Tugay Kayseri 6 Kasım 2015 Yazar Paylaş 6 Kasım 2015 Bunu denedik daha once ama difizore gore olmuyor sahin gibi duruyor Yorum bağlantısı
Metehan Parti 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Kaporta veya elektronik aksamı olsa haklısınızda altı ustu plastik ben taktırdım gayet memnunum orjinal parcadan hicbir farkı yok bosuna plastige 1000 lira para vermeye gerek yok kanısındayım.Ayrıca Spor kırmızı bence fordun en efsane rengi 06MTE64 fiesta eski aracım kırmızı hayranı biri olarak aracınız cok şık duruyo allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri 6 Kasım 2015 Yazar Paylaş 6 Kasım 2015 Herkezin dusuncesi ben takintiliyim Allah razi olsun 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Ben olsam lip'i gövde rengine boyardım,lip böyle kendini göstermemiş sanki. Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri 6 Kasım 2015 Yazar Paylaş 6 Kasım 2015 Evet gostermedi ama hocam araba basik 5 cm ve cok surtuyor tas izi dolmus kirmizi olsa yamali esek gibi durur Yorum bağlantısı
Hüseyin İlkay Balamber 10 Kasım 2015 Paylaş 10 Kasım 2015 Yan sanayileri mevcut orjinali ile birebir sis cerceveleri ve ön panjur toplam 400 tl Ucuz olduğundan ancak yan sanayi taktırabilirim. Nerde bulabilirim ? Bilginiz var mı ? Yorum bağlantısı
Okan Kurtulan 22 Kasım 2015 Paylaş 22 Kasım 2015 (düzenlendi) Marspiyeller guzel durmus.orjinal Siyah plastik marspiyeli de kirmiziya boyatip ustune mi taktiniz marspiyel ekini. Veya soktunuz mu ? 22 Kasım 2015 tarihinde OKAN KURTULAN tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Can 22 Kasım 2015 Paylaş 22 Kasım 2015 Masallah. Guzel gelismis bence o tampondski oyuncak olmamis. Tabi siz begendiyseniz sorun yok. Gule gule kullanin. Yorum bağlantısı
Tarık Ağarer 15 Ocak 2016 Paylaş 15 Ocak 2016 Trend x aracim farlar dahil herseyi degistim yani arac tamamen titanyum olduFarlar aynı duruyor titanyum da bi xenon var ama Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 15 Ocak 2016 Paylaş 15 Ocak 2016 Rengine bayıldım. Lip yakışmış ancak araç renginde daha uyumlu görünür. Jantlar on numara zaten, yalnız o taksi fazlalığından kurtulun, aracın kalitesini tamamen götürmüş Güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri 18 Ocak 2016 Yazar Paylaş 18 Ocak 2016 Bi-xenon gen 5balans farlarimda oldu gunduz ledli amerikan parkli Sis lambalarinida gen4 balansla yaptim https://vimeo.com/152216183 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 Çok güzel olmuş,bu araç gün geçtikçe daha da iyi oluyor. Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 Maşallah favori rengin. Güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri 12 Mart 2016 Yazar Paylaş 12 Mart 2016 Tesekkur ederiz satmayi dusunuyorum typerr almak icin Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Maşallah. Renk gerçekten çok tatlı duruyor. Yorum bağlantısı
Ömer Tuncay 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Maşallah. Cam çıtaları orijinal mi sonradan mı takılma? Yorum bağlantısı
Can Oygur 12 Ocak 2017 Paylaş 12 Ocak 2017 (düzenlendi) Arkadaşlar abilerim malum boya akan aracımdan(hatalı çıkan) tanıyorsunuz beni artık.Bilmeyenler için aracım 16' Focus TrendX.Yarın büyük bir ihtimal ile yeni aracımı teslim edecekler.Ama benim içimde hala bi Titanium aşkı kaldı.Dış görünümünü orijinal oem parçalarla titaniuma dönüştürmek istiyorum.Bugün internette dolaşırken Titaniumlarda olan siyah zeminli halojen farlardan gördüm , (orijinal)parça numarası F1EB 13W030 PB tanesi 325.00 lira. Cam çitaları zaten yapıştırma onlar da en iyisi piyasa da 150-200 lira arasında değişiyor.Panjuru ve sis çerçevesini orijinal bulup alıp takmak mı mantıklı yoksa herkesin aldığı 250 liralık takımı alıp takmak mı daha mantıklı ? Sanırım bunları değiştirdikten sonra sadece jantlar kalıyor,o konu benim için bir muamma . Cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim hepinize saygılar . 12 Ocak 2017 tarihinde Can Oygur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 12 Ocak 2017 Paylaş 12 Ocak 2017 24 dakika önce, Can Oygur yazdı: Arkadaşlar abilerim malum boya akan aracımdan(hatalı çıkan) tanıyorsunuz beni artık.Bilmeyenler için aracım 16' Focus TrendX.Yarın büyük bir ihtimal ile yeni aracımı teslim edecekler.Ama benim içimde hala bi Titanium aşkı kaldı.Dış görünümünü orijinal oem parçalarla titaniuma dönüştürmek istiyorum.Bugün internette dolaşırken Titaniumlarda olan siyah zeminli halojen farlardan gördüm , (orijinal)parça numarası F1EB 13W030 PB tanesi 325.00 lira. Cam çitaları zaten yapıştırma onlar da en iyisi piyasa da 150-200 lira arasında değişiyor.Panjuru ve sis çerçevesini orijinal bulup alıp takmak mı mantıklı yoksa herkesin aldığı 250 liralık takımı alıp takmak mı daha mantıklı ? Sanırım bunları değiştirdikten sonra sadece jantlar kalıyor,o konu benim için bir muamma . Cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim hepinize saygılar . Zaman,emek,o malzemeleri takacak ustalarla cebelleşme,para vs gibi durumları düşünüp Titanium aşkını ilan edebilirsin Yorum bağlantısı
Recommended Posts