Mert Emre ŞAMCI 5 Mayıs 2023 Paylaş 5 Mayıs 2023 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Kaç tane hasar dosyası var ki Sayı olarak söylemem etik olmazda nisanda poliçesine oranla en az hasar dosyası Acn' deydi. Hasar dosyası kapama süresi olarak nisanı 3. kapatmış. Ocak-şubat-mart ayında oto ürünleri üretimi dehşet yükseti. Şuan poliçe sayısı hedeflenen üstü olduğu için fiyatlarını yükseltti zaten. Ekleme: Bu arada bende 30 a yakın şirket var. ACN' de eşimin çalışmasında da değil hem ekranını hemde iş akışlarını sevdiğim için olanları yazdım. Dediğin gibi şuan çok iyi gidiyor ama 6 ay sonra çok kötüde gidebilir. Ben ACN acentesi değilim sadece. 5 Mayıs 2023 tarihinde Mert Emre ŞAMCI tarafından düzenlendi ek Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Mayıs 2023 Paylaş 5 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir şey alacağım zaman listeyi sıralarım önüme.. Sonra en ucuz ve en pahalının üstünü direk çizerim.. Şayet liste uzun ise en ucuz 3 fiyatı ve en pahalı 3 fiyatı çizerim.. geriye kalanları toplar sayıya böler ortalama fiyatı bulurum. Ortalama fiyata en yakın olan ürünlerin fayda maliyet olarak en mantıklısını seçerim.. araç alırken aynı mantığı kullanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 306 6. Basamak trafik poliçesi 4657 TL Sınırsız İmm 1260 TL kredi kartına 6 taksit olarak Emmi'den Mercedes kart sponsorluğunda yapıldı. Kart biraz sıcaklamış ferahlasın diye taksitli yaptırdık. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 Selçuk Bakış yazdı: 306 6. Basamak trafik poliçesi 4657 TL Sınırsız İmm 1260 TL kredi kartına 6 taksit olarak Emmi'den Mercedes kart sponsorluğunda yapıldı. Kart biraz sıcaklamış ferahlasın diye taksitli yaptırdık. Bu günlerin kıymetini bilin.. Henüz trafik sigortası yapan şirket bulabiliyoruz.. 3 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Mayıs 2023 Paylaş 15 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu günlerin kıymetini bilin.. Henüz trafik sigortası yapan şirket bulabiliyoruz.. İlginç bir şekilde bu iş hiç iyi bir yere gitmiyor. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 (düzenlendi) @Mehmet Ozyurek8. basamak hazır mı? @Önder Özcan mb kart hazır mı? 17 Mayıs 2023 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Köksal Yılmaz yazdı: @Mehmet Ozyurek8. basamak hazır mı? @Önder Özcan mb kart hazır mı? 8. basamak ok.. bir de sigorta yapacak şirket bulduk mu tamam iş.. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Köksal Yılmaz yazdı: @Mehmet Ozyurek8. basamak hazır mı? @Önder Özcan mb kart hazır mı? Mö bö kört 20 gün sonra benim arabanın kaskosu geliyor, ben kime sorucam kart hazır mı diye? 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: 8. basamak ok.. bir de sigorta yapacak şirket bulduk mu tamam iş.. Kartı bulduk, şirket olarak axa göz kıprıyor abi 17 Mayıs 2023 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selim Kaya 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Önder Özcan yazdı: Mö bö kört 20 gün sonra benim arabanın kaskosu geliyor, ben kime sorucam kart hazır mı diye? Senin canın sağ olsun. Sormana bile gerek yok. Ben varım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Kartı bulduk, şirket olarak axa göz kıprıyor abi Hımm. Bi çayını içelim o zaman. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Recep Selim Kaya yazdı: Senin canın sağ olsun. Sormana bile gerek yok. Ben varım. Kraaaalllll 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Hımm. Bi çayını içelim o zaman. Benim gasgo bu sene 5500 ü geçerse gasgo yaptırmıycam muska yaptırıcam. Fiyat çıkartırken ona göre davran. Ayvalıklı bi hoca var, nefsi (nefesi değil) çok güçlüymüş, ona bi üflettiricem kendimi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Önder Özcan yazdı: Benim gasgo bu sene 5500 ü geçerse gasgo yaptırmıycam muska yaptırıcam. 5500 müü Beynin 10 tanesini ancak sigortalarız o paraya 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Mayıs 2023 Paylaş 18 Mayıs 2023 Önder Özcan yazdı: Benim gasgo bu sene 5500 ü geçerse gasgo yaptırmıycam muska yaptırıcam. Fiyat çıkartırken ona göre davran. Ayvalıklı bi hoca var, nefsi (nefesi değil) çok güçlüymüş, ona bi üflettiricem kendimi. https://youtu.be/CM0u_vHVFtM Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mayıs 2023 Paylaş 18 Mayıs 2023 İlkay Başaran yazdı: https://youtu.be/CM0u_vHVFtM Önder gibiler için "acentemizi ezdirmeyiz" kampanyası başlatmanı öneriyorum.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Mayıs 2023 Paylaş 18 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Önder gibiler için "acentemizi ezdirmeyiz" kampanyası başlatmanı öneriyorum.. Ezen acenteye hayır olarak şaaptık dı biz. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Mayıs 2023 Paylaş 18 Mayıs 2023 Kendi yetmedi bir de paralı asker bulmaya çalışıyor Siz hepiniz ben tek!!! Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Mayıs 2023 Paylaş 18 Mayıs 2023 Önder Özcan yazdı: Kendi yetmedi bir de paralı asker bulmaya çalışıyor Siz hepiniz ben tek!!! Ben yanındayım Diablo 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Mayıs 2023 Paylaş 18 Mayıs 2023 İlkay Başaran yazdı: Ben yanındayım Diablo Onlar hepsi biz ikimiz!!! (diablo dedi yaa, diego olmasın) 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Mayıs 2023 Paylaş 18 Mayıs 2023 Önder Özcan yazdı: Onlar hepsi biz ikimiz!!! (diablo dedi yaa, diego olmasın) Sorun yok Don Kişot, sakin ol şampiyon. Teşekkürler süperler, Adım Süpermen, Yerler senin ağzını 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mayıs 2023 Paylaş 18 Mayıs 2023 (iş kötüye gidiyor galiba Hemen taktik değiştirmeliyim) Sevgili müşterilerim süper bir kampanya ile karşınızdayız.. Kel sigortalılarımız için ekstra % 10 indirim.. 2 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Mayıs 2023 Paylaş 18 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: (iş kötüye gidiyor galiba Hemen taktik değiştirmeliyim) Sevgili müşterilerim süper bir kampanya ile karşınızdayız.. Kel sigortalılarımız için ekstra % 10 indirim.. Kafayı kazıtıp gelsek? Önder Özcan yazdı: Kendi yetmedi bir de paralı asker bulmaya çalışıyor Siz hepiniz ben tek!!! Mb karttan daha sağlam kalkan düşünemiyorum 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Mayıs 2023 Paylaş 18 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: (iş kötüye gidiyor galiba Hemen taktik değiştirmeliyim) Sevgili müşterilerim süper bir kampanya ile karşınızdayız.. Kel sigortalılarımız için ekstra % 10 indirim.. @Servet Aydın Olan yine Servet abiye oldu. 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts