Mehmet Yeter Dün saat 10:47 Paylaş Dün saat 10:47 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu liste yakında kısmen piyasaya yaklaşacak. Tahmin edin ne olacak? Henüz şubata geçemedim ben. Bir kaç gün içinde geçerim. Hallederiz. Tamamdır abi. Kartın ekstresi ayın 24unde kesiliyor. Ama bizimki MB kartı değil dümdüz kart. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Tamamdır abi. Kartın ekstresi ayın 24unde kesiliyor. Ama bizimki MB kartı değil dümdüz kart. Tamam 23 ünde keser emmi. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce İlkay Başaran yazdı: Tamam 23 ünde keser emmi. Ben ne bilim len hesap kesim tarihini.. Ben yapar geçerim 1 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben ne bilim len hesap kesim tarihini.. Ben yapar geçerim Yasla geç abi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce İlkay Başaran yazdı: Yasla geç abi. Senin kaskonun günü geliyor.. onu naapiim.. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Metin Akbal yazdı: Onu kepirtecekti yok dedim. Ek garantiyi sormadım ama nette 40 50 bin liralar gördüm havar komsulaaaaar. Sonra noldu anlatsana Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Senin kaskonun günü geliyor.. onu naapiim.. İlkay Başaran yazdı: Yasla geç abi. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Sonra noldu anlatsana Bagaj havuzunu aldım da paspas yokmuş onu alamadım Allianz Ek garanti yapıldı 34 çekildi Ziraat kendi 4 e böldü. Allianzda da Gold müşteri olmuşum Süper Gold yaptılar beni. 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts