İçeriğe Yönlendir

Trafik Sigortası Ve Araç Kaskosu İçin Firmaların Teklifleri (Taze)

Emre Köksal

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu

öğretmen olunca ne oluyor, neden indirim oluyor. Hiç anlamıyorum. Bize de memur indirimi oluyor. Memur olunca efendi mi sürüyoruz

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Memur olunca efendi mi sürüyoruz

Biz öyle biliyoruz valla

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

öğretmen olunca ne oluyor, neden indirim oluyor. Hiç anlamıyorum. Bize de memur indirimi oluyor. Memur olunca efendi mi sürüyoruz

Öğretmen, memur ve doktorlar efendi sürüyor, ilanlardan öyle biliyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Benim ki de yaklaşıyor, çok korkuyorum, korkmalı mıyım, geçen sene mart sonu 1400 e kasko yapmıştık, ne olacak bu sene acaba @Mehmet Ozyurek

Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Fatih Mehmet Uslu yazdı:

Benim ki de yaklaşıyor, çok korkuyorum, korkmalı mıyım, geçen sene mart sonu 1400 e kasko yapmıştık, ne olacak bu sene acaba @Mehmet Ozyurek

5 haneli oldu benimkisi, belki seninki de sınırda kalır 4.5 haneli :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Fatih Mehmet Uslu yazdı:

Rahat ol.. 

Bu yılın en ucuz kaskosunu sana yapacağım.. 

Murat Sürmeli yazdı:

5 haneli oldu benimkisi, belki seninki de sınırda kalır 4.5 haneli :) 

Seninkini % 35 i kadar bişey.. 

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

şu konuyu okudukça ağustos ayı aklıma geliyor tüylerim diken diken oluyor :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Her öğretmeni kabul etmiyor. Benim eşim özel eğitim merkezinde öğretmen ve kamuya ait olmadığı için kabul etmiyor. Nasıl ama? 2 kat çalışıp yarı maaş aldıkları içindir belki de.

Down sendromlu ve otizmli çocukların eğitim aldığı okullardan. 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
İlkay Başaran yazdı:

Her öğretmeni kabul etmiyor. Benim eşim özel eğitim merkezinde öğretmen ve kamuya ait olmadığı için kabul etmiyor. Nasıl ama? 2 kat çalışıp yarı maaş aldıkları içindir belki de.

Down sendromlu ve otizmli çocukların eğitim aldığı okullardan. 

Öğretmen indiriminde kişinin öğretmenlik diploması yada formasyon belgesi olması yeterlidir. Çalışşın çalışmasın devlette yada özel sektörde çalışsın bir ayrımı yoktur .Öğretmen olan herkes için bu indirimi kullanabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Mehmet Ozyurek yazdı:

Öğretmen indiriminde kişinin öğretmenlik diploması yada formasyon belgesi olması yeterlidir. Çalışşın çalışmasın devlette yada özel sektörde çalışsın bir ayrımı yoktur .Öğretmen olan herkes için bu indirimi kullanabilirsiniz.

Arabayı hanıma devredeyim mi :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Amaç çoğunlukta olan meslekleri portföyünde tutabilmek. Başka bir amacı yok. 

Bazı şirketlerde tüm meslekler indirimli, şoför olarak bile indirim alınabiliyor. 

Ama çoğu zaman indirimli hali bile pahalı oluyor. 

Selçuk Bakış yazdı:

Poliçe zamanı gelince hatırlat :)

Murat Sürmeli yazdı:

Az kaldı, bekliyor hazırda :koskos:

Sen yanlış yöne koşuyorsun. hala bana doğru geliyorsun :)

Bence kaç :)

• Beğen 1
  • Üzgün 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bazı şirketlerde tüm meslekler indirimli,

Bize böyle bir bilgi verilmedi hiç :onder2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Mehmet Ozyurek yazdı:

Sen yanlış yöne koşuyorsun. hala bana doğru geliyorsun :)

Bence kaç :)

Korkudan yanlış yöne koşmuşum yahu :vroom:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

demekki özelde çalışan öğretmen agrasif. Sert kullanıyor arabayı

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Alianz; daha önce ohal bölgesindeki tüm poliçelerdeki hasarları, poliçede muafiyet olsa bile muafiyetsiz yani eksiksiz ödeyeceğini duyurmuştu.. 

Şimdi de, deprem hasarının hasarsızlık indirimini bozmayacağını duyurdu.  Bence:bravo:

• Beğen 5
  • Teşekkür 4
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Mehmet Ozyurek yazdı:

Alianz; daha önce ohal bölgesindeki tüm poliçelerdeki hasarları, poliçede muafiyet olsa bile muafiyetsiz yani eksiksiz ödeyeceğini duyurmuştu.. 

Şimdi de, deprem hasarının hasarsızlık indirimini bozmayacağını duyurdu.  Bence:bravo:

Valla helal olsun ne diyim, devlet gibi firmaymış

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Ozyurek yazdı:

Mehmet abi, hatırlarsın öğretmen kimliği istedi. O da meb eşim özelde çalıştığı için vermiyor. Kamuda olması gerekiyormuş. Neyse burası zaten saçmalıklar ülkesi. Devlet bünyesinde özel eğitim verme özele verdirt ve yılın 12 ayı ayda 200 saat derse girsin ama iş kimliğe gelince malesef de. Devletin nerede düzgün işi var da burada olacaktı...

Sen zaten elinden gelen indirimi yapıyorsun ben konu açıldığı için yazdım. Onların yapacağı 1000 tl meslek indirimini kovalamak değil amacım. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

çorbayı içtikten sonra tadı damağında kalmışsa değer, tekirdağ sanayide bir dönerci var üffff acaip çorba da yapıyor.

• Beğenme 1
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Memuru öğretmeni bilmiyorum ama ben efendi sürüyorum demek ki 😀 23 yıldır araç kullanıyorum henüz ceza ödemedim, kazada suçlu çıkmadım bir kere bile kaskomun hasarsızlığı gitmedi iki aracımın da hasarsızlığı son kademede 🧿 maşallah diyeyim kendime.  hiç kaskosuz araç kullanmadım son 8-10 yıldır allianz yaptırıyorum. Yıllardır prim ödüyorum sigorta bana hiç masraf yapmadı. Karlı olan kim anlamadım 😄

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Kiralık PDR diplomasi var 😊 130 binde supap değiştirdim daha ne deyim 😁

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
İlkay Başaran yazdı:

Mehmet abi, hatırlarsın öğretmen kimliği istedi. O da meb eşim özelde çalıştığı için vermiyor. Kamuda olması gerekiyormuş. Neyse burası zaten saçmalıklar ülkesi. Devlet bünyesinde özel eğitim verme özele verdirt ve yılın 12 ayı ayda 200 saat derse girsin ama iş kimliğe gelince malesef de. Devletin nerede düzgün işi var da burada olacaktı...

Sen zaten elinden gelen indirimi yapıyorsun ben konu açıldığı için yazdım. Onların yapacağı 1000 tl meslek indirimini kovalamak değil amacım. 

Sorarız. 

Selçuk Bakış yazdı:

Devretme. Devretmeden de bir yol bulabiliriz.  

• Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Mehmet Ozyurek yazdı:

Sorarız. 

Devretme. Devretmeden de bir yol bulabiliriz.  

Sanal kart verdim, halledemezsin kiiiii :p

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Önder Özcan yazdı:

Sanal kart verdim, halledemezsin kiiiii :p

Asıl kart da var bende cicim. 

• Mutlu 2
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...