Ebrar Tüfek 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 3 seneye yaklaştı Renault koleos model aracımızı artık değiştirmek istiyoruz hem model değişikliği hemde Suv olmasına rağmen bize küçük geliyor. Babamla ortak görüşümüz bu iki model arasında kaldık 2010 model üst sınır otomatik olacak. Motorları farklımıdır sanki vianoların beygir güçleri daha yüksek diye biliyorum ve galiba vianolarda havalı süspansiyonlar vardı ama hangi yılda üretilenlerde var emin değilim bu araçları kullanan veya bilgisi olanlardan yorum bekliyorum Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 ben fabrikasyon VİP ambiante activity kısa şasi Viano diyorum Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 11 Aralık 2016 Yazar Paylaş 11 Aralık 2016 Mesajımda kısa şase demeyi unutmuşum kısa şase istiyoruz diğerleri gereksiz uzun. Günlük araç olacağı için park sıkıntısı falan çok uğraştırır bizi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 (düzenlendi) Öncelikle Vito veya Viano tercihinizin çok doğru bir karar olduğunu belirtmek isterim. Vıtomu alalı yaklaşık 6 ay oldu. Önce Vitoyu tanıtayım.(2004-2009 aynı kasa-2010 facelift. Yazacaklarimla 2010 model arasinda donanim farkliliklari olabilir. Ancak benzer karaktere sahiptir) Artı ve eksilerinden bahsedeyim. Sonrasında Viano ile farklarindan bahsedeyim.Gerek iş gerek büyük araç ihtiyacından dolayı vitolara bakmaya başladık. Aracım 2004 model, w639 kasa (2004-2010), 8+1 koltuklu, otomobil ruhsatlı, 260k kmde. Çoğu kişi alma arıza açar, bakımları pahalı olur desede aldık. Çok şükür şimdiye kadar arıza durumu oluşmadı (3 gün once yıllık bakımı yapıldı 600 TL).Aracın artılarına gelirsek: Geniş hatta baya geniş. Koltuklar katlanabiliyor. İstenirse çıkıyor ve devasa bir bagaja dönüşüyor. Çok konforlu. Araç uzun yolda rayında gidiyor gibi. Tatilde 2000 km ye yakın yakın yol gittim. Kesinlikle yormuyor. Motoru çok güçlü uzun yolda hiç 5. Vites ihtiyacı duyulmuyor. 6. vitesle istenilen yer cıkılıyor. 185 km/h`a rahat çıkıyor. Çok güzel devirleniyor. Ara hızlanmaları başarılı. Ayrıca otomobil ruhsatlı olduğu için 2 yılda bir muayene, düsük vergi(6aylık 260TL(Yaşı sebebiyle)), otoyol yasal hız limiti 120. Orta sertlikte süspansiyonları var. ( yol tutuş ve sınıfına göre daha iyi viraj kabiliyeti). Az bir su birikintisi görünce arkadan itişli olmasından dolayi azda olsa yanlanabiliyor(çekiş kontrol devreye giriyor : Dışardan çok prestijli duruyor . İç mekanda genel olarak sert plastik kullanılmış. Ama ince işçilikler ve çalışılmışlıklar belli. Büyük araç olduğu için trafikte sıkıştırma vs gibi olaylar olmuyor. Güven hissi çok yüksek. Aracın dönüş çapı çok iyi bazı yerlerde ikinci hamleye gerek kalmıyor. 3 sn yokuş kalkış desteği var. Abs+Asr+Esp+Sürücü Airbag+Klima+Orjinal sensörlü alarm sistemi+Orjinal Follow me home+Anahtardan camlari indirip kaldirma mevcut. (2010 da makyajlandı ekstra dolu hale geldi)Eksileri: Çok yakıyor. (Ort 37-45 kr arasında). Büyük olmasından dolayı park sorunu yaşanabiliyor. (normal şase). Hız sabitleyici yok uzun yolda eksikliğini hissediyorum. Orta sertlikte süspansiyonları var demistim.Bazı çukurlarda, bozuk yolda sert kalabiliyor. Yol bilgisayarında ortalama kaç litre yaktığını göremiyorum. (2010 da boyle bir sorun yok). 100 km/h`dan sonra rüzgar ve motor sesi almaya basliyor. Gürültülü çalışan motora sahip. Yaşı sebebiyle trim sesleri mevcut. Sadece sürücü airbag mevcut(2004 model)Vianolarda ise: Körüklü süspansiyon mevcuttur. Bagajda ağır bir yük olması durumunda şasinin biraz daha yükseltilmesini sağlıyor. Otomatik olarakta kullanılabiliyor. Bagajı açınca yanlarda ayar kısmını görebilirsiniz. Hiz sabitleyici(tempomat) ve dijital klima vardir. Opsiyonel olarak sunroofta bulunabilir. Çift kapılı olanlar kullanışlılık açısından daha iyidir. Otomatik şanzuman icin yorum yapamayacağım. Kapılarda bazı bölumlerde deri kaplama mevcut.(vitolarda sert plastik). Fonksiyonel direksiyon ve multimedya seti. Ekstra güvenlik donanımları mevcut.Sonuç: Tavsiye ederim. Vianolar daha doludur. Yukarıda eksik veya yazılmayan kısımlar olabilir.Donanımsal farklılıklar bulunabilir. Sormak istediğiniz bir sey olursa yardımcı olurum.Saygılarımla 11 Aralık 2016 tarihinde Gökhan Çelikk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Vito ticari, Viano binek olan değil mi zaten 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Customu da incele derim titanyum plus olanı Ve şunu bilin arkadaşlar bu ebatta aracı yeni model yani 2014 ve üstü aldınığızda ticari olması vergiyi yarıya düşürüyor. otomabil ruhsatlı oldunda öpüyorlar be yaaa Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 Aralık 2016 Yazar Paylaş 12 Aralık 2016 Öncelikle Vito veya Viano tercihinizin çok doğru bir karar olduğunu belirtmek isterim. Vıtomu alalı yaklaşık 6 ay oldu. Önce Vitoyu tanıtayım.(2004-2009 aynı kasa-2010 facelift. Yazacaklarimla 2010 model arasinda donanim farkliliklari olabilir. Ancak benzer karaktere sahiptir) Artı ve eksilerinden bahsedeyim. Sonrasında Viano ile farklarindan bahsedeyim. Gerek iş gerek büyük araç ihtiyacından dolayı vitolara bakmaya başladık. Aracım 2004 model, w639 kasa (2004-2010), 8+1 koltuklu, otomobil ruhsatlı, 260k kmde. Çoğu kişi alma arıza açar, bakımları pahalı olur desede aldık. Çok şükür şimdiye kadar arıza durumu oluşmadı (3 gün once yıllık bakımı yapıldı 600 TL). Aracın artılarına gelirsek: Geniş hatta baya geniş. Koltuklar katlanabiliyor. İstenirse çıkıyor ve devasa bir bagaja dönüşüyor. Çok konforlu. Araç uzun yolda rayında gidiyor gibi. Tatilde 2000 km ye yakın yakın yol gittim. Kesinlikle yormuyor. Motoru çok güçlü uzun yolda hiç 5. Vites ihtiyacı duyulmuyor. 6. vitesle istenilen yer cıkılıyor. 185 km/h`a rahat çıkıyor. Çok güzel devirleniyor. Ara hızlanmaları başarılı. Ayrıca otomobil ruhsatlı olduğu için 2 yılda bir muayene, düsük vergi(6aylık 260TL(Yaşı sebebiyle)), otoyol yasal hız limiti 120. Orta sertlikte süspansiyonları var. ( yol tutuş ve sınıfına göre daha iyi viraj kabiliyeti). Az bir su birikintisi görünce arkadan itişli olmasından dolayi azda olsa yanlanabiliyor(çekiş kontrol devreye giriyor : Dışardan çok prestijli duruyor . İç mekanda genel olarak sert plastik kullanılmış. Ama ince işçilikler ve çalışılmışlıklar belli. Büyük araç olduğu için trafikte sıkıştırma vs gibi olaylar olmuyor. Güven hissi çok yüksek. Aracın dönüş çapı çok iyi bazı yerlerde ikinci hamleye gerek kalmıyor. 3 sn yokuş kalkış desteği var. Abs+Asr+Esp+Sürücü Airbag+Klima+Orjinal sensörlü alarm sistemi+Orjinal Follow me home+Anahtardan camlari indirip kaldirma mevcut. (2010 da makyajlandı ekstra dolu hale geldi) Eksileri: Çok yakıyor. (Ort 37-45 kr arasında). Büyük olmasından dolayı park sorunu yaşanabiliyor. (normal şase). Hız sabitleyici yok uzun yolda eksikliğini hissediyorum. Orta sertlikte süspansiyonları var demistim.Bazı çukurlarda, bozuk yolda sert kalabiliyor. Yol bilgisayarında ortalama kaç litre yaktığını göremiyorum. (2010 da boyle bir sorun yok). 100 km/h`dan sonra rüzgar ve motor sesi almaya basliyor. Gürültülü çalışan motora sahip. Yaşı sebebiyle trim sesleri mevcut. Sadece sürücü airbag mevcut(2004 model) Vianolarda ise: Körüklü süspansiyon mevcuttur. Bagajda ağır bir yük olması durumunda şasinin biraz daha yükseltilmesini sağlıyor. Otomatik olarakta kullanılabiliyor. Bagajı açınca yanlarda ayar kısmını görebilirsiniz. Hiz sabitleyici(tempomat) ve dijital klima vardir. Opsiyonel olarak sunroofta bulunabilir. Çift kapılı olanlar kullanışlılık açısından daha iyidir. Otomatik şanzuman icin yorum yapamayacağım. Kapılarda bazı bölumlerde deri kaplama mevcut.(vitolarda sert plastik). Fonksiyonel direksiyon ve multimedya seti. Ekstra güvenlik donanımları mevcut. Sonuç: Tavsiye ederim. Vianolar daha doludur. Yukarıda eksik veya yazılmayan kısımlar olabilir.Donanımsal farklılıklar bulunabilir. Sormak istediğiniz bir sey olursa yardımcı olurum. Saygılarımla Vakit ayırıp bu kadar uzun bir yazı yazdığınız için ayrıca teşekkür ederim yakıtı bana normal geldi şuanki renault zaten 13 litre yakıyor şehir içinde. Bikaç sorun olucaktı İçini vip diye tabir edilen şekilde yaptığımızda yani tv buzdolabı anten döşemeler ışıklandırmalar bağımsız yatan ısıtmalı koltuklar vs. Bunları yaptığımızda muayenede sorun çıkarmı ruhsata eklemek gibi birşey gerekiyormu. Vitolar 109 beygir diye biliyorum heralde sizinkide 109 beygir olan modelmi bitane satılık viano gördüm 163 beygir yazıyordu eğer cidden o kadar fark varsa viano vitonun yanında uçak gibidir heralde gerçekten o kadar fark varmı performans konusunda. Araçta tek akü mü var çift akü mü. Zira o kadar elektronik aleti çalıştırmak için tek akü yetmez diye düşünüyorum. Customu da incele derim titanyum plus olanı Ve şunu bilin arkadaşlar bu ebatta aracı yeni model yani 2014 ve üstü aldınığızda ticari olması vergiyi yarıya düşürüyor. otomabil ruhsatlı oldunda öpüyorlar be yaaa Hocam mersonun ayrı bi havası var ya Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 Aralık 2016 Yazar Paylaş 12 Aralık 2016 Vito ticari, Viano binek olan değil mi zaten Bende öyle biliyodum vitonun camsız kasaları da var çünkü ticari olarak kullanılıyor Yorum bağlantısı
Okan Tansel 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Vakit ayırıp bu kadar uzun bir yazı yazdığınız için ayrıca teşekkür ederim yakıtı bana normal geldi şuanki renault zaten 13 litre yakıyor şehir içinde. Bikaç sorun olucaktı İçini vip diye tabir edilen şekilde yaptığımızda yani tv buzdolabı anten döşemeler ışıklandırmalar bağımsız yatan ısıtmalı koltuklar vs. Bunları yaptığımızda muayenede sorun çıkarmı ruhsata eklemek gibi birşey gerekiyormu. Vitolar 109 beygir diye biliyorum heralde sizinkide 109 beygir olan modelmi bitane satılık viano gördüm 163 beygir yazıyordu eğer cidden o kadar fark varsa viano vitonun yanında uçak gibidir heralde gerçekten o kadar fark varmı performans konusunda. Araçta tek akü mü var çift akü mü. Zira o kadar elektronik aleti çalıştırmak için tek akü yetmez diye düşünüyorum. Hocam mersonun ayrı bi havası var ya ee orası öle valla Yorum bağlantısı
ilyas Bilgen 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Bence otomatik vites viano benimde çok sevdiğim ve almak istediğim bir araç konuyu takipteyim Yorum bağlantısı
Misafir 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 (düzenlendi) Vakit ayırıp bu kadar uzun bir yazı yazdığınız için ayrıca teşekkür ederim yakıtı bana normal geldi şuanki renault zaten 13 litre yakıyor şehir içinde. Bikaç sorun olucaktı İçini vip diye tabir edilen şekilde yaptığımızda yani tv buzdolabı anten döşemeler ışıklandırmalar bağımsız yatan ısıtmalı koltuklar vs. Bunları yaptığımızda muayenede sorun çıkarmı ruhsata eklemek gibi birşey gerekiyormu. Vitolar 109 beygir diye biliyorum heralde sizinkide 109 beygir olan modelmi bitane satılık viano gördüm 163 beygir yazıyordu eğer cidden o kadar fark varsa viano vitonun yanında uçak gibidir heralde gerçekten o kadar fark varmı performans konusunda. Araçta tek akü mü var çift akü mü. Zira o kadar elektronik aleti çalıştırmak için tek akü yetmez diye düşünüyorum. Viano-Vito alırken mevcut koltuk sayısı ile ruhsatta yazan koltuk sayının aynı olmasına dikkat etmelisiniz. Zira sonradan proje vs çok sıkıntı çıkabiliyor. Benim aracım normal koltuk düzenine sahip yani vip değil. Ancak sizin için birkaç dizayn firması ile görüştüm. Vip dizaynda koltuk sayısı değişmediği sürece sıkıntı olmayacağını ruhsata ekleme yapılmadığını, muayenede herhangi bir sorun oluşmadığını söylediler. (Benim herhangi bir bilgim yok) Vitolarda da değişik güç seçenekeleri vardır. W639 kasa için : 109CDİ(88bg)-111CDİ(109bg)-113CDİ(126-140bg)-115CDİ(150bg). Ben hem tutulan model hem de gücü yeterli geldiği için 111cdi seçtim. 115cdi motorun şehiriçi için gereksiz güçlü olduğunu buna bağlı olarak fazla yaktığını kullanıcı yorumlarıyla tespit ettim. Vianoda dediğiniz gibi 2.2cdi 163bg tutulan motor diye biliyorum.(Dipnot: Viano'da Ambiente Activity paket en full olanıdır. Deri koltuklar+3 sunroof+otomatik vites) 109bg ile arasında belirgin fark olacaktır elbette. Vito ve vianolarda tek akü bulunur. 12 Aralık 2016 tarihinde Gökhan Çelikk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 Aralık 2016 Yazar Paylaş 12 Aralık 2016 Viano-Vito alırken mevcut koltuk sayısı ile ruhsatta yazan koltuk sayının aynı olmasına dikkat etmelisiniz. Zira sonradan proje vs çok sıkıntı çıkabiliyor. Benim aracım normal koltuk düzenine sahip yani vip değil. Ancak sizin için birkaç dizayn firması ile görüştüm. Vip dizaynda koltuk sayısı değişmediği sürece sıkıntı olmayacağını ruhsata ekleme yapılmadığını, muayenede herhangi bir sorun oluşmadığını söylediler. (Benim herhangi bir bilgim yok) Vitolarda da değişik güç seçenekeleri vardır. W639 kasa için : 109CDİ(88bg)-111CDİ(109bg)-113CDİ(126-140bg)-115CDİ(150bg). Ben hem tutulan model hem de gücü yeterli geldiği için 111cdi seçtim. 115cdi motorun şehiriçi için gereksiz güçlü olduğunu buna bağlı olarak fazla yaktığını kullanıcı yorumlarıyla tespit ettim. Vianoda dediğiniz gibi 2.2cdi 163bg tutulan motor diye biliyorum.(Dipnot: Viano'da Ambiente Activity paket en full olanıdır. Deri koltuklar+3 sunroof+otomatik vites) 109bg ile arasında belirgin fark olacaktır elbette. Vito ve vianolarda tek akü bulunur. Vallaha ağzınıza sağlık çok aydınlattınız beni çift kapı olanlar pek hoşuma gitmiyor ya zaten vip şeklinde yapılırken o sol taraf çok güzel bir şekilde değerlendiriliyor bitanesinde görmüştüm kahve makinası gizli kasa falan vardı o sol kapının olduğu yerde. şimdi en fullu olduğundan dolayı ambiente activity paketi olan modellerin hepsi çift kapımıdır Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Mercedes ve diğerleri diyorum transit transporter caravelle falan yanından geçemez her anlamda bende çok araştırdık vianoları ama yüksek yakıt tüketiminden dolayı almadık arabada Yok yok zaten 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 Aralık 2016 Yazar Paylaş 12 Aralık 2016 Mercedes ve diğerleri diyorum transit transporter caravelle falan yanından geçemez her anlamda bende çok araştırdık vianoları ama yüksek yakıt tüketiminden dolayı almadık arabada Yok yok zaten Ya aslında volkswagen de baktık bi ara ama mercedesin yerini tutmadı o yıldızı için bile alınır valla. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Ya aslında volkswagen de baktık bi ara ama mercedesin yerini tutmadı o yıldızı için bile alınır valla.Bir akrabam neredeyse 12-13 sene sıfır aldığı T4 kullandı Sonra satıp fabrikasyon VİP Multivan aldı ondan sonrada vito aldı ve vito başkaymış dedi:) Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 Aralık 2016 Yazar Paylaş 12 Aralık 2016 Bir akrabam neredeyse 12-13 sene sıfır aldığı T4 kullandı Sonra satıp fabrikasyon VİP Multivan aldı ondan sonrada vito aldı ve vito başkaymış dedi:) Multivan ile vitonun testi vardı youtube da güvenlik performans donanım vs bunların hepsi bi yana mersonun tipi çok yakışıklı hele şu 2011 2012 model olanların arka stoplarını bi önceki kasaya uydurabilsek varya o zaman efsane olurlar Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 vitoda iyidir ama vianonun yeri başkadır. mümkün ise vianonon makyajlı kasasını alırsanız çok yerinde bir tercihde bulunmuş olacaksınız. ancak bu klasmanda volkswagenin T5 modelinin caravelle modelini de göz ardı etmeyin derim. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 Aralık 2016 Yazar Paylaş 12 Aralık 2016 vitoda iyidir ama vianonun yeri başkadır. mümkün ise vianonon makyajlı kasasını alırsanız çok yerinde bir tercihde bulunmuş olacaksınız. ancak bu klasmanda volkswagenin T5 modelinin caravelle modelini de göz ardı etmeyin derim. Hocam caravelle çok büyük gelir kısa şase istiyoruz biz şehir içinde kullanılacağı için. Yorum bağlantısı
Recommended Posts