık 15-20 liralık yan sanayiler ile devam edeceğiz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts