Metin Akbal 18 Aralık 2024 Paylaş 18 Aralık 2024 Ben gidiyimde paspas bagaj havuzunu zorlayacam. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Aralık 2024 Paylaş 19 Aralık 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: 06 da fena değildir.. İstanbulu sevmiyoruz İstanbul da sana bayılıyordu 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 19 Aralık 2024 Paylaş 19 Aralık 2024 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Ben gidiyimde paspas bagaj havuzunu zorlayacam. Vermezler hocam. Liste fiyatı 7500 TL çünkü. Mehmet Ozyurek yazdı: İki kardeş.. Yeni aldılar. Birisini ben yaptım, kardeşi; bayi bırakmıyor, mecburen oradan yaptırıyorum dedi.. Eyvallah dedim Bildirim geldi. Maalesef adamlar uyuzluk yaptı. Birader çaresiz kabul etti. 19 Aralık 2024 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Aralık 2024 Paylaş 19 Aralık 2024 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Vermezler hocam. Liste fiyatı 7500 TL çünkü. Deneyelim şansımızı. Masasından kalem bloknot falan alırım buradan hediye almadan gitmem diye 😅 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Aralık 2024 Paylaş 19 Aralık 2024 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bildirim geldi. Maalesef adamlar uyuzluk yaptı. Birader çaresiz kabul etti. Doğuş politikası çok gıcık.. Ben asla muahtap olmak istemem.. Arabaların kapanın elinde kaldığı dönemde, satış temsilcileeri oturdukları yerden bile kalkmadan listeye bakıp fiyat veriyorlar, ister alın ister almayın diyorlardı.. Sonra kriz patladığında tırdan yeni inmiş, temizliği yapılmamış, müşteri araçlarını bile kullandırmışlardı. Fırsat eline geçince tavrı değişen şirketleri sevmiyorum ben. 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Aralık 2024 Paylaş 19 Aralık 2024 Metin Akbal yazdı: Ben gidiyimde paspas bagaj havuzunu zorlayacam. ppf kepirtmesinlerde bos cıksanda kabul et 😂 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Aralık 2024 Paylaş 19 Aralık 2024 Alpay Sumer yazdı: ppf kepirtmesinlerde bos cıksanda kabul et 😂 Onu kepirtecekti yok dedim. Ek garantiyi sormadım ama nette 40 50 bin liralar gördüm havar komsulaaaaar. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Aralık 2024 Paylaş 20 Aralık 2024 Metin Akbal yazdı: Deneyelim şansımızı. Masasından kalem bloknot falan alırım buradan hediye almadan gitmem diye 😅 Paspas yokmuş bagaj havuzu aldım 😬 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Aralık 2024 Paylaş 20 Aralık 2024 Metin Akbal yazdı: Paspas yokmuş bagaj havuzu aldım 😬 Vaaaay eli boş cıkmadın yaniii 😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 Aralık 2024 Paylaş 20 Aralık 2024 Metin Akbal yazdı: Paspas yokmuş bagaj havuzu aldım 😬 Ticari bir başarı tebrik ederim 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Aralık 2024 Paylaş 20 Aralık 2024 Alpay Sumer yazdı: Vaaaay eli boş cıkmadın yaniii 😂 Mehmet Yeter yazdı: Ticari bir başarı tebrik ederim Satış temsilcisi çok ilgilenmisti. Bende burdan leblebi götürdüm hediyelik. Bagaj paspası istiyorum dedim tamam abi sorayim dedi varmış eklediler. Lakin çanta yangın tüpü yokmuş. Onu sordum hocam onu vermiyor doğuş dedi tamam dedim ısrarcı olmadım Kışlık Laufen buldum 6 taksit taktırdım yola cikmadan. 6 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Aralık 2024 Paylaş 20 Aralık 2024 Metin Akbal yazdı: Satış temsilcisi çok ilgilenmisti. Bende burdan leblebi götürdüm hediyelik. Bagaj paspası istiyorum dedim tamam abi sorayim dedi varmış eklediler. Lakin çanta yangın tüpü yokmuş. Onu sordum hocam onu vermiyor doğuş dedi tamam dedim ısrarcı olmadım Kışlık Laufen buldum 6 taksit taktırdım yola cikmadan. laufen kullandık severiz.. hangi modeli aldın? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Aralık 2024 Paylaş 20 Aralık 2024 Alpay Sumer yazdı: laufen kullandık severiz.. hangi modeli aldın? Bilmiyorum ki kışlık işte 😅 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık 2024 Paylaş 20 Aralık 2024 Metin Akbal yazdı: Bilmiyorum ki kışlık işte 😅 işte halk arabası müşterisi adaptasyon mükemmel Metin Akbal yazdı: Bagaj paspası istiyorum dedim tamam abi sorayim dedi varmış eklediler. vermezzzz dediler, alamazssın dediler yıkıldım yar... yok bu o şarkı değildi 3 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 20 Aralık 2024 Paylaş 20 Aralık 2024 Aksigortadan yetkili servis anlaşmalı kasko yaptırdım. Bulabildiğim en düşük fiyat 13.850 tl. Gecen sene 6200 tl olan kasko bu sene 13.850 tl. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Merhabalar. Bugün aracımın sigortasının bitmesine az bir zaman kala bir teklif alayım ona göre kendimi hazırlayım diye düşündüm ve SBM'den teklif aldım. Teklif veren sigorta şirketleri aşağıda. Fakat yeni alanlar eklenmiş. Ek teminat primi ve toplam prim alanları eklenmiş. bazılarının ne olduğunu bilmiyorum. IMM FKS, Asistans, Hukuksal koruma , Çekme çekilme hizmetleri eklenmiş. Galiba bu hizmetleri istiyorsanız ek teminat ödemek zorundasınız. Ama İMM benim bildiğim kaskoda oluyor. Ne oluyor? Acaba kanun mu değişti bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Murat Gedik yazdı: Merhabalar. Bugün aracımın sigortasının bitmesine az bir zaman kala bir teklif alayım ona göre kendimi hazırlayım diye düşündüm ve SBM'den teklif aldım. Teklif veren sigorta şirketleri aşağıda. Fakat yeni alanlar eklenmiş. Ek teminat primi ve toplam prim alanları eklenmiş. bazılarının ne olduğunu bilmiyorum. IMM FKS, Asistans, Hukuksal koruma , Çekme çekilme hizmetleri eklenmiş. Galiba bu hizmetleri istiyorsanız ek teminat ödemek zorundasınız. Ama İMM benim bildiğim kaskoda oluyor. Ne oluyor? Acaba kanun mu değişti bilgisi olan var mı? Bu rakamların tuik için hazırlandığını biliyorsun değil mi.. O rakamlardan poliçe yapacak bir tane şirket bulamayız gibi geliyor bana.. ve geri kalan kısımları hikaye.. imm veriyorum diyor ama maddi hasarları karşılamam diyor.. ferdi kaza veriyorum demiş ama trafik poliçesinde yeterince var zaten. yol yardımı veriyorum demiş ama, arızada vermem diyor. hukuksal korumayı bu güne kim kullanmış ki.. 25 yılda sadece bir müşterimde kullandık biz. Bu ekran boş arkadaşlar. Boşa zaman harcamayın.. Acentenize baş vurun. en mantıklısını önerecektir 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: yol yardımı veriyorum demiş ama, arızada vermem diyor. valla yakışır bu piyasaya bence sorun yok 3 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: ve geri kalan kısımları hikaye.. imm veriyorum diyor ama maddi hasarları karşılamam diyor.. ferdi kaza veriyorum demiş ama trafik poliçesinde yeterince var zaten. yol yardımı veriyorum demiş ama, arızada vermem diyor. hukuksal korumayı bu güne kim kullanmış ki.. 25 yılda sadece bir müşterimde kullandık biz. Benim zaten kaskom var da acaba kaskosu olmayanlar için ek teminatlar mı gelmiş acaba demiştim :-D Sadece merak ettim çıkacak rakamı yoksa zaten sen direk yapıyorsun bana sormadan abi teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Murat Gedik yazdı: Benim zaten kaskom var da acaba kaskosu olmayanlar için ek teminatlar mı gelmiş acaba demiştim :-D Sadece merak ettim çıkacak rakamı yoksa zaten sen direk yapıyorsun bana sormadan abi teşekkür ederim Vah Murat'ım vah. 2 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Önder Özcan yazdı: Vah Murat'ım vah. Üzülecek bir şey yok Önder abi Aramızdaki güven ilişkisine binaen yazdım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Murat Gedik yazdı: Benim zaten kaskom var da acaba kaskosu olmayanlar için ek teminatlar mı gelmiş acaba demiştim :-D Yok yok. Fiyatı artırabilmek için uydurulmuş şeyler onlar. 500 bin bedeni imm yi piyasada 250 liraya alırsın. Trafik poliçesine ekleyip fiyatı 4000 lira artırıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik Cumartesi 18:15 Paylaş Cumartesi 18:15 Murat Gedik yazdı: Merhabalar. Bugün aracımın sigortasının bitmesine az bir zaman kala bir teklif alayım ona göre kendimi hazırlayım diye düşündüm ve SBM'den teklif aldım. Teklif veren sigorta şirketleri aşağıda. Fakat yeni alanlar eklenmiş. Ek teminat primi ve toplam prim alanları eklenmiş. bazılarının ne olduğunu bilmiyorum. IMM FKS, Asistans, Hukuksal koruma , Çekme çekilme hizmetleri eklenmiş. Galiba bu hizmetleri istiyorsanız ek teminat ödemek zorundasınız. Ama İMM benim bildiğim kaskoda oluyor. Ne oluyor? Acaba kanun mu değişti bilgisi olan var mı? Bugün Mehmet abi trafik sigortasını yeniledi. Dediği gibi en ucuz 8000 TL çıktı. Artık buradaki rakamlarında bir inandırıcılığı kalmamış. Geçmiş yıllarda hemen hemen aynı çıkıyordu ama artık bitmiş. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 18:33 Paylaş Cumartesi 18:33 Ben o listeden fiyat aldım ama sigortanın sayfasina gittiğimde elim boş döndüm. @Mehmet Ozyurek abi geri sayım başladı. Bitim tarihi 2 Şubat. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 08:36 Paylaş Pazar 08:36 Murat Gedik yazdı: Bugün Mehmet abi trafik sigortasını yeniledi. Dediği gibi en ucuz 8000 TL çıktı. Artık buradaki rakamlarında bir inandırıcılığı kalmamış. Geçmiş yıllarda hemen hemen aynı çıkıyordu ama artık bitmiş. Bu liste yakında kısmen piyasaya yaklaşacak. Tahmin edin ne olacak? Mehmet Yeter yazdı: Ben o listeden fiyat aldım ama sigortanın sayfasina gittiğimde elim boş döndüm. @Mehmet Ozyurek abi geri sayım başladı. Bitim tarihi 2 Şubat. Henüz şubata geçemedim ben. Bir kaç gün içinde geçerim. Hallederiz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts