İçeriğe Yönlendir

Sanayi Savaşları

Ozlem Kaya

Recommended Posts

Sermet Gündoğdu

Bikaç kez izledim sürekli kaynak yapıyorlar demirci gibi. Hurda gibi araçlardan başka türde araç yapılıyor. Bunun yerine misal eski niva alıp yenileseler daha güzel olur.

Şov bizinısta abd tarzı olmazsa olmaz.

Ekipte kaporta ustası,motor ustası,boyacı,döşemeci gibi ayrı istasyonlar olmalı yapılan işler anlaşılır dille yansıtılmalı.Mesela Köksal'ın dediği gibi bir Niva alıp a dan z ye yenileyip olabildiğince orjinal parçalarla ya da bulunamayanları hurdacılardan temin edip,bunları yaparken aracın kendine özgü özelliklerini,tarihini de anlatabilirler.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ekipte kaporta ustası,motor ustası,boyacı,döşemeci gibi ayrı istasyonlar olmalı yapılan işler anlaşılır dille yansıtılmalı.Mesela Köksal'ın dediği gibi bir Niva alıp a dan z ye yenileyip olabildiğince orjinal parçalarla ya da bulunamayanları hurdacılardan temin edip,bunları yaparken aracın kendine özgü özelliklerini,tarihini de anlatabilirler.

Aracın markasını lanse edemiyorlar. Yüzde yüz otoyu izleyin mesela, pejo yaptılar hiç Pejo demediler.. İtalyan spor arabasına benzeteceğiz deyip adamın arabayı acayip bir şekilde geri verdiler.. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Bir bölümünü seyrettim bu programın.Bana çok yapmacık geldi.Çünkü yurt dışındaki programların kopyası...Yine de böyle birprogram yapılması iyi...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir
(düzenlendi)

Şu anda tekrarı var.

tarihinde Fatih Aldemir tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Amerikan vari hareketler olmasa daha iyi olur. Onlar gibi çok el hareketleri var. Oysaki bizde bu gibi durumlarda anahtarlar havalarda uçuşur. Misal ben 32 anahtar ile motor ustasının ortalıklarda koşmasını, elektrikçinin kablo ile boyacıyı boğmasını görmek isterim. Tam bize özgü olur

Elektronikçilerinde devre elemanı patlatmasını unutmuşsun sanki  :fiuw:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Elektronikçilerinde devre elemanı patlatmasını unutmuşsun sanki :fiuw:

Program ilk bölümde yayından kalkar, bu manyak bombacı mülayim gibi diye
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

severim böyle programları discovery de az izlemezdim :)  hiç denk gelmemiştim ilk fırsatta izliyicem teşekkürler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu

Pazar günleri 11.45 'te hiç kaçırmam hatun ev süpürürken ben bunu izlemeye çalışırım çok güzel bir program gerçekten  :yes:  :good1:

Yorum bağlantısı

Amerikan vari hareketler olmasa daha iyi olur. Onlar gibi çok el hareketleri var. Oysaki bizde bu gibi durumlarda anahtarlar havalarda uçuşur. Misal ben 32 anahtar ile motor ustasının ortalıklarda koşmasını, elektrikçinin kablo ile boyacıyı boğmasını görmek isterim. Tam bize özgü olur

Tam 3 yıl önce (31 aralık günü paydosa 20 dk var) jcb 3 cx ile arkadaşımızın belini kırmıştık şakalaşırken :D :d :D 

Leğen kemiği 3 yerden çatlamış 1 ay hastanede 2 ay evde yattı

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Tam 3 yıl önce (31 aralık günü paydosa 20 dk var) jcb 3 cx ile arkadaşımızın belini kırmıştık şakalaşırken :D :D :D

Leğen kemiği 3 yerden çatlamış 1 ay hastanede 2 ay evde yattı

Çekici elinden alsak yeter abi :D

Özer adamım ya :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Haber 2013 yılından :)

Ben yapamaz demedim ki ;)

Ekmeğini helalinden kazanan herkese selam olsun :flowers::bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Fctr face den duyuru da yayınlanmıştı program başlamadan önce

An itibarı ile sanayiden çıkmış en iyi belgesel

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Ustalara biraz da oyunculuk yaptiriyorlar haliyle :) ama güzel program. trt belgesel gercekten güzel belgeseller yayinliyor. yabanci formatlari Türk versiyonu ile yapmada da basarisiz olduklarini söyleyemem ve her gecen gün daha iyiye gidiyorlar.

Meslea "Bear Grylls le insan dogaya karsi"  da cok güzel. bir benzeri Türk versiyonu "kilavuz" da fena degil ve hep daha iyiye gidiyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...