İçeriğe Yönlendir

Isıtmalı Koltuk Minderi Önerisi

Emre Öğüt

Recommended Posts

Emre Öğüt

aracıma ısıtmalı koltuk minderi almak istiyorum çakmaklıktan tak çalıştır olan cinsten sigortaları devamlı attırırmı sıkıntı olurmu olmaz ise kullanan var ise ürün tavsiyesi alabilirsem çok iyi olur..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ozen

Aynı sorun bende de var.sabah saat 8 de _7 -8 lerı goruyorum.gıttıgım yer 2 3 km .

Aracı 10 dk.ısıtsam zaten ısınasıya kadar ben soguktan donacagım.ısıtmasam motora yazık.şAştım kaldım.

Konunuzu yakın takıpteyım.

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/tum-araclarla-uyumlu-koltuk-isitici-minder-254101285?gclid=COrcoKfB_tACFW4R0wodPrsBTw&ggmktg=PaidSearch*PLA*633377644*35184525087*98487584607*pla**pla-77411948247&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

Bunu buldum?

http://www.hepsiburada.com/modacar-isiticili-koltuk-minderi-sag-sol-107093-pm-otm107093

Çift.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

bekar adamsın. infertilite oranını artırır o ürünler. bunu da araştır.

hocam haklısınız hiç bu yönden düşünmemiştim

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Aynı sorun bende de var.sabah saat 8 de _7 -8 lerı goruyorum.gıttıgım yer 2 3 km .

Aracı 10 dk.ısıtsam zaten ısınasıya kadar ben soguktan donacagım.ısıtmasam motora yazık.şAştım kaldım.

Konunuzu yakın takıpteyım.

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/tum-araclarla-uyumlu-koltuk-isitici-minder-254101285?gclid=COrcoKfB_tACFW4R0wodPrsBTw&ggmktg=PaidSearch*PLA*633377644*35184525087*98487584607*pla**pla-77411948247&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

Bunu buldum?

http://www.hepsiburada.com/modacar-isiticili-koltuk-minderi-sag-sol-107093-pm-otm107093

Çift.

ben kısa mesafe kullanmıyorum ama sabah sıkıntı oluyor malum ankaranın ayazı meşhurdur ama başka zararlarıda varmış o yönünüde araştıracağım

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

ben de düşünüyordum ama bu zürriyet meselesi kafamı kurcalamaya başladı.  :unsure2:

gene de düşünürseniz şöyle bir inceleme var

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Tamam, bazı yerlerimiz soğuk sever de, ne kadar süre ve ne kadar sıcaklıkta kalınca fertilite azalıyor ki? :unsure2:

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Elektrikli battaniye de kullandık yıllarca aynı etkiyi yapmaz mı? Binlerce koltuk ısıtma kullanan araç sahibinin soyu mu kurudu ki :unsure2::nea:

Severek kullanıyorum koltuk ısıtmayı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

Elektrikli battaniye de kullandık yıllarca aynı etkiyi yapmaz mı? Binlerce koltuk ısıtma kullanan araç sahibinin soyu mu kurudu ki :unsure2::nea:

Severek kullanıyorum koltuk ısıtmayı :)

soy kurumuyor. ama yeni sektörler gelişiyor. mesela tüp bebek merkezlerini bir ziyaret edin. içeri girmeden hasta otoparkına bir bakın. kaç tane modelli araba göreceksiniz(minderli). sonra içeri girin ve görüşme isteyin. yoğunluktan dolayı kaç hafta sonraya randevu alabiliyorsunuz bir bakın. :flowers:  sonrası malum. ilaç tedavisi. bana gelin koltuk ısıtma mevzuunu ne kadar sevdiğimi size anlatayım :D

saygılarımla.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

soy kurumuyor. ama yeni sektörler gelişiyor. mesela tüp bebek merkezlerini bir ziyaret edin. içeri girmeden hasta otoparkına bir bakın. kaç tane modelli araba göreceksiniz(minderli). sonra içeri girin ve görüşme isteyin. yoğunluktan dolayı kaç hafta sonraya randevu alabiliyorsunuz bir bakın. :flowers:  sonrası malum. ilaç tedavisi. bana gelin koltuk ısıtma mevzuunu ne kadar sevdiğimi size anlatayım :D

saygılarımla.

O zaman bi tüp bebek merkezi açmalı :krizifırsataçevirenadamgülümsemesi: :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

fizik tedavicilerde  tam deri koltuklu arabaları seviyor. ama binmek için değil. o konuya da bir bakın isterseniz. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

fizik tedavicilerde  tam deri koltuklu arabaları seviyor. ama binmek için değil. o konuya da bir bakın isterseniz. :D

Şu soğuk kış günlerinde içimizi ısıtacak bişey yok mu arkadaş :D

Sedat bey sağlık köşesine bu konulardan bahseden bir konu açabilir misiniz müsait zamanınızda? Belli ki sizden güzel bilgiler alabileceğiz bu konularda ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

En düşük kademede çok kısa bir süre soğukluğunu almak için kullanılırsa ciddi bir zararı olmaz diye düşünüyorum :)

Erkeklere bu dünya gerçekten zor...

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

O zaman koltuk ısıtmasız araç bir avantaj :) :)

Rakı içenler öldü de su içen ölmedi mi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Çamak

Ben bu minderi aldım, kademesi ayarı, açma kapama düğmesi yok. Üzerine oturunca ısınmaya başlıyor. Isınması da yaklaşık 5 dakika sürüyor. Kablosu kısa çakmaklığa ucu ucuna yetişiyor.

Saatlerce çalıştırıp, terleyecek düzeye getirilmediği sürece sağlık açısından bir sorun oluşturacağını zannetmiyorum.

ben de düşünüyordum ama bu zürriyet meselesi kafamı kurcalamaya başladı.  :unsure2:

gene de düşünürseniz şöyle bir inceleme var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Rakı içenler öldü de su içen ölmedi mi :)

ölüm şekilleri ve yaşayışları farklılık gösterebilir [emoji1]
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

ölüm şekilleri ve yaşayışları farklılık gösterebilir [emoji1]

Benim corollada orjinal var 30 sn içinde hissediyorum sıcaklığı arada tek elimi de ısıtıyorum, 5 dk sonra fazla sıcak oluyor kapatıyorum. Demem o ki al-kullan, günde saatlerce üstünde oturmayacaksın.

_780x481-zoedkgxn00.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Benim 2 çocuğum var bu saatten sonra kısır olsam bir önemi yok heralde :) şaka :) ALLAH çocuğu olmayanlara yardım etsin.Benim aracınki tek kademeli basıyorum normal ısıtıyor ateşler içerisinde bırakmıyor.Arkadaşımın fordu var 3 kademeli koltuk ısıtma 3.kademeye aldığında koltukda otorabilmen mümkün değil.Belki dediğiniz çocuk sorununu bu tür ısıtmalar tercih ediyor.Ayrıca vaktinde hamamda göbek taşına çok otorduk :) koltuk ısıtmadan daha ateşli oluyor.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Güzel bir özellik. Erkekler için sakıncalı olacağını ben düşünmüyorum. Bu konuda yapılmış bir araştırma sanırım yok. Biraz şehir efsanesi gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Güzel bir özellik. Erkekler için sakıncalı olacağını ben düşünmüyorum. Bu konuda yapılmış bir araştırma sanırım yok. Biraz şehir efsanesi gibi.

Abi bu konuda yapılmış bilimsel araştırma yapılmış ve yayımlanmış birçok yazı mevcut.  ;) Sadece birine göz atabilirsin. Google amcaya sorarsan deniz derya sonuç getirir.

http://www.drfethiyeersan.com/?q=49&l=2&id=12

Yorum bağlantısı

ben de düşünüyordum ama korktum şimdi.

elleme soğukta donsun zararı olmaz mantığı ile boşverdim [emoji23]

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...