Metin Uzunoğlu 9 Nisan 2020 Paylaş 9 Nisan 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Bizde durumlar böyle; Ceza keselim hemen maske takmadan çıkmış 😏. Kolay gelsin. Resime yakından bakınca gördüm plaka muayeneden geçtimi? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Nisan 2020 Yazar Paylaş 9 Nisan 2020 Metin Uzunoğlu yazdı: Ceza keselim hemen maske takmadan çıkmış 😏. Kolay gelsin. Resime yakından bakınca gördüm plaka muayeneden geçtimi? Plakalarım cemiyetin verdiği plakalar. Bir zamanlar Nevşehir’de bu fontla basıyorlardı plakaları. Hatta boyacıyı sıkı sıkı tembihledim. Plakayı tampondan zarar vermeden sök başka bir şey istemiyorum diye Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Nisan 2020 Paylaş 9 Nisan 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Plakalarım cemiyetin verdiği plakalar. Bir zamanlar Nevşehir’de bu fontla basıyorlardı plakaları. Hatta boyacıyı sıkı sıkı tembihledim. Plakayı tampondan zarar vermeden sök başka bir şey istemiyorum diye Benim plakalarda cemiyette basılmıştı aynen böyleydi muayede ağır kusur dediler yeniden ince bastırdım. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Nisan 2020 Yazar Paylaş 9 Nisan 2020 Metin Uzunoğlu yazdı: Benim plakalarda cemiyette basılmıştı aynen böyleydi muayede ağır kusur dediler yeniden ince bastırdım. Öyle bir şey yaparlarsa fena. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 11 Nisan 2020 Yazar Paylaş 11 Nisan 2020 Dogan Arsiray yazdı: ne oldu tamponlara?? Boyacı aldı götürdü, satamadan getirecek inşallah Yarın alacaktım ne güzel sokağa çıkma yasağı geldi Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 11 Nisan 2020 Yazar Paylaş 11 Nisan 2020 Bagaj sol taraftan su alıyordu. Bulamamıştım. Tamponun altına akıllı vida atan ustalar saolsun delikler kalmış öyle. Suda buradan geliyormuş. Silikonla doldurdum. 3 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 11 Nisan 2020 Paylaş 11 Nisan 2020 Eline akıllı vida alan kendini usta sanıyor zaten Oraya akıllı vida ile neyi sabitlemeye çalışmış? 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 11 Nisan 2020 Paylaş 11 Nisan 2020 uygulayan gerizekalı olduktan sonra vida akıllı olsa neye yarar [emoji1] 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 11 Nisan 2020 Yazar Paylaş 11 Nisan 2020 Uğur Kamil yazdı: Eline akıllı vida alan kendini usta sanıyor zaten Oraya akıllı vida ile neyi sabitlemeye çalışmış? Tampon alt braketine atmışlar akıllı vidayı. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 12 Nisan 2020 Paylaş 12 Nisan 2020 Amca vardı sizin aracın 2003. Dün arkadan vurdular araca. 12-13 yıldır kendisinde araç. Kaskolu araç . Pert olmasını istemiyor. Çok ama çok memnun. 1 2 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 12 Nisan 2020 Paylaş 12 Nisan 2020 Geçmiş olsun arka taraf cok kotu gözüküyor toplansa kullanicinin geri ısınması durumu vardir aracına. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 12 Nisan 2020 Yazar Paylaş 12 Nisan 2020 Arda Bülent Güzel yazdı: Amca vardı sizin aracın 2003. Dün arkadan vurdular araca. 12-13 yıldır kendisinde araç. Kaskolu araç . Pert olmasını istemiyor. Çok ama çok memnun. Geçmiş olsun. Bence perte çıkarsın. Kaskodan aldığı para ile tekrat temiz bulup alır. Çok hasar almış. Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 Nisan 2020 Paylaş 12 Nisan 2020 Bu gri bantlar neden anlamadım orjinalinde mi var boyanacak mı yoksa? Yorum bağlantısı
Tahir Ak 12 Nisan 2020 Paylaş 12 Nisan 2020 Bagaj sol taraftan su alıyordu. Bulamamıştım. Tamponun altına akıllı vida atan ustalar saolsun delikler kalmış öyle. Suda buradan geliyormuş. Silikonla doldurdum. Böyle doldurma işlerinde aklınızda olsun.. Marin yapıştırıcı yat yapıştırıcı diye bir ürün var. Ucuz, dolgu yapıyor sert ve sağlam. Bu tür dolgularda çelik gibi oluyor şişiyor falan Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 12 Nisan 2020 Yazar Paylaş 12 Nisan 2020 Koray Demir yazdı: Bu gri bantlar neden anlamadım orjinalinde mi var boyanacak mı yoksa? Stop yuvasının arkası bagaj. Su ve toz girmesin diye geçici olarak kapattım. Tahir Ak yazdı: Mustafa Arıkan yazdı: Bagaj sol taraftan su alıyordu. Bulamamıştım. Tamponun altına akıllı vida atan ustalar saolsun delikler kalmış öyle. Suda buradan geliyormuş. Silikonla doldurdum. Böyle doldurma işlerinde aklınızda olsun.. Marin yapıştırıcı yat yapıştırıcı diye bir ürün var. Ucuz, dolgu yapıyor sert ve sağlam. Bu tür dolgularda çelik gibi oluyor şişiyor falan Teşekkürler daha önce kullanmadım hiç. Aklımda bulunsun. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Nisan 2020 Paylaş 12 Nisan 2020 Amca vardı sizin aracın 2003. Dün arkadan vurdular araca. 12-13 yıldır kendisinde araç. Kaskolu araç . Pert olmasını istemiyor. Çok ama çok memnun.Geçmiş olsun. Muhtemelen pert olur. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 12 Nisan 2020 Paylaş 12 Nisan 2020 Geçmiş olsun. Muhtemelen pert olur. Abi bencede pert ancak amcam istemiyor pert olmasını 13 yıldır kendisinde. Kısmet bakalım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Nisan 2020 Paylaş 12 Nisan 2020 Abi hadi pert etmesin arabayı. Yaptırıp binsin. Fakat, ben 13 yıl bindiğim arabayı yaptırıldıktan sonra kullansam tüm kusurlarını görürüm. Bana batar rahatsız olurum. Eski halini bulamama ihtimali var. 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 12 Nisan 2020 Paylaş 12 Nisan 2020 Abi hadi pert etmesin arabayı. Yaptırıp binsin. Fakat, ben 13 yıl bindiğim arabayı yaptırıldıktan sonra kullansam tüm kusurlarını görürüm. Bana batar rahatsız olurum. Eski halini bulamama ihtimali var. Amcam çok hassastır. Arabasına gözü gibi bakar. Araç 2003 hala yetkili servise gider. Bakımlarda bile başında durur. Daha geçen ay 4.000 tl para harcamış arabaya. Kısmet artık şeriatın kestiği parmak acımaz. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 13 Nisan 2020 Paylaş 13 Nisan 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Elimde şahane tampon tasarımları vardı oysa ki Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Nisan 2020 Paylaş 13 Nisan 2020 Elimde şahane tampon tasarımları vardı oysa ki [emoji4] Alalim Yorum bağlantısı
Recommended Posts