Tansu Kalafatoğlu 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Allianz devam geçen sene 10x dolar olan kaskoyu bu sene 8x dolara yaptırdık. Fark; ikame aracı iptal ettik, imm 10m’a çıkardık. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül Paylaş 9 Eylül ödenecek prim düşmüş, acentana serum taktılar mı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Çağlar Bayur yazdı: ödenecek prim düşmüş, acentana serum taktılar mı Kasko primleri enflasyonun çok gerisinde kaldı, mağdurum.. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Çağlar Bayur yazdı: ödenecek prim düşmüş, acentana serum taktılar mı sucuk verdik damardan olur mu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: sucuk verdik damardan olur mu afyon mu 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Öğretmenlerle uğraşıyordu bende beddua ettim inşallah kaskom düşük çıkarda komisyonu az alırsın diye 😬 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Geçen seneden daha düşük rakama kasko olması abesle iştigaldir. Kabul edilemez. Beddua edenler ile elbet hesaplaşma günü gelecektir. 😅 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Geçen seneden daha düşük rakama kasko olması abesle iştigaldir. Kabul edilemez. Beddua edenler ile elbet hesaplaşma günü gelecektir. 😅 Bu aralar kasko yapılacak inşallah bu beddua bana yansımaz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Metin Uzunoğlu yazdı: Bu aralar kasko yapılacak inşallah bu beddua bana yansımaz Bakıcaz. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Selim Kaya yazdı: Aman abim, canım abim Pazar günü dask yaptı bana, çok sinirliydi. Kime patlar bilmem. 6 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Önder Özcan yazdı: Pazar günü dask yaptı bana, çok sinirliydi. Kime patlar bilmem. Yarın trafiğim var. Ay sonuna doğru 2 dask 2 konut var. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Önder Özcan yazdı: Biz buraları aştık abi. Kartın SKT bitinceye kadar emrine amade. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Selim Kaya yazdı: Biz buraları aştık abi. Kartın SKT bitinceye kadar emrine amade. Yanlış... Ben ona sanal kart veriyorum artık. Mb kartı bir kere verince başıma neler geldiği hala hatırımda. Allahtan kart yenilendi, skt ve cv si değişti de kurtuldum. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Geçen seneden daha düşük rakama kasko olması abesle iştigaldir. Kabul edilemez. Beddua edenler ile elbet hesaplaşma günü gelecektir. 😅 KAsko yapan kişi sayısında düşüş varsa bu rakamları etkiler mi Mehmet abi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Önder Özcan yazdı: Pazar günü dask yaptı bana, çok sinirliydi. Kime patlar bilmem. Ben ekranda kart bekliyorum. beyfendi çevrimiçi ama mesajı okumuyor. Muhtemelen ilkay ile geyik yapıyordu.. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Eylül Paylaş 10 Eylül İlkay Başaran yazdı: KAsko yapan kişi sayısında düşüş varsa bu rakamları etkiler mi Mehmet abi? Tabi ki etkiler. Şimdi lokantalar ne yapıyor.. Biz gitmedikçe zam yapıyor. Bu sebeple, kaskoların zamlanmasını istemiyorsanız hepiniz kasko yaptırmalısınız.. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Tabi ki etkiler. Şimdi lokantalar ne yapıyor.. Biz gitmedikçe zam yapıyor. Bu sebeple, kaskoların zamlanmasını istemiyorsanız hepiniz kasko yaptırmalısınız.. Ev fiyatları ondan arttı demekki 3 4 yıldır 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Arz talep dengesi değil miydi o ya hu. Ürüne talep artarsa fiyatı artmaz mı? 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Ben ekranda kart bekliyorum. beyfendi çevrimiçi ama mesajı okumuyor. Muhtemelen ilkay ile geyik yapıyordu.. Ölköylö göyök yöpöyördö ... Benim yeni ev sahibinin telefonunu sormadın mı? ilkaya onu soruyordum 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Ben ekranda kart bekliyorum. beyfendi çevrimiçi ama mesajı okumuyor. Muhtemelen ilkay ile geyik yapıyordu.. Görüntülü görüşme yapıyorduk. Çemen de vardı Ne çemeni ya çemen beni andı köpük Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Eylül Paylaş 10 Eylül İlkay Başaran yazdı: Görüntülü görüşme yapıyorduk. Çemen de vardı Ne çemeni ya çemen beni andı köpük Sen kafanı kazıyordun, traş köpüğü, di mi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Önder Özcan yazdı: Sen kafanı kazıyordun, traş köpüğü, di mi O o evet Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Bakalım bizimki ne çıkacak, kısma planı yapalım, bir kere ikame araç direk iptal, gerek yok, başka neleri kısabiliriz, imm duracak tabii... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Selim Kaya yazdı: Arz talep dengesi değil miydi o ya hu. Ürüne talep artarsa fiyatı artmaz mı? Bizde öyle değil. Maliyeti yayıyoruz herkese. Dolayısı ile fiyat düşüyor. Ali Cihangiroğlu yazdı: Bakalım bizimki ne çıkacak, kısma planı yapalım, bir kere ikame araç direk iptal, gerek yok, başka neleri kısabiliriz, imm duracak tabii... Hallederiz. kısacak çok yer var.. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts