Ersen Tapan 5 Kasım 2018 Paylaş 5 Kasım 2018 Yıllar önce benzin alırken orada ücreti karşılığında bir firma yapmıştı. Sileceklerin pert olduğunamı yanayım, onu camdan sökmek için uğraştığımamı yanayım. Yağmurlu yolda rezil olduğuma mı yanayım. Bir daha asla Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 5 Kasım 2018 Yazar Paylaş 5 Kasım 2018 37 dakika önce, Ersen Tapan yazdı: Yıllar önce benzin alırken orada ücreti karşılığında bir firma yapmıştı. Sileceklerin pert olduğunamı yanayım, onu camdan sökmek için uğraştığımamı yanayım. Yağmurlu yolda rezil olduğuma mı yanayım. Bir daha asla Bu dediğiniz camda yağ gibi bir tabaka oluşturanlar herkes aynı durumdan şikayetçi Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 5 Kasım 2018 Paylaş 5 Kasım 2018 Araba masraf açmıyor sanırım [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 5 Kasım 2018 Paylaş 5 Kasım 2018 13 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Bu dediğiniz camda yağ gibi bir tabaka oluşturanlar herkes aynı durumdan şikayetçi Hatırlamıyorum ; illaki kalite farkı vardır. Kaliteli olanlarda sıkıntı çıkmayacak muhtemelen ama bir kere ağzım yandı. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 5 Kasım 2018 Yazar Paylaş 5 Kasım 2018 12 dakika önce, Furkan Bakırel yazdı: Araba masraf açmıyor sanırım Açıyor açmaz olur mu Bu masraflı bir iş değil, 45 liraya aldım. İşçilik de bedava Motor takozları değişecek. Uygun zamanı kolluyorum. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Kasım 2018 Paylaş 5 Kasım 2018 21 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Açıyor açmaz olur mu Bu masraflı bir iş değil, 45 liraya aldım. İşçilik de bedava Motor takozları değişecek. Uygun zamanı kolluyorum. Çok kolay canım, motoru kucaklayıp dışarı alıyorsun, akünün oraya gelen kablo kutusunu açıp motor kulaklarınının vidalarını söküyorsun neyim. Sana dokunmaz. 2 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 5 Kasım 2018 Paylaş 5 Kasım 2018 Çok kolay canım, motoru kucaklayıp dışarı alıyorsun, akünün oraya gelen kablo kutusunu açıp motor kulaklarınının vidalarını söküyorsun neyim. Sana dokunmaz.45 kağıt az para mi ya .Onun takozu acayip pahalı bir ara boranın takozu değişmeye kalktık 600 lira mı ne tutuyordu , yağlı takozmuş dizelin ki. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 5 Kasım 2018 Yazar Paylaş 5 Kasım 2018 (düzenlendi) Euro 5 lirayken 1100TL tutuyordu 2 takoz. Şu an sormaya cesaretim yok. Lemförder marka bulup değiştireceğim nasipse. 45’e yağmur kaydırıcı yaptık 2 yıl silecek kullanmazsam kara geçerim diye hesapladım ben 5 Kasım 2018 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 15 Kasım 2018 Yazar Paylaş 15 Kasım 2018 Bugün motor takozlarını değiştirttim. Lemförder marka almıştım. Tanesini 240TL'ye aldım. Sağ ve sol takoz aynı. Sadece sağ takozun üzerinde lastikten bir şapka var. Çıkan takozların durumu; Takozlar Avon marka İngiliz üretimi. 2002 üretimi, daha önce hiç değişmemiş 16 yıllık takozlar. İşçilik 150TL ödedim. Toplamda bana 630'a mal oldu. Genel olarak rölantideki titreşim çok değişmedi. Ancak özellikle geri viteste motor çok aşağı düşüyor ve aşırı bir titreşim oluyordu kabinde. Bu problem düzeldi. Ömrünü de doldurmuş zaten, değiştiğim iyi oldu. Antifiz derecesini ölçtük iyi çıktı. Sol rot başında boşluk var dedi. Baktık ki rot başının civatası yalama olmuş ve gevşemiş. Onu değiştirdik. Genel bir kontrol yaptık. Sorun bulamadık. 5 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 15 Kasım 2018 Paylaş 15 Kasım 2018 vay arkadas ne paralar yiyor bu arabalar böyle yakıttı masraftı oydu buydu derken masın yarısı gidiyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Kasım 2018 Paylaş 15 Kasım 2018 ralantideyken varmı titreme . hangi durumda var ? 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Kasım 2018 Paylaş 15 Kasım 2018 Şanzıman takozlarını da değiştirseydin keşke... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 15 Kasım 2018 Yazar Paylaş 15 Kasım 2018 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Şanzımandaki takoza baktın mı ? Bakıldı abi sağlam onlar. 31 dakika önce, Okay Kaygusuz yazdı: vay arkadas ne paralar yiyor bu arabalar böyle yakıttı masraftı oydu buydu derken masın yarısı gidiyor. 300 liralıkta mazot aldım dönüşte 27 dakika önce, Ali Gök yazdı: ralantideyken varmı titreme . hangi durumda var ? Klasik dizel titreşimi var. 21 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Şanzıman takozlarını da değiştirseydin keşke... Kontrol edildi sağlam dediler değişmedik Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 15 Kasım 2018 Paylaş 15 Kasım 2018 evet yaa 1 ay önce bende fulledim 290 tl tutmustu üff 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 15 Kasım 2018 Yazar Paylaş 15 Kasım 2018 10 dakika önce, Okay Kaygusuz yazdı: evet yaa 1 ay önce bende fulledim 290 tl tutmustu üff Çeyrek depo vardı daha üstüne doldurdu yoksa 400’e yaklaşıyor. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Kasım 2018 Paylaş 15 Kasım 2018 2 saat önce, Mustafa Arıkan yazdı: Takozlar Avon marka Evdeki kataloglar aklıma geldi birden 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 15 Kasım 2018 Paylaş 15 Kasım 2018 maşallah... piyasada bildiğim en temiz 5.5 tdi passat:) abi bu arabadan sonra seni ne keser bilemiyorum 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Kasım 2018 Paylaş 15 Kasım 2018 B6 2.0 TDI 4 Motion 170 hp passat 2 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 15 Kasım 2018 Paylaş 15 Kasım 2018 b6 tutmaz b5.5 un yerini sanmıyorum.. segment atlamak gerekir bence 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 15 Kasım 2018 Yazar Paylaş 15 Kasım 2018 28 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Evdeki kataloglar aklıma geldi birden Bayanlara sorduk ama bilmiyorlar 25 dakika önce, Emre Öğüt yazdı: maşallah... piyasada bildiğim en temiz 5.5 tdi passat:) abi bu arabadan sonra seni ne keser bilemiyorum Eyvallah Emre saolasın. Gözüm yükseklerde değil. Ufak bir şeyler bile olabilir. Ama ufukta değişim yok. 23 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: B6 2.0 TDI 4 Motion 170 hp passat Çok yakar 21 dakika önce, Emre Öğüt yazdı: b6 tutmaz b5.5 un yerini sanmıyorum.. segment atlamak gerekir bence B6 değilde A6 olabilir 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Kasım 2018 Paylaş 15 Kasım 2018 51 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Eyvallah Emre saolasın. Gözüm yükseklerde değil. Ufak bir şeyler bile olabilir. Ama ufukta değişim yok. Çok yakar B6 değilde A6 olabilir Şair burda ufak bir A6 mi demek istemiş 😁 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 15 Kasım 2018 Yazar Paylaş 15 Kasım 2018 8 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Şair burda ufak bir A6 mi demek istemiş 😁 Yok yok öyle değil Büyük A6 olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts