Ali Gök 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Mustafa Arıkan yazdı: 2005 sonraki araçların kodlamalarına çok hakim değilim. Bir bilene sorup döneyim sana ben. tamamdır teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 12 Ekim 2020 Yazar Paylaş 12 Ekim 2020 Ali Gök yazdı: 2008 bendeki . şanzımız yok öyleyse Oluyormuş hocam. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 2008 bendeki . şanzımız yok öyleyse2008 Golf V te sis farı yokken hem sis farı koyduk hem dönüş farı kodladık. Kayınbiraderimin arabası. Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Metin Akbal yazdı: Ali Gök yazdı: 2008 bendeki . şanzımız yok öyleyse 2008 Golf V te sis farı yokken hem sis farı koyduk hem dönüş farı kodladık. Kayınbiraderimin arabası. Ben bu kod isinden anlayan birini bulim o zaman 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 12 Ekim 2020 Yazar Paylaş 12 Ekim 2020 Mustafa Arıkan yazdı: İpucunu buradan vereyim Zalım kargocuların eline düştü. Şehir şehir geziyor garibim. İnşallah sağlam gelir 3 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Zalım kargocuların eline düştü. Şehir şehir geziyor garibim. İnşallah sağlam gelir Harika olmuş 👍bursada mı yapıldı 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 13 Ekim 2020 Yazar Paylaş 13 Ekim 2020 Ali Gök yazdı: Harika olmuş 👍bursada mı yapıldı Aynen Bursa’da yaptırdım. Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 benim direksiyon arabaya her binişimde dezenfektan döküyorum elime yada kolonya ıslak ıslak onla tutunca hafif kuruma başladı deride napsam acaba deri besleyici krem vs bişe fayda edermi ki Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 Mustafa Arıkan yazdı: 2010 üzeri makyajlı ise evet kodlanıyor. Öncekileri net bilmiyorum ama olabilir öncekiler kodlanmıyor. tiguan da öyleydi. olmamıştı. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 13 Ekim 2020 Yazar Paylaş 13 Ekim 2020 Ali Gök yazdı: benim direksiyon arabaya her binişimde dezenfektan döküyorum elime yada kolonya ıslak ıslak onla tutunca hafif kuruma başladı deride napsam acaba deri besleyici krem vs bişe fayda edermi ki Bir şekilde korumak gerek. Geçici olarak belki streç sarılabilir. Yada kaliteli bir markanın besleyici ürünlerinden sık sık kullanmak gerek. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 13 Ekim 2020 Yazar Paylaş 13 Ekim 2020 Dogan Arsiray yazdı: öncekiler kodlanmıyor. tiguan da öyleydi. olmamıştı. Sağlam bir kodlamacı arkadaş oluyor dedi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Zalım kargocuların eline düştü. Şehir şehir geziyor garibim. İnşallah sağlam gelir Bu çok iyiymiş. Ahşap direksiyon tam bir premium klas yapıyor aracı 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 @Ali Gök http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/VW_Passat_(36)_Tweaks [09] - Central Electronics -- Lighting -- Cornering Lights via Front Fog Lights active 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 Metin Akbal yazdı: Yolda uyuyor musun napıyorsun test icin. Önder Özcan yazdı: Çifte beğenme butonu istiyorum Bir daha yazayım çift beğenmiş ol, gerçi aynı fıkraya iki kere gülünmez ama; Yolda uyuyor musun napıyorsun test icin. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ekim 2020 Paylaş 14 Ekim 2020 Bi tık kahve olaymış iyiymiş. Klima paneli daha kahve kalmış, direksiyon kırmızı gibi Ya da ışıktan ve yeni olmasından dolayı böyle gözüküyor Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 14 Ekim 2020 Yazar Paylaş 14 Ekim 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bi tık kahve olaymış iyiymiş. Klima paneli daha kahve kalmış, direksiyon kırmızı gibi Ya da ışıktan ve yeni olmasından dolayı böyle gözüküyor Aslında ton farkı olmasın diye numune gönderdim. Hatta ustanın attığı fotoda numune ile birebir aynı kahve gibi duruyor. Direksiyon gelince benim orijinal ahşaplar ile karşılaştırınca benimkilerin çok matlaştığını fark ettim. Direksiyon pırıl pırıl yepyeni görünüyor onların yanında. Gündüz tekrar başka açıdan çekip bakacağım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ekim 2020 Paylaş 14 Ekim 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Aslında ton farkı olmasın diye numune gönderdim. Hatta ustanın attığı fotoda numune ile birebir aynı kahve gibi duruyor. Direksiyon gelince benim orijinal ahşaplar ile karşılaştırınca benimkilerin çok matlaştığını fark ettim. Direksiyon pırıl pırıl yepyeni görünüyor onların yanında. Gündüz tekrar başka açıdan çekip bakacağım. Rengi tutturmak çok zor. Biri eski. Paneli de söküp gödersen yenilese? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 14 Ekim 2020 Yazar Paylaş 14 Ekim 2020 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Rengi tutturmak çok zor. Biri eski. Paneli de söküp gödersen yenilese? Kapı kolları, küllük, ön göğüs, direksiyon hepsi maliyet çok yüksek olurdu. Bir de komple girişecek olsaydım muhtemelen karbon yaptırırdım. Hem gözüm alışır zamanla hemde direksiyonda zamanla matlaşır heralde. Çok sorun etmek istemiyorum 14 Ekim 2020 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Ekim 2020 Paylaş 14 Ekim 2020 ben sevemiyorum su olayı. Sen sevdiysen gülerek kullan mustafa. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 14 Ekim 2020 Paylaş 14 Ekim 2020 Tam benim arabanın tonu aslında. Bursa’da mı yapıldı? Maliyet ne oldu? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 14 Ekim 2020 Yazar Paylaş 14 Ekim 2020 Selim Bilgin yazdı: Tam benim arabanın tonu aslında. Bursa’da mı yapıldı? Maliyet ne oldu? Evet Bursa’da yaptırdım. Bin tl ödedim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts