Furkan Bakırel 4 Ocak 2019 Paylaş 4 Ocak 2019 Otomatiğe karşı olan ön yargım daha da arttı 5700 lira ne demek ya şu devirde geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 4 Ocak 2019 Yazar Paylaş 4 Ocak 2019 5 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Sadece keçe değiştirip toplama olsaydı keşke. Zaten öncesinde vites problemin yoktu Tork konvertör burcunu bozmuş. Yağ kaçağının sebebi oydu abi. Öyle olunca konvertör revizyonu kaçınılmaz oldu. Madem girdik tam olsun dedim. İşçilik bir kez daha vermek zorunda kalırsan daha çok zoruma giderdi. Çok şükür iyi oldu şu an. Sorun yaşamam inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 4 Ocak 2019 Yazar Paylaş 4 Ocak 2019 8 dakika önce, Furkan Bakırel yazdı: Otomatiğe karşı olan ön yargım daha da arttı 5700 lira ne demek ya şu devirde geçmiş olsun. Yazın kıl payı şanzımanı indirmekten kurtulmuştum. Bir tane o-ring değişip halletmişlerdi. Malesef bu defa kaçamadık Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Ocak 2019 Paylaş 4 Ocak 2019 Geçmiş olsun, bi 200.000 daha sorunsuz gider artık inşallah. 9 dakika önce, Furkan Bakırel yazdı: Otomatiğe karşı olan ön yargım daha da arttı 5700 lira ne demek ya şu devirde geçmiş olsun. Bu araba manuel olsa şimdiye üç kere baskı balata değişmişti en az, otomatikte masraf toptan çıkıyor böyle. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 Ocak 2019 Paylaş 4 Ocak 2019 Geçmiş olsun, uzun yolda ters bir yerde olmamış şükür ki. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Ocak 2019 Paylaş 4 Ocak 2019 On 03.01.2019 at 15:17, Mustafa Arıkan yazdı: Tam hatırlamıyorum ama yarım ekran modellerde olmayıp tam ekran olan modellerde olan sensörler var. Doğal olarak tesisat da gerekiyor. Onun yerine Diaz’ın yaptığı renkli MFA’yı almak daha mantıklı. 200$ https://www.drive2.ru/l/496638133345976471/ Bu baya güzelmiş, bu drive2.ru sitesinde gerçekten çok faydalı bilgiler var, ben de takip ediyorum. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 Ocak 2019 Paylaş 4 Ocak 2019 Otomatiğe karşı olan ön yargım daha da arttı 5700 lira ne demek ya şu devirde geçmiş olsun. D segment otomatik bir araba için pek para değil, sıfırı 250bin lira 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Ocak 2019 Paylaş 4 Ocak 2019 Elden taksit var mi [emoji16] Gecmis olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 4 Ocak 2019 Yazar Paylaş 4 Ocak 2019 15 dakika önce, Selim Bilgin yazdı: Geçmiş olsun, bi 200.000 daha sorunsuz gider artık inşallah. Bu araba manuel olsa şimdiye üç kere baskı balata değişmişti en az, otomatikte masraf toptan çıkıyor böyle. Teşekkürler, inşallah o kadar daha gider 15 dakika önce, Cem Işık yazdı: Geçmiş olsun, uzun yolda ters bir yerde olmamış şükür ki. Teşekkürler. Daha önce de bir kez marş motorunun soketi çıkmıştı yine evin önünde kalmıştı Çok şükür ki yolda bırakmıyor 14 dakika önce, Selim Bilgin yazdı: Bu baya güzelmiş, bu drive2.ru sitesinde gerçekten çok faydalı bilgiler var, ben de takip ediyorum. Ruslar kırık. Seviyorum bu adamları 13 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: 25 dakika önce, Furkan Bakırel yazdı: Otomatiğe karşı olan ön yargım daha da arttı 5700 lira ne demek ya şu devirde geçmiş olsun. D segment otomatik bir araba için pek para değil, sıfırı 250bin lira 11 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Elden taksit var mi Gecmis olsun. Var olmaz mı. 5800’ü adamın önüne koyuyorsun. Ömrün taksit taksit eriyor 3 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun, iyi mal iyi para Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ocak 2019 Paylaş 4 Ocak 2019 Çok geçmiş olsun. Jatco'muydu sizin şanzıman? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 4 Ocak 2019 Yazar Paylaş 4 Ocak 2019 4 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Çok geçmiş olsun. Jatco'muydu sizin şanzıman? Teşekkürler. ZF 5hp19 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 4 Ocak 2019 Yazar Paylaş 4 Ocak 2019 2 dakika önce, Zeki Yelboğa yazdı: Geçmiş olsun Mustafa Bey. Teşekkürler hocam. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 4 Ocak 2019 Paylaş 4 Ocak 2019 Geçmiş olsun. Sağlam masraf açmış size sağlam olmuştur inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 4 Ocak 2019 Yazar Paylaş 4 Ocak 2019 8 dakika önce, Serkan Maden yazdı: Geçmiş olsun. Sağlam masraf açmış size sağlam olmuştur inşallah. Teşekkürler. İnş olmuştur. Bugün 30km kadar yaptım. Basmaya da korkuyorum rodajda diye. Arabanın kaderi değişmiş resmen 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 4 Ocak 2019 Yazar Paylaş 4 Ocak 2019 8 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Geçmiş olsun Mustafa Çok para Eyvallah abi teşekkürler. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 Ocak 2019 Paylaş 5 Ocak 2019 Geçmiş olsun, Mustafa.. 15 saat önce, Furkan Bakırel yazdı: Otomatiğe karşı olan ön yargım daha da arttı 5700 lira ne demek ya şu devirde geçmiş olsun. Çok da değil aslında, çoğu manuel vitesin volant ile birlikte değiştiğini hesaplarsak aşağı yukarı aynıya geliyor... Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 5 Ocak 2019 Yazar Paylaş 5 Ocak 2019 21 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Geçmiş olsun, Mustafa.. 11 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: Gecmis olsun.Allah beterinden korusun. Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 5 Ocak 2019 Paylaş 5 Ocak 2019 sizin gibi kullanıcıdan araç almak nsip olmadı hiç,olur inşallah.Allah kazancınıza bereket versin Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Ocak 2019 Paylaş 5 Ocak 2019 Teşekkürler. İnş olmuştur. Bugün 30km kadar yaptım. Basmaya da korkuyorum rodajda diye. Arabanın kaderi değişmiş resmen [emoji4] Eskiye nazaran ne degisti? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 5 Ocak 2019 Yazar Paylaş 5 Ocak 2019 6 dakika önce, Metin Akbal yazdı: 15 saat önce, Mustafa Arıkan yazdı: Teşekkürler. İnş olmuştur. Bugün 30km kadar yaptım. Basmaya da korkuyorum rodajda diye. Arabanın kaderi değişmiş resmen Eskiye nazaran ne degisti? Baskı balata değişmiş gibi oldu en basiti. Vites geçişleri de artık çok daha yumuşak. 14 dakika önce, Fikri Keleş yazdı: sizin gibi kullanıcıdan araç almak nsip olmadı hiç,olur inşallah.Allah kazancınıza bereket versin Teşekkürler abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts