Hasan Hüseyin Şen 28 Aralık 2016 Paylaş 28 Aralık 2016 Arkadaşlar herkese iyi forumlar öncelikle yaklaşık 3 yıldır yol arkadaşlığı yaptığımız 2004 Euro civic aracımızın şanzuman yağını değiştirmek istiyorum .Yağın orijinal olması haricinde neye dikkat etmemiz gerekir bilgilendiren arkadașlar çok teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 28 Aralık 2016 Paylaş 28 Aralık 2016 Yağın orjinal olması dışında en önemli konu yetkili serviste konulmasıdır. Yağ süzgeci var mı o kasada bilmiyorum ama varsa o da değişiyor. Eğer servise gidemem derseniz servisten yağı alın özel bir serviste işi bilen birine eklettirin. Yağın tamamı değişmiyor, 2.7 veya 2.8 lt alıyordu. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2016 Paylaş 28 Aralık 2016 Yağın orjinal olması dışında en önemli konu yetkili serviste konulmasıdır. Yağ süzgeci var mı o kasada bilmiyorum ama varsa o da değişiyor. Eğer servise gidemem derseniz servisten yağı alın özel bir serviste işi bilen birine eklettirin. Yağın tamamı değişmiyor, 2.7 veya 2.8 lt alıyordu. Yağı servisten alın. Yorum bağlantısı
Tahir Ak 28 Aralık 2016 Paylaş 28 Aralık 2016 (düzenlendi) orjinal e para verme eneos al git değişir özel serviste derim. 28 Aralık 2016 tarihinde Tahir Ak tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Hüseyin Şen 28 Aralık 2016 Yazar Paylaş 28 Aralık 2016 Bu işlemi herhangi bir motor ustası yapabilir mi yoksa illa bir Honda servise gitmek mi gerekir? Yorum bağlantısı
Recommended Posts