Mustafa Arıkan 7 Kasım 2019 Yazar Paylaş 7 Kasım 2019 Selim Bilgin yazdı: Satılık mı? Şu an için düşünmüyorum hocam ama yaza doğru o niyete girebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Mustafa Arıkan yazdı: niyete girebilirim. İyi niyet garantili mi ? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 7 Kasım 2019 Yazar Paylaş 7 Kasım 2019 Hasan Karabekiroglu yazdı: İyi niyet garantili mi ? İyi niyetliyim, kabul olur mu? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 7 Kasım 2019 Yazar Paylaş 7 Kasım 2019 Emre Şimşek yazdı: Usta kaputu da sökseymiş dedim:) Yetkili servis ön paneli komple söküp klima borularını da söküyor (yolcu tarafında boruları görünüyor.) Sonrasında tekrar klima gazı da basıp faturaya yansıtıyor Beterin beteri var yani 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Mustafa Arıkan yazdı: Emmiyi arayım o zaman arabanın bedelimi talep edeyim Yine neden bana patladı olay ya 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Usta kaputu da sökseymiş dedim:) Yetkili servis ön paneli komple söküp klima borularını da söküyor (yolcu tarafında boruları görünüyor.) Sonrasında tekrar klima gazı da basıp faturaya yansıtıyor [emoji4] Beterin beteri var yani [emoji4] Mini de triger icindi sanirim camurluklar sokuluyor, Golf V Jetta V te de cam halat degisimi icin kapi saci sokuluyor 1 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 7 Kasım 2019 Paylaş 7 Kasım 2019 Mustafa Arıkan yazdı: Yetkili servis ön paneli komple söküp klima borularını da söküyor (yolcu tarafında boruları görünüyor.) Sonrasında tekrar klima gazı da basıp faturaya yansıtıyor Beterin beteri var yani Sökülmüş iken komple o kısmın bakımını yaptırmanız çok iyi olmuş. Çünkü çok işçilik isteyen bir bakım. Saydığınız her parçayı değiştirmek için bu şekilde ön tarafı indirmek gerekiyor. İnşaallah bir sonraki triger değişimine kadar problem yaşamadan binersiniz. En önemlisi de bu işlem yapılırken bayağı itina gösterilmesi gerekiyor. Bir yerleri kırmadan, ayarları bozmadan, civata artırmadan v.b. dağıtıp toplanmalı. Oğlumda da B5 kasası var, bu sökme takma işlerini kendimiz yapıyoruz oradan biliyorum. Arızasız, kazasız günler. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 8 Kasım 2019 Yazar Paylaş 8 Kasım 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Yine neden bana patladı olay ya Abi sen bizim her şeyimizsin 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Ustanin elinde cekic var🙄 Yorumlari ona gore yapalim 😁 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 Kesene bereket, pert parasını ne zaman aliyoz, bişey denicem Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 8 Kasım 2019 Paylaş 8 Kasım 2019 bu aylarda vw kronik bir sıcak bır soguk yeyince ya su flansı cortluyor yada borular yada devirdaim. benimde su flansı catladı oem aldım. radyotörü değiştirirken bende böyle sökmüştüm cıkmıyor cünkü. hayırlısı olsun bakalım nakitleri yemeye devam 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 8 Kasım 2019 Yazar Paylaş 8 Kasım 2019 Okay Kaygusuz yazdı: bu aylarda vw kronik bir sıcak bır soguk yeyince ya su flansı cortluyor yada borular yada devirdaim. benimde su flansı catladı oem aldım. radyotörü değiştirirken bende böyle sökmüştüm cıkmıyor cünkü. hayırlısı olsun bakalım nakitleri yemeye devam Nakitler yiyoruz. Ustalara çalışıyoruz artık napalım 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Kasım 2019 Yazar Paylaş 9 Kasım 2019 Bir zamanlar başladığım ama tamamlayamadığım projemi 944 gün sonra nihayete erdirdim Koltuk döşemelerini sökmek ve geri toplamak sandığımdan zormuş. Mümkün olduğu kadar orjnale sadık kalmaya çalıştım. Koltukların sırtlık ve alt kısmını birbirinden ayırdım. Döşemeleri söktüm. Alt kısmın döşemesinde metal kanca yerine plastik klips yapmışlar. Sökmesi ve takması kancalardan çok daha kolay. Neyi nasıl yapacağımı kararlaştırma aşaması Sensörü (10K NTC) önce yerleştirdim. Alt kısmın pedini sabitledim. Sırtlık kısmı da hallettim. Koltuk üzerindeki tesisatı ayarladım. Alt kısında airbag soketinin yanındaki soket braketine koltuk ısıtma soketini sabitledim. Aynı işlemi diğer koltuğa da yaptım ve toparladım. Sadece bu kısım 10 saat sürdü İlk testi evde kızım yaptı Geldik arabaya montaja Aracın üzerindeki tesisatın bir kısmını halletmiştim ama koltuk altlarına gelen tesisatı çekmemiştim. Baya eksik vardı. Orta konsolu sökmeye başladım. Teyp klima çerçevesi, vites konsolu ve kol dayama hepsini söktüm. Bu kısımın fotoları yok malesef. Tesisatı koltuk altına ulaştırıp soketlerini bastım. Geri her şeyi toplayıp koltukları monte ettim. Soketler bu şekilde Ve mutlu son Her şey yerli yerinde. Isıtmalar sorunsuz çalışıyor 14 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Kasım 2019 Paylaş 9 Kasım 2019 Artik alinabilir. Yok alinmaz. Daha multimedya yok. Bi tablet koyulur buna. 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Kasım 2019 Paylaş 9 Kasım 2019 Şu dönemin VW'lerindeki kadife döşemeyi çok seviyorum. Şimdikiler dandik. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Kasım 2019 Paylaş 9 Kasım 2019 Artik alinabilir. Yok alinmaz. Daha multimedya yok. Bi tablet koyulur buna.Ses kalitesi düşer Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Kasım 2019 Paylaş 9 Kasım 2019 Benzer bir projeyi Giulietta'ya yapmaya heveslenmiştim bu arada, ancak elimden bu kadar iş gelmeyeceği ve bununla uğraşacak adam bulamayacağım için vazgeçtim. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Kasım 2019 Yazar Paylaş 9 Kasım 2019 Selim Bilgin yazdı: Şu dönemin VW'lerindeki kadife döşemeyi çok seviyorum. Şimdikiler dandik. Selim Bilgin yazdı: Benzer bir projeyi Giulietta'ya yapmaya heveslenmiştim bu arada, ancak elimden bu kadar iş gelmeyeceği ve bununla uğraşacak adam bulamayacağım için vazgeçtim. Kumaşı çok güzel kadife dokusu yumuşacık. Yeniler daha sert. Çok uğraştırdı, beklediğimden fazla yordu. Dışarıda döşemeci ve elektrikçi ile hallolur. Metin Akbal yazdı: Artik alinabilir. Yok alinmaz. Daha multimedya yok. Bi tablet koyulur buna. Bu aracının döneminin ruhuna aykırı. Teybi bile değiştirmedim ben Ses konusu hallolur ufak bi amfi ile hallederilir. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Kasım 2019 Paylaş 9 Kasım 2019 Tamı tamına 944 gün demek 😀 Başlamak bitirmenin yarısıdır demişler 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Kasım 2019 Yazar Paylaş 9 Kasım 2019 (düzenlendi) Selçuk Bakış yazdı: Tamı tamına 944 gün demek 😀 Başlamak bitirmenin yarısıdır demişler Bu sürede aldığım butonları pedleri sattım yeniden aldım. O zaman ebay’den alıyordum. Hey gidi zamanlar 9 Kasım 2019 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Kasım 2019 Paylaş 9 Kasım 2019 Guzel bi modifiye. Kılıflar sokulmusken yikandi mi makinede Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Kasım 2019 Paylaş 9 Kasım 2019 Nihayet Mustafa... 1000 gün dolamadan da yaptın. tebrik ederim.. Koltukların kumaşları orijinal kumaşları ise herkese inat Vw'i tebrik etmek istiyorum.. Mükemmel görünüyor.. 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Kasım 2019 Yazar Paylaş 9 Kasım 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Nihayet Mustafa... 1000 gün dolamadan da yaptın. tebrik ederim.. Koltukların kumaşları orijinal kumaşları ise herkese inat Vw'i tebrik etmek istiyorum.. Mükemmel görünüyor.. Tüh 1000. günün anısına yapsaydım keşke. Hiç aklıma gelmedi. 2 ay daha zaman kazanırdım Sani Gerşon yazdı: Guzel bi modifiye. Kılıflar sokulmusken yikandi mi makinede Yıkamadım. Açıkçası içinde çelik telleri filan çıkarmak istemedim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts