İçeriğe Yönlendir

15 Ocak 2017 Pazar Günü Ücretsiz Arıza Teşhisi

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

konuya dönelim, arıza tespiti sonrası dağılıyorsunuz, evde herkes kendisi hallediyormu yoksa mangal varmı  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

İstanbul park? Uygun mudur?

bana uyar. en yakın ben oturuyorum herhalde. 

başlığa -güncellendi- diye ek yapmak lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

İstanbul park bana da uyar da hava durumu da önemli , donmayalım

Yorum bağlantısı
Batuhan Kılıç

bilgilendirme için teşekkürler açılan ne varsa onu yaparız 

galiba benim aracımda şunlar yapılabiliyor

• Kontağın ilk açılışında ibrelerin sona vurup geri gelmesi (2012 haziran sonrası araçlarda)
  • Işık sensörü olan araçlarda coming-home fonksiyonun otomatiğe çevrilmesi
  • Gündüz sürüş farlarının ön yol bilgisayarından kapatılıp açılabilmesi (2010 ve sonrası araçlarda)
  • Şerit değiştirirken verilen kısa sinyalin 3 kereden 4 veya 5 kereye yükseltimi (2010 ve sonrası araçlarda)
  • Ani kalkışlarda direksiyonda oluşan titremenin kapatılması (TSC)
  • Arka cama su sıkıldıktan 5 saniye sonra sileceğin tekrar çalışması
  • Ön cama su sıkıldıktan 5 saniye sonra sileceğin tekrar çalışması
  • Yağmur sensörü olan araçlarda camlar açık bırakılıp kapı kilitlenirse yapmur yağması durumunda camlar otomatik kapanır (bu zaten var benim aracımda)
  • Sis farları açık giderken her selektör attığınızda sis farları sönüp tekrar yanar
  • Akşam vakti geri vitese takıldığında ön sisler yanar
  • Virajlarda yanan sis farları istenirse iptal edilebilir
  • 120 km/saat hızının üzerinde seyir ederken ani fren yapılması durumunda dörtlü flaşörleri otomatik yanar
  • Sinyallerin amerikan park olarak yanması (2009 model araçlarda)
  • Açık kalan camları uzaktan kumanda ile kapatırken sonuna kadar beklemek yerine 2 saniye basılı tutun sonrasında kendi kapnasın (2009 model araçlarda)
  • Alarm hazırlığı olan araçlarda kapıların kilitlenirken "BİP" şeklinde uyarı sesinin aktif edilmesi

Eğer bulabilme imkanınız varsa tam kodlarını da bulabilirseniz daha iyi olur, hızlı hallederiz en azından, güncel araçlarda çok fazla seçenek olduğundan bağlanıp bulmak biraz zaman alıyor

Yukarıdakilerden bazıları kombinasyon şeklinde çalışıyor, tek bir kodla açılmıyor yani, o yüzden önceden bilgi edinmek önemli

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Batuhan Kılıç

Bu arada güncellemeyi başarırsam Ford VCM II cihazı da mevcut, bunla da ford araçlarda özellik açma yapılabiliyor, aynı zamanda Launch da büyük ihtimalle olur ki o tüm araçlarda kodlamaya imkan veriyor, kendi aracında istediği birşey olan varsa önceden araştırıp tam kodu öğrenebilirse onu da halledebilirim

Bir de partikül filtresi ve egr iptalini yazılımsal olarak da yapma imkanım olabilir elimdeki cihazın desteklediği ölçüde

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

İstanbul parkta yapılacak ise önceden ayarlamak lazım otopark ücreti ve pit ofisi kiralayabiliriz. Millenium carrefour belki uyabilir orada mangalcı kasabımız da mevcut. Ayrıca deneme yapmak için istanbul park da ayak altında (arkadaki kazılı pist). Ve fakat hava çok soğuk olacak kar olacak gibi duruyor.

Üniversiteyi de ben ayarlayabilirim istendiği takdirde. Elektrik uzatmamız olabilir. Mangalımız mevcut. Ancak kar yağacak buna dikkat etmek lazım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Bu hafta sonu İstanbul için en soğuk günleri olacak deniliyor. Ayrıca şu anki görünüme göre kar yağışıda bekleniyormuş.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kar yağsın da şu esp lambasını görelim

Bende merak ettim hiç yakamadım
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Kar yağsın da şu esp lambasını görelim

Hiç sönmeyenler var [emoji609]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Servet abi test ettiğin arabada esp var mı?bizonun da esp lambası yanmıyo diyordun kaldırımla samimi olduğumuzda

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...