Ümit Kaan 15 Ocak 2017 Paylaş 15 Ocak 2017 (düzenlendi) Arabamın aküsü tamamen bitmiş, bende kimseye muhtaç olmadan, arabanın ilk çalışmasını nasıl yaparım diye araştırırken, aşağıdaki videoya rasladım, 72 amper akü ile çalışan arabayı 12 v şarzlı matkap aküsü ile çalıştırmak mümkün mü? ( video yanıltıcı olabilir, bu videoya güvenerek lütfen deneme yapmayın ) 15 Ocak 2017 tarihinde Ümit Kaan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak 2017 Paylaş 15 Ocak 2017 evet mümkündür hayır mümkün değildir evet tehlikesizdir hayır çok tehlikelidir.. değişken sayısı fazla dolayısı ile tüm cevaplar yazıaliblir. Riskinin sonucu gereği sakın denemeyin vesile ile internetteki videoların güvenilirliği %17 civarı idi 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Ocak 2017 Paylaş 15 Ocak 2017 Ben benzer bir uygulamayı k.validenin cordobada yapmıştım.akü bittiğinden Anahtarla merkezi kilit bile çalışmıyor kapılar açılmıyordu. Çamurluk sinyalinden 14 voltluk bosch matkap aküsü bağladım ve bingo uzaktan kumanda ile kapılar açıldı.. riskli midir bilemem ama yaptım oldu:) 6 Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 15 Ocak 2017 Paylaş 15 Ocak 2017 Cordoba ile polo Nun kilit yapıları aynı sanırım. Abimin polosunda da aynı durumu yasardik Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak 2017 Paylaş 15 Ocak 2017 marşa basmadıkça risk olmaz da ters akım engelelyen diod yokmuymuş o arabada.. kullanması bile riskli o zaman Yorum bağlantısı
Ümit Kaan 16 Ocak 2017 Yazar Paylaş 16 Ocak 2017 Bu tür çareler aratan asıl sorun ve soruyu da soriyim, yeni akünün bir haftada tamamen bitmesi normal mi? Yorum bağlantısı
Ümit Kaan 16 Ocak 2017 Yazar Paylaş 16 Ocak 2017 2 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: Normal değildir Arabanın üzerinde yarım metre kar vardı, bir hafta hiç çalıştırmadım, sonra baktım kapılar bile açılmıyor o derece bitmiş akü, alalı daha 1,5 ay oldu. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 6 saat önce, Ümit Kaan yazdı: Arabanın üzerinde yarım metre kar vardı, bir hafta hiç çalıştırmadım, sonra baktım kapılar bile açılmıyor o derece bitmiş akü, alalı daha 1,5 ay oldu. Marka ne Varta mıydı ? Yorum bağlantısı
Ümit Kaan 16 Ocak 2017 Yazar Paylaş 16 Ocak 2017 3 saat önce, Ayhan Onaran yazdı: Marka ne Varta mıydı ? Esan 72 amper Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 Bu tür çareler aratan asıl sorun ve soruyu da soriyim, yeni akünün bir haftada tamamen bitmesi normal mi?Harici sistem ilavesi var ise uyku modunda çektiği akım fazla demektir. Akü ciddi soğuklarda dahi kapasitesinin çoğunu korur Yorum bağlantısı
Ümit Kaan 16 Ocak 2017 Yazar Paylaş 16 Ocak 2017 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Harici sistem ilavesi var ise uyku modunda çektiği akım fazla demektir. Akü ciddi soğuklarda dahi kapasitesinin çoğunu korur Harici hiçbirşey yok esasında, teyp bile yok şu an, ama şimdi arabayı incelerken v kayışında yırtık tespit ettim, onda bi arıza varsa aküyü yeteri kadar şarj etmiyor olabilir Yorum bağlantısı
Ümit Kaan 16 Ocak 2017 Yazar Paylaş 16 Ocak 2017 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Kısa mesafe kullanım ciddi etken Ortalama olarak günde yarım saat kullanmıyorumdur, çalıştığım yer avrupa yakasında, olduğu için hem park yeri sorunu, hem köprü parası, vermektense, otobüsle gidip geliyorum, günde yarım saatte aküyü şarj etmeye yetmiyor olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 Yarım saat kafi şarj için. Şarj gerilim ölçümü fikren iyi olur. Akü bildik marka değil. Mekanik ömür düşük olabilir Yorum bağlantısı
Recommended Posts