Çağlar Bayur 29 Aralık 2016 Yazar Paylaş 29 Aralık 2016 Kurye iyidir tamam da.. Bir Ferrari ile de orantısız olmuş o Yorum bağlantısı
Misafir 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 Kurye iyidir tamam da.. Bir Ferrari ile de orantısız olmuş o beyaz renk ferrarimi olurmuş hiç Yorum bağlantısı
Misafir 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 alınırken 4 ay beklenen özel siparişlerden mi? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 konuya dönelim, arıza tespiti sonrası dağılıyorsunuz, evde herkes kendisi hallediyormu yoksa mangal varmı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 İstanbul park? Uygun mudur? bana uyar. en yakın ben oturuyorum herhalde. başlığa -güncellendi- diye ek yapmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 Yav ne güzel sevinmiştim 8 bana uymuyor 15 yapalım ne olur ne olur Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 Yav ne güzel sevinmiştim 8 bana uymuyor 15 yapalım ne olur ne olur 15 inde olsun benim doom günüm Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 İstanbul park bana da uyar da hava durumu da önemli , donmayalım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Aralık 2016 Paylaş 30 Aralık 2016 Servis yerine pitstp mu oluyor hayırdır. Yorum bağlantısı
Batuhan Kılıç 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 bilgilendirme için teşekkürler açılan ne varsa onu yaparız galiba benim aracımda şunlar yapılabiliyor Kontağın ilk açılışında ibrelerin sona vurup geri gelmesi (2012 haziran sonrası araçlarda) Işık sensörü olan araçlarda coming-home fonksiyonun otomatiğe çevrilmesi Gündüz sürüş farlarının ön yol bilgisayarından kapatılıp açılabilmesi (2010 ve sonrası araçlarda) Şerit değiştirirken verilen kısa sinyalin 3 kereden 4 veya 5 kereye yükseltimi (2010 ve sonrası araçlarda) Ani kalkışlarda direksiyonda oluşan titremenin kapatılması (TSC) Arka cama su sıkıldıktan 5 saniye sonra sileceğin tekrar çalışması Ön cama su sıkıldıktan 5 saniye sonra sileceğin tekrar çalışması Yağmur sensörü olan araçlarda camlar açık bırakılıp kapı kilitlenirse yapmur yağması durumunda camlar otomatik kapanır (bu zaten var benim aracımda) Sis farları açık giderken her selektör attığınızda sis farları sönüp tekrar yanar Akşam vakti geri vitese takıldığında ön sisler yanar Virajlarda yanan sis farları istenirse iptal edilebilir 120 km/saat hızının üzerinde seyir ederken ani fren yapılması durumunda dörtlü flaşörleri otomatik yanar Sinyallerin amerikan park olarak yanması (2009 model araçlarda) Açık kalan camları uzaktan kumanda ile kapatırken sonuna kadar beklemek yerine 2 saniye basılı tutun sonrasında kendi kapnasın (2009 model araçlarda) Alarm hazırlığı olan araçlarda kapıların kilitlenirken "BİP" şeklinde uyarı sesinin aktif edilmesi Eğer bulabilme imkanınız varsa tam kodlarını da bulabilirseniz daha iyi olur, hızlı hallederiz en azından, güncel araçlarda çok fazla seçenek olduğundan bağlanıp bulmak biraz zaman alıyor Yukarıdakilerden bazıları kombinasyon şeklinde çalışıyor, tek bir kodla açılmıyor yani, o yüzden önceden bilgi edinmek önemli 1 Yorum bağlantısı
Batuhan Kılıç 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Bu arada güncellemeyi başarırsam Ford VCM II cihazı da mevcut, bunla da ford araçlarda özellik açma yapılabiliyor, aynı zamanda Launch da büyük ihtimalle olur ki o tüm araçlarda kodlamaya imkan veriyor, kendi aracında istediği birşey olan varsa önceden araştırıp tam kodu öğrenebilirse onu da halledebilirim Bir de partikül filtresi ve egr iptalini yazılımsal olarak da yapma imkanım olabilir elimdeki cihazın desteklediği ölçüde Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 İstanbul parkta yapılacak ise önceden ayarlamak lazım otopark ücreti ve pit ofisi kiralayabiliriz. Millenium carrefour belki uyabilir orada mangalcı kasabımız da mevcut. Ayrıca deneme yapmak için istanbul park da ayak altında (arkadaki kazılı pist). Ve fakat hava çok soğuk olacak kar olacak gibi duruyor. Üniversiteyi de ben ayarlayabilirim istendiği takdirde. Elektrik uzatmamız olabilir. Mangalımız mevcut. Ancak kar yağacak buna dikkat etmek lazım. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Bu hafta sonu İstanbul için en soğuk günleri olacak deniliyor. Ayrıca şu anki görünüme göre kar yağışıda bekleniyormuş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak 2017 Yazar Paylaş 2 Ocak 2017 Kar yağsın da şu esp lambasını görelim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Kar yağsın da şu esp lambasını görelimBende merak ettim hiç yakamadım Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Kar yağsın da şu esp lambasını görelimHiç sönmeyenler var [emoji609] 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Servet abi test ettiğin arabada esp var mı?bizonun da esp lambası yanmıyo diyordun kaldırımla samimi olduğumuzda 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts