Mustafa Arıkan 27 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2020 Metin Akbal yazdı: Iste simdi en uzak gozlerden arabalardan irak park yeri ara dur Kazasiz belasiz. Streç film ile komple kaplamayı düşünüyorum Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 (düzenlendi) Mustafa Arıkan yazdı: Streç film ile komple kaplamayı düşünüyorum Çok kaliteli olması lazım. Filmi çıkarınca ah ben ne yaptım diyen çok kişi var. koruma filmi sandım 😁 streç mantıklı. Köşelere yanlara da çıkma el arabası lastiği bağladın mı tamamdır 27 Temmuz 2020 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 27 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çok kaliteli olması lazım. Filmi çıkarınca ah ben ne yaptım diyen çok kişi var. koruma filmi sandım 😁 streç mantıklı. Köşelere yanlara da çıkma el arabası lastiği bağladın mı tamamdır Folyoyu zaten boyalı yüzeylerden sökerken garanti vermiyorlar da ben streç diye esprisine demiştim Ama bi şekilde korumam lazım. O da en fazla daha dikkatli olmak olabilir. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Bence yine de iptal mantıklı değil. Dolu ise söktürüp yenisini taktır. Kat iptali aracı rahatlatır belki ama dumanlı gezmekte çok mantıklı değil bana kalırsa. Bende çok fazla duman çıkacağını sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Folyoyu zaten boyalı yüzeylerden sökerken garanti vermiyorlar da ben streç diye esprisine demiştim Ama bi şekilde korumam lazım. O da en fazla daha dikkatli olmak olabilir. en iyisi sat kurtul. 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 Her yeri boyalı kaç ediyor bu tez elden satmak lazım. 1 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 20 bin tl den açıyorum. önden arkadan boyalı kazalı kesin. tramer kaydı da yok. eyvah eyvah. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 27 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2020 (düzenlendi) Tramer kaydı yok, sanayide kepenki kapatıp gizli gizli komple kesip biçip topladık 😂 27 Temmuz 2020 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Temmuz 2020 Paylaş 27 Temmuz 2020 Çenc demenin daha legal hali sanirim [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 27 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2020 Metin Akbal yazdı: Çenc demenin daha legal hali sanirim Motor havuzunda şase nonun yazdığı kısım orijinal. Oraya ellemedik arka iki çamurluğu niye komple boyattım sanıyorsunuz el kadar göçük için komple çamurluk mu boyanır 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Eylül 2020 Yazar Paylaş 9 Eylül 2020 (düzenlendi) 9 Eylül 2020 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Eylül 2020 Yazar Paylaş 9 Eylül 2020 Mahmut Yıldız yazdı: Yıkattın mı motoru? Daha önce basınçlı su ile yıkadığım da oldu ama uzun zamandır o şekilde yıkamıyorum. Temizlik yapıyorum. Bu da temizlenmiş hali. Genelde buhar makinesi ve APC kullanarak yapıyorum aracımın tüm temizlik işlerini. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 motor kaputu açınca a6 ya çok benziyormuş su dolum yeri camın önünde flan bayideki gibi temiz maşallah 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Daha önce basınçlı su ile yıkadığım da oldu ama uzun zamandır o şekilde yıkamıyorum. Temizlik yapıyorum. Bu da temizlenmiş hali. Genelde buhar makinesi ve APC kullanarak yapıyorum aracımın tüm temizlik işlerini. Ben de temizlemeyi düşünüyorum da çok kirli hiç ellenmemiş , borayı basınçlı suyla yıkıyordum da bunu yıkamaya içim el vermiyor [emoji23][emoji23] neyle temizleyelim resmen katran gibi olmuş motorun içi. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Furkan Bakırel yazdı: Ben de temizlemeyi düşünüyorum da çok kirli hiç ellenmemiş , borayı basınçlı suyla yıkıyordum da bunu yıkamaya içim el vermiyor neyle temizleyelim resmen katran gibi olmuş motorun içi. Benzinle basla Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Eylül 2020 Yazar Paylaş 9 Eylül 2020 Ali Gök yazdı: motor kaputu açınca a6 ya çok benziyormuş su dolum yeri camın önünde flan bayideki gibi temiz maşallah O zamanlar kaput altına bile özeniyormuş VW. Şimdi neredeyse motor koruma kapağı bile koymayacaklar. Furkan Bakırel yazdı: Ben de temizlemeyi düşünüyorum da çok kirli hiç ellenmemiş , borayı basınçlı suyla yıkıyordum da bunu yıkamaya içim el vermiyor neyle temizleyelim resmen katran gibi olmuş motorun içi. Yağı sökecek bir ürün gerek. Ben APC ile buhar makinesi kullanıyorum. Gayet güzel temizliyor. Sık sık da temizlediğim için pek kir yerleşmiyor. İlk katranlaşmış kiri sökmek için petrolde köpük + tazyikli su tutulabilir. Sonrasında sık sık temizlersin ufak ufak. Temiz kalır. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 26 Eylül 2020 Yazar Paylaş 26 Eylül 2020 (düzenlendi) Tüketim 923km (777km şehirler arası, gerisi ağırlık şehir içi karma) 72km\h ortalama hız Ortalama tüketim: 5,7lt Pompa verisi: 5,79lt Normalde pompa 309 lirada atmıştı. Ama pompacı hanımefendi ben ödemeye giderken 315’e tamamlamış. Yani 1lt fazla koymuş oldu. Eğer o fazlalık olmasaydı pompa verisi 5.68 olacaktı. Kadran kodlaması ile yaptığım yakıt tüketiminde tölerans sayesinde neredeyse pompa ile aynı veriyi yakalıyorum artık yol bilgisayarında. 26 Eylül 2020 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Eylül 2020 Paylaş 26 Eylül 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Tüketim 923km (777km şehirler arası, gerisi ağırlık şehir içi karma) 72km\h ortalama hız Ortalama tüketim: 5,7lt Pompa verisi: 5,79lt Normalde pompa 309 lirada atmıştı. Ama pompacı hanımefendi ben ödemeye giderken 315’e tamamlamış. Yani 1lt fazla koymuş oldu. Eğer o fazlalık olmasaydı pompa verisi 5.68 olacaktı. Kadran kodlaması ile yaptığım yakıt tüketiminde tölerans sayesinde neredeyse pompa ile aynı veriyi yakalıyorum artık yol bilgisayarında. Tüketiminiz gayet iyi bence. Mondeo mk5 1,6 tdci pompa tık atınca bırakılınca yol bilgisayarı ile birebir örtüşüyor. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 27 Eylül 2020 Yazar Paylaş 27 Eylül 2020 Metin Uzunoğlu yazdı: Tüketiminiz gayet iyi bence. Mondeo mk5 1,6 tdci pompa tık atınca bırakılınca yol bilgisayarı ile birebir örtüşüyor. Yakıttan yana oldukça memnunum. (Güce ve cüsseye göre kıyasla tabi.) Yaşı gereği enjektörler nedeniyle illaki sapma miktarı zamanla artıyor. Yaklaşık %5 civarı sapma olurdu genelde. Ben kadrandan tüketim hesabını %7 sapma olacak şekilde güncelledim. Şu an neredeyse birebir çıkıyor. Çok iyi oldu böyle 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Eylül 2020 Paylaş 27 Eylül 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Yakıttan yana oldukça memnunum. (Güce ve cüsseye göre kıyasla tabi.) Yaşı gereği enjektörler nedeniyle illaki sapma miktarı zamanla artıyor. Yaklaşık %5 civarı sapma olurdu genelde. Ben kadrandan tüketim hesabını %7 sapma olacak şekilde güncelledim. Şu an neredeyse birebir çıkıyor. Çok iyi oldu böyle Bencede güzel olmuş. Büyük hacimli motorlar aynı hızlarda küçük hacimlilerden daha az yakıyor. Cüsseye göre gayet iyi. Kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 29 Eylül 2020 Yazar Paylaş 29 Eylül 2020 Kayseri Kapuzbaşı Şelale Takımları 7 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Selim Bilgin yazdı: Yakıt bayağı iyiymiş maşallah. Kendim de test ettim, Nevşehir Ankara gidiş geliş pompa değeri 5,5 çıktı. İnanmadım biladere sordum, sen yakıt koydun mu benden haberiz diye... 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 normal değer sürekli 150 160 la şehir dışı 6- 6,5 yakıyor araba zaten 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts