Mustafa Arıkan 19 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2017 Abi toplamda 7 veya 8lt olmalı. Tork konvertör 3lt civarı yağ alıyormuş. Ustanın tavsiyesi hepsi değişmediği için 30.000km sonra tekrar değiştirmek şanzımanın ömrü için iyi olacağı. O zamana Allah büyük. Satmazsam ve binmeyi düşünürsem mutlaka değiştiririm. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mayıs 2017 Paylaş 19 Mayıs 2017 1 saat önce, Mustafa Arıkan yazdı: Abi toplamda 7 veya 8lt olmalı. Tork konvertör 3lt civarı yağ alıyormuş. Ustanın tavsiyesi hepsi değişmediği için 30.000km sonra tekrar değiştirmek şanzımanın ömrü için iyi olacağı. O zamana Allah büyük. Satmazsam ve binmeyi düşünürsem mutlaka değiştiririm. 30 bin yanlış... Yağı temin et.. Nevşehir'e gelince değişelim burada.. Şu an yağın yarısı değişmiş durumda.. 1-2 bin km sonra tekrar değişirsek % 80'e yakınını değişmiş oluruz.. 1 Yorum bağlantısı
Alper Aytar 19 Mayıs 2017 Paylaş 19 Mayıs 2017 Mustafa seneye kadar bekle bari de ben değişiklik yapacağım otomatik almam gerekecek hanım da kullansın diye olmazsa ben alırım senin arabayı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mayıs 2017 Paylaş 19 Mayıs 2017 Mustafa satamaz bu arabayı... Gözü gibi bakıyor.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mayıs 2017 Paylaş 19 Mayıs 2017 1 dakika önce, Alper Aytar yazdı: Bizde bakarız abi sanki ne olacak Tabi ki de.. Mustafa kıyamaz.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 19 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2017 13 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: 30 bin yanlış... Yağı temin et.. Nevşehir'e gelince değişelim burada.. Şu an yağın yarısı değişmiş durumda.. 1-2 bin km sonra tekrar değişirsek % 80'e yakınını değişmiş oluruz.. Haklısın abi aslında en güzeli 100-200km binip altta tapayı tekrar açıp boşaldığı kadarını tekrar değiştirmek lazım ama bütçe meselesi. Biraz bineyim tekrar değiştiririm kafamdaki de o aslında. 8 dakika önce, Alper Aytar yazdı: Mustafa seneye kadar bekle bari de ben değişiklik yapacağım otomatik almam gerekecek hanım da kullansın diye olmazsa ben alırım senin arabayı Alper hocam seneye kim ne olur bilinmez. Nasip bakalım o zaman görelim hele ? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 19 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2017 İlk izlenimimi de yazayım; bugün 25km kullandım değişimden sonra. Özellikle geçişler kesinlikle daha yumuşak olmaya başladı. Sadece 1'den ikiye geçerken şanzıman yükte olmazsa çok hafif vuruntu devam ediyor. Önceden de vardı. Her zamanda yapmıyor. Tam kestiremedim. Onun dışında diğer vites yükseltme ve düşürmelerde gayet yumuşak. İlave olarak nette okuduğum yorumlarda aracın gidişinin bile değiştiği yazıyordu. Son eve dönüşte biraz sıkıştırdım sanki gücü eskisinden daha iyi aktarıyor. Psikolojik mi bilemedim. Yağ biraz daha alışsın 0-100km/h hızlanma testi yapacağım tekrar. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 24 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2017 (düzenlendi) Servisten aldığım parçalarım geldi nihayet. Her parçanın hala bulunabiliyor olması çok güzel bir şey. Sağ arka kapı altı çıtası Sağ kriko yuvası kapağı Torpido altındaki ufak bir trim Vidaya kadar orjinal servis ürünü Öncesi (Kapak kırıktı düşüyordu) Sonrası: Öncesi; Sonrası; Orta konsolun arkasındaki üçgen plastiğin sekmanını tutan plastik kırılmış. Parça da o yüzden düşmüş ve kaybolmuş muhtelemen. Sekmanı önce hızlı yapıştırıcı ile sabitleyip sun-fix ile güzelce sağlamlaştırdım. Sertleşince parçayı yerine takacağım. 25 Mayıs 2017 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 24 Mayıs 2017 Paylaş 24 Mayıs 2017 Hadi bakalım hayırlı olsun, güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 Güle güle kullan Mustafa. Güzel oldu. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 1 Haziran 2017 Yazar Paylaş 1 Haziran 2017 Sürücü kapısı hariç diğer tüm kapıları elden geçirdim geçenlerde. Sadece sürücü kapısı kalmıştı. Elimde eksik parça vardı. Onları temin etiim ve oruç günü vakit geçsin diye sürücü kapısını da bugün hallettim. Kilitte bir problem yoktu, switchi de çalışıyordu. Problem; cam açıkken kapıyı kapattığımda eski hacı murat kapısı gibi şangırtı geliyordu resmen. Cam krikosunun plastik klipslerini yeniledim. Kilide bakım yapıp, kapıyı geri topladım. 7 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Aracını tamir edenleri takdir ediyorum [emoji122] resimlerde görülen kapı iç sacı kalitenin göstergesi bence bazı markalar ya boş bırakır yada naylon yapıştırır adamlar masraf etmiş emek harcamış [emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 2 Haziran 2017 Yazar Paylaş 2 Haziran 2017 Teşekkürler. Evet kapı içi Brose üretimi ve gerçekten kalite kokuyor. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 On 02.06.2017 at 07:43, Mustafa Arıkan yazdı: Teşekkürler. Evet kapı içi Brose üretimi ve gerçekten kalite kokuyor. Kalite kapıya yansımış 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 3 Haziran 2017 Yazar Paylaş 3 Haziran 2017 3M cam filmi yaptırdım bugün. 1 numara 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 Çok güzel oldu. Güle güle kullan Mustafa 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 Diyarbakır için yazın hele hele çok elzem ihtiyaç. İyi yapmışsın güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 3 Haziran 2017 Yazar Paylaş 3 Haziran 2017 Aynen öyle Ömer hocam, eskiden branda çekiyordum ama artık her gün kullandığım için branda da çekemiyorum. Umarım faydasını görürüm. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts