Metin Akbal 26 Haziran 2018 Paylaş 26 Haziran 2018 Satmayi dusundugun zaman beni ara [emoji14] 1 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 26 Haziran 2018 Paylaş 26 Haziran 2018 Piyasanın sizin gibi ustalara ihtiyacı var 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 26 Haziran 2018 Yazar Paylaş 26 Haziran 2018 3 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Satmayi dusundugun zaman beni ara Her girdiğim ortamda aynı muhabbet; *Abi satalım? *Hocam daha satmadın mı? *Satarken bana haber vermezsen ölümü gör. Satmıyorum Şimdi, Serkan Maden yazdı: Piyasanın sizin gibi ustalara ihtiyacı var Hocam usta değilim sadece elinden iş gelen bir meraklıyım 1 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 26 Haziran 2018 Paylaş 26 Haziran 2018 1 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Hocam usta değilim sadece elinden iş gelen bir meraklıyım Bende meraklıyım ama elimden gelmez kırarım heryeri. Ustalık becerisi gerek bu işler için bence😊 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 26 Haziran 2018 Paylaş 26 Haziran 2018 colorlar bizim bora golflerle aynı. birinin üstüne map koymuslar birinin boruya koymuslar. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 5 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2018 KraftVoll marka arka amortisör aldım. Pazar günü değiştireceğim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Temmuz 2018 Paylaş 5 Temmuz 2018 KraftVoll marka arka amortisör aldım. Pazar günü değiştireceğim. Alman malı mı. ? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 5 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2018 36 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Alman malı mı. ? Abi satıcının biri alman malı demişti ama yerliymiş. 2 yıl garantili. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 18 saat önce, Mustafa Arıkan yazdı: Abi satıcının biri alman malı demişti ama yerliymiş. 2 yıl garantili. Hımm.. Güzel paket.. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2018 Dün değiştirdim amortisörleri. Üzerinden orjinal Audi VW logolu Sachs marka çıktı. Sanayide Sachs için 160₺ demişlerdi. Ufaktan pişman oldum almadığıma ama sonradan da bozulursa alır değiştiririm zaten kolay değiştirmesi dedim 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Temmuz 2018 Paylaş 9 Temmuz 2018 Hayırlı olsun, yeni sasch lar için eskileri kadar iyi değil diyorlar, monreo bakılabilirdi. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2018 Monreo içinde aynı fiyatı verdiler, o da olabilirdi tabi. Neyse artık KraftVoll ile devam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Temmuz 2018 Paylaş 9 Temmuz 2018 Bir saat önce, Mustafa Arıkan yazdı: Sanayide Sachs için 160₺ demişlerdi. Neden almadın.. Kötü değildir ki.. Genelde ilk önerdiğimizdir.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2018 1 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Neden almadın.. Kötü değildir ki.. Genelde ilk önerdiğimizdir.. Benim tanıdık parçacıda yoktu. Daha önce hiç alışveriş yapmadığım bi yerde vardı. Pek de hoşuma gitmedi tavrı, gittim tanıdıktan bunu aldım. Netten alayım dedim, sanayide 160 dediği amortisör nette 200 küsürlerden başlıyor. Uğraşmadım kolaya kaçtım biraz Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2018 6 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Nasil yaptin 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 19 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2018 Sanayiden yeni geldim. Ön disk (250₺) Delphi Ön balata (90₺) Delphi Sol aks kafası ve körüğü (120₺) Yan sanayi Sağ ön ABS okuyucu (60₺) Çin malı değişti. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Temmuz 2018 Paylaş 19 Temmuz 2018 Diskler güzelmiş.. Güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 23 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2018 Geri viteste vuruntu problemim vardı. Kayseri'de Deniz otomatik şanzıman servisine gittim bugün. Hidrolik beyin üzerinde 2 tane o-ring değişti. Yağın rengi hoşuma gitmedi, usta da değişmeyi önerdi. Yağ ve filtreyi de değiştirdik. 550TL hesap ödedim çıktım. Geri vitesteki vuruntu gitti. 1-2 geçişte vuruntu vardı, pürüzsüz hale geldi. Çok şükür korktuğum gibi pahalıya mal olmadı. 10 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Temmuz 2018 Paylaş 23 Temmuz 2018 Şöyle tek seferde hallolan işlere bayılıyorum, maşallah 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 23 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2018 20 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Şöyle tek seferde hallolan işlere bayılıyorum, maşallah Tek seferde halloldu ama öncesinde baya araştırma yaptım. Farklı ustalara gösterdim, fikir aldım. Mehmet abiyle test ettik fikir yürüttük. Forumlarda didik didik araştırdım Usta da tahmininde yanılmadı çok şükür tek seferde halloldu. 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Temmuz 2018 Paylaş 23 Temmuz 2018 3 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Tek seferde halloldu ama öncesinde baya araştırma yaptım. Farklı ustalara gösterdim, fikir aldım. Mehmet abiyle test ettik fikir yürüttük. Forumlarda didik didik araştırdım Usta da tahmininde yanılmadı çok şükür tek seferde halloldu. Mehmet Abiye danışıp Hacı olmakta fayda var Satılan Fiesta'nın geç çalışmasını da böyle çözmüştük. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts