Oğulcan Akıncıoğlu 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Ben bilmem emmi bilir,yazamadım elim titredi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Oğulcan Akıncıoğlu yazdı: Ben bilmem emmi bilir,yazamadım elim titredi. Sen o konuyu bir an önce unutmaya çalış. Yoksa psikoloji dayanmaz Yorum bağlantısı
Selim Kaya 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Bizde öyle değil. Maliyeti yayıyoruz herkese. Dolayısı ile fiyat düşüyor. Çok farklı hesaplamalar giriyor işin içine sanırım. Kia 'nın kaskosundan sonra kesinlikle sorgulamıyorum artık Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Eylül Paylaş 10 Eylül @Selçuk Bakış önceki mesaja gülüyorsun ama 2. raund vardı görmediğin 5 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Önder Özcan yazdı: @Selçuk Bakış önceki mesaja gülüyorsun ama 2. raund vardı görmediğin Skoru eşitlemişsin Abi, şimdi sıra öne geçmekte 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Manyak ya.. Bir de fırça atıp sövmesi yok mu.. 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Eylül Paylaş 11 Eylül https://www.instagram.com/reel/C-C8y8os5G4/?igsh=a2U1NzJ6bzZrc3h4 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: https://www.instagram.com/reel/C-C8y8os5G4/?igsh=a2U1NzJ6bzZrc3h4 Ahahaha yorumlar daha komik 2 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Mehmet abi bugün bana da mesaj attı. 🤗 Sağolsun yine her zaman ki güzel bir poliçe ile kafamız rahat arabamiza binmeye devam edeceğiz. Trafik kasko hepsi 20 bin civarında olması lazım. Haftasonu bakım var. 12 13 bin de oraya vereceğiz. Bir de muayane varmış. Onu unutmuşuz. Yarın ona da gireceğiz. Hamama girsek bu kadar terlemezdik 😀 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: https://www.instagram.com/reel/C-C8y8os5G4/?igsh=a2U1NzJ6bzZrc3h4 Emmiden de böyle performans bekliyoruz 😂 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Metin Akbal yazdı: Emmiden de böyle performans bekliyoruz 😂 neden daha iyisi olmasın Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: https://www.instagram.com/reel/C-C8y8os5G4/?igsh=a2U1NzJ6bzZrc3h4 Ben de çekeyim bi reklam filmi, Senaryo önerilerinde bulunabilirsiniz. Serdar Göktaş yazdı: Mehmet abi bugün bana da mesaj attı. 🤗 Yakında beni engellerlerse şaşırmayacağım 4 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Yakında beni engellerlerse şaşırmayacağım Kasım da yine mesaj atacaksın sonra Şubat da atacaksın. Yazı bari rahat geçiriyoruz 😀😀 gerçi yazın da mesaj atmıştın ama şartlar uymamisti. Her mevsim bir mesajin var bana abi😀 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 12 Eylül Paylaş 12 Eylül 5 haneli rakamlarla trafik sigortası yaptırmak 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Serdar Göktaş yazdı: Kasım da yine mesaj atacaksın sonra Şubat da atacaksın. Yazı bari rahat geçiriyoruz 😀😀 gerçi yazın da mesaj atmıştın ama şartlar uymamisti. Her mevsim bir mesajin var bana abi😀 Arayı soğutmamak lazım. İyice alışın diye yıla yayıyorum. Murat Sürmeli yazdı: 5 haneli rakamlarla trafik sigortası yaptırmak 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Murat Sürmeli yazdı: 5 haneli rakamlarla trafik sigortası yaptırmak Kaskosu daha düşük çıkabilir o arabanın Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ekim Paylaş 1 Ekim 2023’te Sigorta poliçelerinden 13 milyar zarar edilmiş. 2024’te 20 milyar zarar edilecekmiş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sigorta poliçelerinden 1 hangi branş? trafik sigortası mı ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Çağlar Bayur yazdı: hangi branş? trafik sigortası mı ? zorunlu trafik sigortası. Ne zarar ama değil mi? 2024’te zorunlu sigortadan ölüm yaralanma teminatlarında değişiklik olacakmış. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: zorunlu trafik sigortası. Ne zarar ama değil mi? değil... geçmiş zaman filoda balon sigorta anlaşması yenilenecek, bir katarlı patron var dünyadan haberi yok i bir de burada 3 kağıtçı müdürü, sigorta ile görüşme halindeyiz, sigortacı anlatıyor söyle zarar ettik böyle zarar ettik, bilmem kaç milyar(altısıfrlı hali) tl ödeme yaptık size falan anlatıyor, 2 saat anlattı çok çay içmişiz çıkmam lazım, dedim peki karşıya rücudan ne kadar aldınız? toplantı sona erdi fazla da zam yapmadan poliçeler yenilendi. vesile ile çukurambar da bir laf vardır: totale bakacan aga Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Çağlar Bayur yazdı: değil... geçmiş zaman filoda balon sigorta anlaşması yenilenecek, bir katarlı patron var dünyadan haberi yok i bir de burada 3 kağıtçı müdürü, sigorta ile görüşme halindeyiz, sigortacı anlatıyor söyle zarar ettik böyle zarar ettik, bilmem kaç milyar(altısıfrlı hali) tl ödeme yaptık size falan anlatıyor, 2 saat anlattı çok çay içmişiz çıkmam lazım, dedim peki karşıya rücudan ne kadar aldınız? toplantı sona erdi fazla da zam yapmadan poliçeler yenilendi. vesile ile çukurambar da bir laf vardır: totale bakacan aga 3/4’ü alınamamış. Mahkemelik Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: 3/4’ü alınamamış. Mahkemelik o ayrı konu, teknik adamım diğerini mütevelli heyeti düşünsün, sene sonu kar payı dağıtılırken tekniği görmezler zaten Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Aracılar soyup soğana çeviriyor sistemi Kaza sonucu yaralanma varsa. Hemen bir şekilde sağlık raporları alınıyor. İş göremez raporları alınıyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Aracılar soyup soğana çeviriyor sistemi Kaza sonucu yaralanma varsa. Hemen bir şekilde sağlık raporları alınıyor. İş göremez raporları alınıyor. iş görmez raporu ile çalışma hayatlarına nasıl devam ediyorlar? Yorum bağlantısı
Recommended Posts