İlkay Başaran 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Asıl kart ne oluyor. Benim rakamı asılalım oradan olmazsa. 1 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Asıl kart da var bende cicim. Mb kartın kullanma süresi bitmişti, yenisi geldi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Önder Özcan yazdı: Mb kartın kullanma süresi bitmişti, yenisi geldi Aynı numara ile geliyor ki zaten. Bana kartın ilk 6 ve son 4 numarası yeter. 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Aynı numara ile geliyor ki zaten. Bana kartın ilk 6 ve son 4 numarası yeter. Aynı numarayla gelmez. Farzet çaldırdın, kartın kapandı. Yenisi aynı numarayla gelse eski kartın elinde tutan hırsız "bönö körtön ölk 6 ve sön 4 nömörösö yötör" diyen birinden harcama yapabilir mesela di mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Vadesi dolma sebebiyle yenilendiyse aynı numara gelir. Sadece son kullanma tarihi değişir. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Nasıl aynı numarayla gelmez, yıllardır aynı numaralı kartım var. Son kullanma tarihi ve cvv değişir. Emmi benim kaskoya da asıl lütfen, adresi biliyorsun. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Tamam o zaman benim kart kayıp-çalıntı sebebiyle yenilendi. Baştan yanlış söylemişim. Müşteriler gittikçe artıyo, perişan olucaz yoksa 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Önder Özcan yazdı: Tamam o zaman benim kart kayıp-çalıntı sebebiyle yenilendi. Baştan yanlış söylemişim. hımm. bak bu olmadı işte.. Az önce Mahmuta poliçe yapmıştık.. Tahsilatı ben hallederim demiştim... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: hımm. bak bu olmadı işte.. Az önce Mahmuta poliçe yapmıştık.. Tahsilatı ben hallederim demiştim... Olmaz tabi, hatta beni banka arayıp uyardı, kartınızdan Nevşehir merkezli paravan bir sigorta acentesinden çeşit çeşit poliçeler kesiliyor dedi. Mali şube o acenteyi mercek altına aldı zaten dedi. Kartımı kayıp- çalıntı kart olarak yeniledi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 95 model hususi zamyonet 6800 trafik. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Mehmet Göktürk yazdı: 95 model hususi zamyonet 6800 trafik. Kaçıncı basamak Hocam? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Selçuk Bakış yazdı: Kaçıncı basamak Hocam? ilk kez şeediyorum bilmiyorum. birdir muhtemel. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Mehmet Göktürk yazdı: ilk kez şeediyorum bilmiyorum. birdir muhtemel. rıfkı'da kamyonet geçiyorsa satış sonrası zeyil yapılabilir, 4. Basamaktır o zaman Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Selçuk Bakış yazdı: rıfkı'da kamyonet geçiyorsa satış sonrası zeyil yapılabilir, 4. Basamaktır o zaman Otomobil o Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Otomobil o O zaman hayırlı olsun hocam 😅 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: hımm. bak bu olmadı işte.. Az önce Mahmuta poliçe yapmıştık.. Tahsilatı ben hallederim demiştim... Önder Özcan yazdı: Olmaz tabi, hatta beni banka arayıp uyardı, kartınızdan Nevşehir merkezli paravan bir sigorta acentesinden çeşit çeşit poliçeler kesiliyor dedi. Mali şube o acenteyi mercek altına aldı zaten dedi. Kartımı kayıp- çalıntı kart olarak yeniledi. Emmi kasko, trafik vs poliçe yapıyorsa diyor ki "bir de konut yapalım, mb karttan çekeriz" Özcan Abimin canı sağolsun dedim ben de. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Selçuk Bakış yazdı: Kaçıncı basamak Hocam? 4. basamak Selçuk Bakış yazdı: rıfkı'da kamyonet geçiyorsa satış sonrası zeyil yapılabilir, 4. Basamaktır o zaman Rıfkı otomobildi. Yenisi Kamyonet Mahmut Yıldız yazdı: Emmi kasko, trafik vs poliçe yapıyorsa diyor ki "bir de konut yapalım, mb karttan çekeriz" Özcan Abimin canı sağolsun dedim ben de. Artık diyemem.. Kartı kaptırmışız.. 1 3 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 O gün geldi çattı ve kaskomuzu yaptık. Aracım 2015 linea 1.3 multijet. 2013 den bu yana allianzdan kaskolu biniyorum araçlarıma ve kazamız olmadı çok şükür. Gelelim çok korktuğumuz kaskoya, 3060 tl tuttu 9 taksit. 5 milyon imm. 1,250 manevi tazminat. orijinal parça ve cam. serbest servis seçimi.. deprem sel vs dahil ve muafiyetsiz. Ve hasarsızlık koruma dahil. İndirim olarak ikame araç istemedim ve 2 sürücü ile kısıtlı oldu. Fiyat beklediğimden çok iyi çıktı, en güzel tarafı da hasarsızlık koruması, eşim bu sene araç kullanmaya başladığı için kasko hasarsızlığını kaybedermiyiz diye düşünüyordum, böylelikle bu sorun ortadan kalkmış oldu. @Mehmet Ozyurekabime teşekkür ederim. Kabak çekirdeği alamadım şimdiye kadar, bu poliçe de kabak çekirdeğini kurtarmaz herhalde 😄 2 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Linea yurdum arabası harika bir rakam , acaba AegeA larda durum nasıl 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Fatih Mehmet Uslu yazdı: Kabak çekirdeği alamadım şimdiye kadar, bu poliçe de kabak çekirdeğini kurtarmaz herhalde 😄 Ya çekirdekler hazırdı.. Araya deprem girince kaldı öyle.. nasıl unuttum ben onları.. Fatih Mehmet Uslu yazdı: Gelelim çok korktuğumuz kaskoya, 3060 tl tuttu 9 taksit. 5 milyon imm. 1,250 manevi tazminat. orijinal parça ve cam. serbest servis seçimi.. deprem sel vs dahil ve muafiyetsiz. Ve hasarsızlık koruma dahil. Sana demiştim, yılın en ucuz kaskosunu sana yapacağım demiştim Hayırlı olsun kardeşim. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: yılın en ucuz kaskosunu sana yapacağım bana da dedin? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: bana da dedin? Demiş de olabilirim. dememiş de olabilirim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Demiş de olabilirim. dememiş de olabilirim. güzel kitap ismi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Mart 2023 Paylaş 20 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ya çekirdekler hazırdı.. Araya deprem girince kaldı öyle.. nasıl unuttum ben onları.. Hep aynı hikaye, yemiyoruz artık! Yorum bağlantısı
Recommended Posts