İlkay Başaran 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Zoru hemen yaparız.. imkansız biraz zaman alır.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 TSB, sektörün Ocak-Eylül dönemi teknik verilerini ve şirketlerin finansal tablolarını yayımladı. Trafik sigortasındaki zarar 10.6 milyar TL’ye çıkarak, rekor kırdı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: TSB, sektörün Ocak-Eylül dönemi teknik verilerini ve şirketlerin finansal tablolarını yayımladı. Trafik sigortasındaki zarar 10.6 milyar TL’ye çıkarak, rekor kırdı dolar olarak? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: TSB, sektörün Ocak-Eylül dönemi teknik verilerini ve şirketlerin finansal tablolarını yayımladı. Trafik sigortasındaki zarar 10.6 milyar TL’ye çıkarak, rekor kırdı karşı sütündaki rücü ve kasko karları? Mehmet Ozyurek yazdı: rafik sigortasındaki zarar 10.6 milyar TL’ poliçe başına paçal ortalamayı yekten 2024 e ekleyelim yani vesil eile Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: karşı sütündaki rücü ve kasko karları? Kar kısmına bakmadım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kar kısmına bakmadım sigorta eğtimleri çok başarılı 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Aralık 2023 Paylaş 12 Aralık 2023 (düzenlendi) Bugün kasko ve trafik poliçemi kestirdim. Kasko- Allianz kapsamlı paket 2.5 milyon imm ,ikame araç yok - 4665 Tl Trafik - Ray - 3623 Tl Kaskoda ikame aracı çıkartmam yaklaşık 2000 lira kadar oynadı . İhtiyaç olmayacağını düşünüyorsanız ciddi rakam. Ayrıca Teb bonus 9 a bölüp 3 ay öteledi faizsiz olarak. Kampanyaya cepteteb uygulamasından katılmanız lazım. 12 Aralık 2023 tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Aralık 2023 Paylaş 12 Aralık 2023 Tahir İlter yazdı: Bugün kasko ve trafik poliçemi kestirdim. Kasko- Allianz kapsamlı paket 2.5 milyon imm ,ikame araç yok - 4665 Tl Trafik - Ray - 3623 Tl Kaskoda ikame aracı çıkartmam yaklaşık 2000 lira kadar oynadı . İhtiyaç olmayacağını düşünüyorsanız ciddi rakam. Ayrıca Teb bonus 9 a bölüp 3 ay öteledi faizsiz olarak. Hayılrı olsun Tahir, kazasız belasız. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Aralık 2023 Paylaş 12 Aralık 2023 Tahir İlter yazdı: Bugün kasko ve trafik poliçemi kestirdim. Kasko- Allianz kapsamlı paket 2.5 milyon imm ,ikame araç yok - 4665 Tl Trafik - Ray - 3623 Tl Kime kestirdin? Emmi ray mı yaptı? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Aralık 2023 Paylaş 12 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Kime kestirdin? Emmi ray mı yaptı? Yok Emmi den değil.Buradan kendi acentem Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 12 Aralık 2023 Paylaş 12 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Kime kestirdin? Emmi ray mı yaptı? Ben de çok şaşırdım. Param yok kötü firma yapalım dedim. Kendi ödedi yine allianz yaptı 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Aralık 2023 Paylaş 12 Aralık 2023 Tahir İlter yazdı: Yok Emmi den değil.Buradan kendi acentem @Mehmet Ozyurek kendi acentem dedi, duydun mu? Seni kastetmiyor. Bilemiyorum... Saçlar olmayınca Isparta soğuğu çabuk mu çarptı nedir... Tahir, 10dk sonra foruma erişemeyeceksin, çalışma da yapmayacak sistem. Bilgin olsun. Korkma yani 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Aralık 2023 Paylaş 12 Aralık 2023 Herkes istediği yere özgürdür arkadaşlar.. Yakını vardır, komşusudur, akrabasıdır. Eski sigortacısıdır, Benden hoşlanmıyordur. Hayırlı olsun Tahir. Evet ikame araç 7 gün 1000 liraya yakın, 15 gün 1600 lira civarı etkiler fiyatı. 3 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Aralık 2023 Paylaş 12 Aralık 2023 Bize Allianz ı tanıtan, sevdiren ve firma ciddiyetini öğreten Emmi dir. Her poliçede ciddi rakamlar olmadıktan sonra Allianz sigorta olması için zorlarım. Bu da Emmi sayesinde. Burada kestirdiğim arkadaşım ciddi anlamda sıfırdan kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir acente. Bu arkadasim iş yerini açana kadar Emmi den poliçe alıyordum ama şartlar gereği buradaki acenteye destek olmam gerekti ona geçtim. Yoksa Emmi gönüllerin acentesi her zaman . Vesile ile @Sani Gerşon evlen artık. 😂 4 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Aralık 2023 Paylaş 12 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Herkes istediği yere özgürdür arkadaşlar.. Yakını vardır, komşusudur, akrabasıdır. Eski sigortacısıdır, Benden hoşlanmıyordur. Hayırlı olsun Tahir. Tahir İlter yazdı: Bize Allianz ı tanıtan, sevdiren ve firma ciddiyetini öğreten Emmi dir. Her poliçede ciddi rakamlar olmadıktan sonra Allianz sigorta olması için zorlarım. Bu da Emmi sayesinde. Burada kestirdiğim arkadaşım ciddi anlamda sıfırdan kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir acente. Bu arkadasim iş yerini açana kadar Emmi den poliçe alıyordum ama şartlar gereği buradaki acenteye destek olmam gerekti ona geçtim. Yoksa Emmi gönüllerin acentesi her zaman . Benimki latife zaten. Hayırlı olsun Tahir'cim, hiç kullanmazsın inşallah Tahir İlter yazdı: Vesile ile @Sani Gerşon evlen artık. 😂 Ne, okuyamıyorum, yazılar bozuluyor. Yoo, sizde de bozuk arkadaşlar, gözlerinizi kontrol ettirin. 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Aralık 2023 Paylaş 12 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Kime kestirdin? Emmi ray mı yaptı? yok rayları bana saklamış bu sabah yolladı 7 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Aralık 2023 Paylaş 12 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: yok rayları bana saklamış bu sabah yolladı Vurdu ve gol oldu 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Aralık 2023 Paylaş 12 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: yok rayları bana saklamış bu sabah yolladı Sen yine ray anlamışsın ben direkt @Sani Gerşonun mesajını okuyunca @Tahir İlterbirisini sünnet ettirmiş sandım. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Aralık 2023 Paylaş 12 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: yok rayları bana saklamış bu sabah yolladı Dua et akşam yapmadım. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Aralık 2023 Paylaş 12 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Herkes istediği yere özgürdür arkadaşlar.. Yakını vardır, komşusudur, akrabasıdır. Eski sigortacısıdır, Benden hoşlanmıyordur. Hayırlı olsun Tahir. Evet ikame araç 7 gün 1000 liraya yakın, 15 gün 1600 lira civarı etkiler fiyatı. 3 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 12 Aralık 2023 Paylaş 12 Aralık 2023 Önder Özcan yazdı: Niye orayı koyu yaptın ? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Aralık 2023 Paylaş 12 Aralık 2023 Gülünecek birşey yok Sinirden gülüyorum bana bakmayın Önder Özcan yazdı: Senden hoşlanıyorum abi 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Aralık 2023 Paylaş 12 Aralık 2023 Hasan Karabekiroglu yazdı: Niye orayı koyu yaptın ? Yatay zeka kendisi yabmış, nerden öyle fikre kabıldıysa Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 12 Aralık 2023 Paylaş 12 Aralık 2023 O zekanın aklını alırım... 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts