Sermet Gündoğdu 25 Aralık 2016 Paylaş 25 Aralık 2016 Bikaç kez izledim sürekli kaynak yapıyorlar demirci gibi. Hurda gibi araçlardan başka türde araç yapılıyor. Bunun yerine misal eski niva alıp yenileseler daha güzel olur. Şov bizinısta abd tarzı olmazsa olmaz. Ekipte kaporta ustası,motor ustası,boyacı,döşemeci gibi ayrı istasyonlar olmalı yapılan işler anlaşılır dille yansıtılmalı.Mesela Köksal'ın dediği gibi bir Niva alıp a dan z ye yenileyip olabildiğince orjinal parçalarla ya da bulunamayanları hurdacılardan temin edip,bunları yaparken aracın kendine özgü özelliklerini,tarihini de anlatabilirler. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Aralık 2016 Paylaş 25 Aralık 2016 Ekipte kaporta ustası,motor ustası,boyacı,döşemeci gibi ayrı istasyonlar olmalı yapılan işler anlaşılır dille yansıtılmalı.Mesela Köksal'ın dediği gibi bir Niva alıp a dan z ye yenileyip olabildiğince orjinal parçalarla ya da bulunamayanları hurdacılardan temin edip,bunları yaparken aracın kendine özgü özelliklerini,tarihini de anlatabilirler. Aracın markasını lanse edemiyorlar. Yüzde yüz otoyu izleyin mesela, pejo yaptılar hiç Pejo demediler.. İtalyan spor arabasına benzeteceğiz deyip adamın arabayı acayip bir şekilde geri verdiler.. 1 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 25 Aralık 2016 Paylaş 25 Aralık 2016 (düzenlendi) 25 Aralık 2016 tarihinde Sermet Gündoğdu tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 25 Aralık 2016 Paylaş 25 Aralık 2016 Bir bölümünü seyrettim bu programın.Bana çok yapmacık geldi.Çünkü yurt dışındaki programların kopyası...Yine de böyle birprogram yapılması iyi... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 25 Aralık 2016 Paylaş 25 Aralık 2016 (düzenlendi) Şu anda tekrarı var. 25 Aralık 2016 tarihinde Fatih Aldemir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Aralık 2016 Paylaş 25 Aralık 2016 Amerikan vari hareketler olmasa daha iyi olur. Onlar gibi çok el hareketleri var. Oysaki bizde bu gibi durumlarda anahtarlar havalarda uçuşur. Misal ben 32 anahtar ile motor ustasının ortalıklarda koşmasını, elektrikçinin kablo ile boyacıyı boğmasını görmek isterim. Tam bize özgü olur Elektronikçilerinde devre elemanı patlatmasını unutmuşsun sanki 2 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 25 Aralık 2016 Paylaş 25 Aralık 2016 O vosvosu parçaladılar mı yoksa? 1 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 25 Aralık 2016 Yazar Paylaş 25 Aralık 2016 O vosvosu parçaladılar mı yoksa? Bu sefer ki keci lakabli olandi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Aralık 2016 Paylaş 25 Aralık 2016 Elektronikçilerinde devre elemanı patlatmasını unutmuşsun sanki Program ilk bölümde yayından kalkar, bu manyak bombacı mülayim gibi diye 2 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Nedense izlerken sıkılmadığim tek programı bu Trt nin, oyunculuklar falan çok vasat ama bana eğlenceli geliyor https://www.youtube.com/watch?v=83numrQCsBU&list=PL1NP8-6foLrsBL3lnNsL1diaXwMEc-TQW Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 severim böyle programları discovery de az izlemezdim hiç denk gelmemiştim ilk fırsatta izliyicem teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Pazar günleri 11.45 'te hiç kaçırmam hatun ev süpürürken ben bunu izlemeye çalışırım çok güzel bir program gerçekten Yorum bağlantısı
Misafir 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Amerikan vari hareketler olmasa daha iyi olur. Onlar gibi çok el hareketleri var. Oysaki bizde bu gibi durumlarda anahtarlar havalarda uçuşur. Misal ben 32 anahtar ile motor ustasının ortalıklarda koşmasını, elektrikçinin kablo ile boyacıyı boğmasını görmek isterim. Tam bize özgü olur Tam 3 yıl önce (31 aralık günü paydosa 20 dk var) jcb 3 cx ile arkadaşımızın belini kırmıştık şakalaşırken :d Leğen kemiği 3 yerden çatlamış 1 ay hastanede 2 ay evde yattı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Tam 3 yıl önce (31 aralık günü paydosa 20 dk var) jcb 3 cx ile arkadaşımızın belini kırmıştık şakalaşırken :D Leğen kemiği 3 yerden çatlamış 1 ay hastanede 2 ay evde yattı Çekici elinden alsak yeter abi Özer adamım ya :D 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Tam olarak bu işte. Genlerimizde var :d Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Oyuncu değil, gerçek ustalar kendileri anladığım kadarı ile. http://www.milliyet.com.tr/marmaris-te-kaportaya-kadin-eli-otoguncel-1801317/ 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 MUhasebeci olarak başvuru yapıp kaportaya merak salıyor. Oyuncu değil hiç biri Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Oyuncu değil, gerçek ustalar kendileri anladığım kadarı ile. http://www.milliyet.com.tr/marmaris-te-kaportaya-kadin-eli-otoguncel-1801317/ Bu işin çıraklığı 6 aydan başlıyor Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Haber 2013 yılından Ben yapamaz demedim ki Ekmeğini helalinden kazanan herkese selam olsun 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Fctr face den duyuru da yayınlanmıştı program başlamadan önce An itibarı ile sanayiden çıkmış en iyi belgesel Yorum bağlantısı
Misafir 27 Aralık 2016 Paylaş 27 Aralık 2016 sabahın köründe tamirhane ye denk geldim çayla beraber iyi gitti Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 27 Aralık 2016 Paylaş 27 Aralık 2016 Ustalara biraz da oyunculuk yaptiriyorlar haliyle ama güzel program. trt belgesel gercekten güzel belgeseller yayinliyor. yabanci formatlari Türk versiyonu ile yapmada da basarisiz olduklarini söyleyemem ve her gecen gün daha iyiye gidiyorlar. Meslea "Bear Grylls le insan dogaya karsi" da cok güzel. bir benzeri Türk versiyonu "kilavuz" da fena degil ve hep daha iyiye gidiyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts