Erdem YENİGÜN 25 Aralık 2016 Paylaş 25 Aralık 2016 https://tr.aliexpress.com/item/4Pcs-12V-Car-RGB-LED-DRL-Strip-Light-5050SMD-Car-Auto-Remote-Control-Decorative-Flexible-LED/32656133463.html?spm=2114.13010608.0.0.AdVdeb&detailNewVersion=&categoryId=200002080 Herkese iyi günler. Linkteki ürünü almayı düşünüyorum ama bir konuda fikrinizi almak istedim. Ürün çakmak girişli olduğu için ben her seferinde manuel olarak açıp kapatmam mı gerekiyor ? Çakmak girişinin üstünde açma kapatma tuşuda mevcut ama örneğin tuş basılı haldeyken kapıları kitlediğimde çakmaklık girişi hala aktif olarak kalıyormu ve ışıklar açıkmı kalır. Kısaca araç kapıları kitlendiğinde çakmak girişi hala aktifmi olacak yoksa kapanacakmı ? Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 25 Aralık 2016 Paylaş 25 Aralık 2016 Ayak aydınlatması için mi kullanacaksınız yoksa ambiyans ışığı olarak mı?Eğer ayak aydınlatması içinse tavan lambasından elektrik alabilirsiniz.Çakmaklığa bağlarsanız istediğiniz zaman açıp kapatabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Erdem YENİGÜN 25 Aralık 2016 Yazar Paylaş 25 Aralık 2016 Ayak aydınlatması için mi kullanacaksınız yoksa ambiyans ışığı olarak mı?Eğer ayak aydınlatması içinse tavan lambasından elektrik alabilirsiniz.Çakmaklığa bağlarsanız istediğiniz zaman açıp kapatabilirsiniz. Ayak aydınlatması için kullanıcam.O yöntemi duymuştum ama hiç oynama yapmak istemediğim için çakmak girişi kapılar kitlenince deaktif oluyormu diye merak etmiştim. Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 (düzenlendi) 10 $ çok pahalı bence. Şerit led ve 12v çakmak girişi ile aynısını daha uyguna yapabilirsiniz. Ankara da olsaydınız yardımcı olurdum. 26 Aralık 2016 tarihinde Fatih Hanoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdem YENİGÜN 26 Aralık 2016 Yazar Paylaş 26 Aralık 2016 (düzenlendi) 10 $ çok pahalı bence. Şerit led ve 12v çakmak girişi ile aynısını daha uyguna yapabilirsiniz. Ankara da olsaydınız yardımcı olurdum. Evet fiyat araştırması yaptım kumanda ve alıcı 10 tl, led ve diğer araçlarla 20 lira max tutabilirdi. İşimden dolayı pek vakit ayıramazdım direk gelsin takıyım dedim. Çakmak girişi konusunda sizin fikriniz varmı her zaman manuel olarak açma kapama yapmak gerekiyor değilmi ? Kapılar kilitlendiğindede açık bıraksam devamlı yanacak herhalde. 26 Aralık 2016 tarihinde Erdem YENİGÜN tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Evet fiyat araştırması yaptım kumanda ve alıcı 10 tl, led ve diğer araçlarla 20 lira max tutabilirdi. İşimden dolayı pek vakit ayıramazdım direk gelsin takıyım dedim. Çakmak girişi konusunda sizin fikriniz varmı her zaman manuel olarak açma kapama yapmak gerekiyor değilmi ? Kapılar kilitlendiğindede açık bıraksam devamlı yanacak herhalde. Evet çakmaklık girişinde her zaman 12v vardır. Açık bırakıp giderseniz açık kalır o bir risk. En güzeli kontağa bağlamak sizin istediğinize göre. Yorum bağlantısı
Erdem YENİGÜN 27 Aralık 2016 Yazar Paylaş 27 Aralık 2016 (düzenlendi) Evet çakmaklık girişinde her zaman 12v vardır. Açık bırakıp giderseniz açık kalır o bir risk. En güzeli kontağa bağlamak sizin istediğinize göre. Anladım.Tavan hattını kontrol ettim bugün ama pek benim halledebileceğim bir iş değil gibi.Diğer seçenek ayak aydınlatmasına gelen ampullerin soket girişine gelen kablolardan paralel hat alsam sıkıntı çıkarmı.Ampullerde 12v ile çalışıyor zaten yoksa o hatta fazla yüklenmemi yapmış olurum.Sizdede ford var sanırım.Benim araçta iç mekan ledleri tavan,ayak aydınlatma vs hepsi aynı sigortaya bağlı.Açıklık getiremediğim noktada bu ledler rgb ve kumandalı şimdi tavandan hat aldırsam istediğim zaman tavandan bağımsız olarak kumanda ile açıp kapatabilirim değilmi ? 27 Aralık 2016 tarihinde Erdem YENİGÜN tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu 28 Aralık 2016 Paylaş 28 Aralık 2016 Anladım.Tavan hattını kontrol ettim bugün ama pek benim halledebileceğim bir iş değil gibi.Diğer seçenek ayak aydınlatmasına gelen ampullerin soket girişine gelen kablolardan paralel hat alsam sıkıntı çıkarmı.Ampullerde 12v ile çalışıyor zaten yoksa o hatta fazla yüklenmemi yapmış olurum.Sizdede ford var sanırım.Benim araçta iç mekan ledleri tavan,ayak aydınlatma vs hepsi aynı sigortaya bağlı.Açıklık getiremediğim noktada bu ledler rgb ve kumandalı şimdi tavandan hat aldırsam istediğim zaman tavandan bağımsız olarak kumanda ile açıp kapatabilirim değilmi ? Ayak aydınlatması varsa süper ordan alabilirsinz sıkıntı çıkmaz ledler falza akım çekmez. Hepsinin aynı yere bağlı olması da sıkıntı çıkarmaz. Kumandayı da nereye bağlarsanız bağlayın kullanırsınız. Yorum bağlantısı
Erdem YENİGÜN 28 Aralık 2016 Yazar Paylaş 28 Aralık 2016 (düzenlendi) Ayak aydınlatması varsa süper ordan alabilirsinz sıkıntı çıkmaz ledler falza akım çekmez. Hepsinin aynı yere bağlı olması da sıkıntı çıkarmaz. Kumandayı da nereye bağlarsanız bağlayın kullanırsınız. Kolay olur benim için yapabilirim.Sigortadaki amper değeri problem oluşturmaz herhalde değilmi bu arada.10 amper lik sigorta takılı aydınlatma sistemleri için.Birde buraya bağladım diyelim kapılar açılınca yanıyor şuan üstündeki ışıklar kapandıktan 3 4 saniye sonra sönüyor.Yani kapı kapandığında o hatta elektrik yok.Ama arada bir manuel olarakta kapılar kapalıykende açmak istesem nasıl bişey yapabilirim yoksa çözümü olmazmı. 28 Aralık 2016 tarihinde Erdem YENİGÜN tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu 28 Aralık 2016 Paylaş 28 Aralık 2016 Kolay olur benim için yapabilirim.Sigortadaki amper değeri problem oluşturmaz herhalde değilmi bu arada.10 amper lik sigorta takılı aydınlatma sistemleri için.Birde buraya bağladım diyelim kapılar açılınca yanıyor şuan üstündeki ışıklar kapandıktan 3 4 saniye sonra sönüyor.Yani kapı kapandığında o hatta elektrik yok.Ama arada bir manuel olarakta kapılar kapalıykende açmak istesem nasıl bişey yapabilirim yoksa çözümü olmazmı. Ordan alırsan sadece kapıları açınca yanar. Kapı anahtarına bağlı olduğu için. O yüzden kendim istediğim zaman istediğim gibi açayım kapatayım isterseniz orası olmaz. Ayrıca 10 A sigorta yeter merak etmeyin. 1 Yorum bağlantısı
Erdem YENİGÜN 28 Aralık 2016 Yazar Paylaş 28 Aralık 2016 Ordan alırsan sadece kapıları açınca yanar. Kapı anahtarına bağlı olduğu için. O yüzden kendim istediğim zaman istediğim gibi açayım kapatayım isterseniz orası olmaz. Ayrıca 10 A sigorta yeter merak etmeyin. Tamamdır çok yardımcı oldunuz sağolun.Sipariş gelince deneyeğiz artık. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts