Selim Kaya 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs https://www.ntv.com.tr/galeri/turkiye/istanbulda-zincirleme-kaza-8-yarali Şu haberi gürünce aklıma İMM geldi yine. Benim İMM bunu karşılıyor mu @Mehmet Ozyurek? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Selim Kaya yazdı: https://www.ntv.com.tr/galeri/turkiye/istanbulda-zincirleme-kaza-8-yarali Şu haberi gürünce aklıma İMM geldi yine. Benim İMM bunu karşılıyor mu @Mehmet Ozyurek? Çanakkalede yeter 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Selim Kaya yazdı: https://www.ntv.com.tr/galeri/turkiye/istanbulda-zincirleme-kaza-8-yarali Şu haberi gürünce aklıma İMM geldi yine. Benim İMM bunu karşılıyor mu @Mehmet Ozyurek? Benimde ilk aklıma o kaza geldi, ilk sıradaki maserati 4-5 milyon civarında. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Çanakkalede yeter Çanakkale, İstanbul 'dan kaçan zenginlerle doldu. Camaro, Corvette, Mustang. Küçük yerde dikkat çekiyorlar. İnşaat firmasının biri Hongqi ile geziyor. Sen yeter diyorsan sorun yok 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Selim Kaya yazdı: https://www.ntv.com.tr/galeri/turkiye/istanbulda-zincirleme-kaza-8-yarali Şu haberi gürünce aklıma İMM geldi yine. Benim İMM bunu karşılıyor mu @Mehmet Ozyurek? bisiklet yarışı için bu yol kapalı idi, açılması ardından dakikalar geçmeden havaya uçtu kamyonet..... büyük başarı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: bisiklet yarışı için bu yol kapalı idi, açılması ardından dakikalar geçmeden havaya uçtu kamyonet..... büyük başarı. Start anı ilk viraj tehlikelidir.. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Start anı ilk viraj tehlikelidir.. monaco ayağımıza gelmiş haberimiz yok, gel bi tantuni yiyek Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mayıs Paylaş 4 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: monaco ayağımıza gelmiş haberimiz yok, gel bi tantuni yiyek Levent trafiği sakinledi mi? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Emmi, kasko zamanı geldi. Bak söylüyorum, geçen sene 11291,81 liraydı. Bu sene kaskom 12712,04 lirayı 1 kuruş geçerse yaptırmayacağım haberin olsun. Ona göre hazırlıklarını yap. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Servet Aydın yazdı: Gece yapsın Önce üzerine rahat bişeyler alsın ama. 1 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Levent trafiği sakinledi mi? an itibarı ile kontrol ettim, gidilebilir sakin Servet Aydın yazdı: Gece yapsın nikkotin ürünleri sağlığa zararlıdı rkamu spotu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Önder Özcan yazdı: Emmi, kasko zamanı geldi. Bak söylüyorum, geçen sene 11291,81 liraydı. Bu sene kaskom 12712,04 lirayı 1 kuruş geçerse yaptırmayacağım haberin olsun. Ona göre hazırlıklarını yap. Tamam, bu akşam benimsin.. Pardon, akşam döneceğim sana.. 4 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Tamam, bu akşam benimsin.. Pardon, akşam döneceğim sana.. Niyetini bu kadar belli etmeseydin abi Üzerine hafif bir şeyler alıp beklesin seni Önder abi. (Ateşler basacak ondan diyorum) 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Tamam, bu akşam benimsin.. Pardon, akşam döneceğim sana.. Kasko işi iptal, geç ödediğim elektrik faturasına gecikme cezası gelmiş. Ne güzel 3 fatura parasına kasko yaptıracaktım olmadı, olamadı 8 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Önder Özcan yazdı: Kasko işi iptal, geç ödediğim elektrik faturasına gecikme cezası gelmiş. Ne güzel 3 fatura parasına kasko yaptıracaktım olmadı, olamadı Su faturasına dikkat et bari sigortadan olma. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Önder Özcan yazdı: Kasko işi iptal, geç ödediğim elektrik faturasına gecikme cezası gelmiş. Ne güzel 3 fatura parasına kasko yaptıracaktım olmadı, olamadı neyseki kombi kullanımı artık kışa kadar söz konusu değ.. aa pardon başkasına benzettim. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Önder Özcan yazdı: Kasko işi iptal, geç ödediğim elektrik faturasına gecikme cezası gelmiş. Ne güzel 3 fatura parasına kasko yaptıracaktım olmadı, olamadı Sıkma canını sonra ödersin bebişim.. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Valla ben poliçe yapıyorum ama.. Bunlar çok yanlış anlıyor konuyu 1 2 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Valla ben poliçe yapıyorum ama.. Bunlar çok yanlış anlıyor konuyu Emmi alamadık arabayı üstümüze daha nasıl fiyatlar iniyor mu çıkıyor mu? Gerçi şahıs üstüne alacağım bu sefer, bütün puanlama sıfırlanacak sanırım (çözemediler şu işi de) Bu arada IMM yaptırın yaptırtın arkadaşlar! Bilmeyenler Emmi'ye danışsın. 16 Mayıs tarihinde Azad Mirzade tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Valla ben poliçe yapıyorum ama.. Bunlar çok yanlış anlıyor konuyu Gecenin ikisinde uyudun mu yazıp korunmadan iş yapma mesajı atan mı yanlış anlıyor konuyu? Noluyo la diyorum sabah okuyunca. Meğer bireysel sağlık sigortamın süresi bitmeden yapayım da işine devam et diyomuş 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Azad Mirzade yazdı: Emmi alamadık arabayı üstümüze daha nasıl fiyatlar iniyor mu çıkıyor mu? Gerçi şahıs üstüne alacağım bu sefer, bütün puanlama sıfırlanacak sanırım (çözemediler şu işi de) Fiyatlar güzel yaa.. Enflasyon tüikte bile 70 Bizde 30 Puanları sıfırlatmayız, sen takıl bana Servet Aydın yazdı: Gecenin ikisinde uyudun mu yazıp korunmadan iş yapma mesajı atan mı yanlış anlıyor konuyu? 7/24 isteyen sizdiniz ama 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts