Mehmet Ozyurek 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Önder Özcan yazdı: Emmi, kasko zamanı geldi. Bak söylüyorum, geçen sene 11291,81 liraydı. Bu sene kaskom 12712,04 lirayı 1 kuruş geçerse yaptırmayacağım haberin olsun. Ona göre hazırlıklarını yap. Bu rakamı nerden buldun ya. Ne çok uğraştım bu rakamı tutturabilmek için. 1 1 2 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Valla ben poliçe yapıyorum ama.. Bunlar çok yanlış anlıyor konuyu Sen dış minnakların oyununa gelme Emmi. Çekemeyenler anten taksın Mehmet Ozyurek yazdı: Bu rakamı nerden buldun ya. Ne çok uğraştım bu rakamı tutturabilmek için. İsteyince oluyormuş demek ki. Gelecek senenin rakamını da şimdiden belirleyeyim mi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Önder Özcan yazdı: İsteyince oluyormuş demek ki. Gelecek senenin rakamını da şimdiden belirleyeyim mi Sakın ha, Türkiye burası. Bizdeki bir haftalık gündemi norveç bir yılda yaşamıyor. bir yıl sonrayı tutturamam. Son bir ay kala belirleyebilirsin. 4 Yorum bağlantısı
İsa Acar 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Allianz Kasko İMM 10 milyon Şoför kısıtlaması yok 15 gün x 2 ikame araç 9 taksitte toplam 18.247,37 TL. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz 2014 Peugeot 2008 Trafik 4527 TL (8. Basamak) Kasko 7700 TL 5 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Selçuk Bakış yazdı: 2014 Peugeot 2008 Trafik 4527 TL (8. Basamak) Kasko 7700 TL Bedava yaa. Ben hala şok 1 2 2 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz @Mehmet Ozyurekabi otomobil ruhsatlı 2014 bir doblo ile, kamyonet ruhsatlı hususi geçen cinslerden yani doblo arasında trafik sigortasında ne kadar fark ediyor? aşağı yukarı yüzdelik olarak falan Bişey düşünüyorum da :P Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Bedava yaa. Ben hala şok Aracılık hizmetleri sabit mi yoksa oran mı abi 😅 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Hakan Tarım yazdı: @Mehmet Ozyurekabi otomobil ruhsatlı 2014 bir doblo ile, kamyonet ruhsatlı hususi geçen cinslerden yani doblo arasında trafik sigortasında ne kadar fark ediyor? aşağı yukarı yüzdelik olarak falan Bişey düşünüyorum da :P Teknik olarak mı reel olarak mı ? Teknikte %20-25 falan. Reelde %50 civarı Şirketler Kamyonet sigortası yapmak istemiyorlar Metin Akbal yazdı: Aracılık hizmetleri sabit mi yoksa oran mı abi 😅 Oran Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Teknik olarak mı reel olarak mı ? Teknikte %20-25 falan. Reelde %50 civarı Şirketler Kamyonet sigortası yapmak istemiyorlar Oran Selçuk adına sevindim ama senin adına üzüldüm 😊 4 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Teknik olarak mı reel olarak mı ? Teknikte %20-25 falan. Reelde %50 civarı Şirketler Kamyonet sigortası yapmak istemiyorlar Allah Allah niyeymiş nam-ı diğer Enişte arabası Camlı van işin sonucunda. Benim 6 bin falan çıkıyordu, 9 bin mi çıkacak şimdi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Hakan Tarım yazdı: Allah Allah niyeymiş nam-ı diğer Enişte arabası Camlı van işin sonucunda. Benim 6 bin falan çıkıyordu, 9 bin mi çıkacak şimdi ? Geçmişte kamyonetin oldu mu hiç. olmadıysa 20 bini hazırla. İndirimin yoktur senin. Babanın adına eskiden kamyoneti vardı. indirimi vardır. Babanın adına al. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Metin Akbal yazdı: Selçuk adına sevindim ama senin adına üzüldüm 😊 Bende bende Mehmet Ozyurek yazdı: Bedava yaa. Ben hala şok 306'da kasko olmamasına rağmen yakın fiyatlar 2 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Geçmişte kamyonetin oldu mu hiç. olmadıysa 20 bini hazırla. İndirimin yoktur senin. Babanın adına eskiden kamyoneti vardı. indirimi vardır. Babanın adına al. O da benim adıma idi 😁😁 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Hakan Tarım yazdı: O da benim adıma idi 😁😁 Hee iyi o zaman.. 10-12 bin falan hazırla 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Arkadaşım sigortası 15k çıktı diye yaptırmadı ne yapalım param yok Allaha emanetiz deyip araba kullanmaya devam ediyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Ümit Türk yazdı: Arkadaşım sigortası 15k çıktı diye yaptırmadı ne yapalım param yok Allaha emanetiz deyip araba kullanmaya devam ediyor. ama işte kendinden çok başkasının deli para tutacak hasarını ödeyememek var. neden trafik sigortalarını daha yüksek yaptıramıyoruz merak içindeyim. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Doğan Arşiray yazdı: deli para tutacak hasarını ödeyememek var. Onu da dedim. Ne yapayım. 15 ödemeyedikten sonra karşı tarafından parasını da ödeyemem dedi. Uzatmadım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz ünlü halk deyişi vardır: yapcak bişi yok ... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Doğan Arşiray yazdı: neden trafik sigortalarını daha yüksek yaptıramıyoruz merak içindeyim. Trafiğin yanına KAsko yoksa ek imm yapılıyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Doğan Arşiray yazdı: neden trafik sigortalarını daha yüksek yaptıramıyoruz merak içindeyim. benim acenta yapar limtisiz kartın varsa yollasana deneyilem 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Ersen Tapan yazdı: Trafiğin yanına KAsko yoksa ek imm yapılıyor. geçen sene olmamıştı ama. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos (düzenlendi) Trafik hdi 5.486 TL tek çekim Kasko ACN 10.300 TL 9 taksit. !5 dk önce taptaze:) Trafiği biraz daha ucuz bekliyordum gerçi.. Klozlar aşağıda.. 13 Ağustos tarihinde Hakan Yavaş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts