Çağlar Bayur 6 Kasım Paylaş 6 Kasım o kadar kasmaya gerek yok, filo ve müşteri ruhsatları ayrılsın önce, şu an ki durumda marka ruhsatları kaza istatistiğinden gidiliyor. hata Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Kasım Paylaş 6 Kasım Çağlar Bayur yazdı: o kadar kasmaya gerek yok, filo ve müşteri ruhsatları ayrılsın önce, Çocuklara trafikte bunun eğitimini veriyorum.. Multijet egealardan, megane'lardan uzak durun, arkanızda görürseniz yol verin. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Kasım Paylaş 6 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Zaten böyle, ve çok ciddi farklılık zaten var. Bu tür söylemler toplumun gazını almak için üretiliyor. Çünkü son zamanlarda artık trafik sigortası tutarı kasko tutarını geçmeye başladı. ile göre tavan belirlenmiyor mu? Mesela bazıları fiyat vermiyor. Neden? 150 bin lira fiyat çeksin mesela öyle oluyor mu? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Çocuklara trafikte bunun eğitimini veriyorum.. Multijet egealardan, megane'lardan uzak durun, arkanızda görürseniz yol verin. Bir kullanıcı olarak çok rahat ediyorum. Adam sollama yapıyor 3.şeritte, bende arkasındayım bekliyorum sıramı mesela, geçer geçmez hemen sağa geçiyor. Benzine para vermiyor bu kılıksız dediğini duyar gibiyim 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Kasım Paylaş 7 Kasım İlkay Başaran yazdı: Bir kullanıcı olarak çok rahat ediyorum. Adam sollama yapıyor 3.şeritte, bende arkasındayım bekliyorum sıramı mesela, geçer geçmez hemen sağa geçiyor. Benzine para vermiyor bu kılıksız dediğini duyar gibiyim Bir de filo plakaligi lazım o zaman tam olur. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Mehmet Yeter yazdı: Bir de filo plakaligi lazım o zaman tam olur. Kapıya komatsu yazacağım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: ile göre tavan belirlenmiyor mu? Mesela bazıları fiyat vermiyor. Neden? 150 bin lira fiyat çeksin mesela öyle oluyor mu? Tavan var da. Takan yok. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Kasım Paylaş 20 Kasım Yemekten sonra biraz dalmışım kabus görüyordum bir haşırt sesiyle uyandım Uykuda tecavüzden kurtuldum diye sevinirken olana bak Uykuda bile rahat yok diyor Emmim canım Emmim. 5900 sigorta 8200 kasko ikame araç istemedim gecen sene ikame araçla 7500 idi. Ziraat kart 4 taksit yaptı ikisini de. Opel kaskosu ucuz. Satılık Opel var 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Kasım Paylaş 20 Kasım Ucuz valla. Alın. Ama poliçeleri yeniledik. Parasını fiyata yansıtır kesin. 😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Kasım Paylaş 20 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Ucuz valla. Alın. Ama poliçeleri yeniledik. Parasını fiyata yansıtır kesin. 😂 O yüzden yansıtmadan alın 😂 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 21 Kasım Paylaş 21 Kasım (düzenlendi) Mehmet abinin 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi 2019 SuperB %65 hasarsızlık indirimi dahil, meslek indirimi, çapraz indirimler ve "Özel Emmi İndirimi" sonucunda 12,911.23 TL TL kasko bana hayırlı olsun. Üstelik vade farksız 9 taksit olması beni çok rahatlattı. Geçen sene 11 000 TL civarına yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden fiyat bana uygun geldi. Teşekkür ederim. 21 Kasım tarihinde Murat Gedik tarafından düzenlendi Ekleme Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Kasım Paylaş 21 Kasım Murat Gedik yazdı: Mehmet abinin 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi 2019 SuperB %65 hasarsızlık indirimi dahil, meslek indirimi, çapraz indirimler ve "Özel Emmi İndirimi" sonucunda 12,911.23 TL TL kasko bana hayırlı olsun. Geçen sene 11 000 TL civarına yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden fiyat bana uygun geldi. Teşekkür ederim. Kazığın görünen kısmı o. Yarın arayıp ailecek tamamlayıcı sağlık sigortası yapalım, ev-eşya sigortası yapalım, hayat sigortası yapalım diyecek. Bizim bi arkadaşa demiş. 7 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 21 Kasım Paylaş 21 Kasım Geçen sene az kalsın tüm aileye tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırıyorduk ama Nevşehir'de mantıklı olmadığı için vazgeçmiştik Önder abi. . 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Kasım Paylaş 21 Kasım Önder Özcan yazdı: Kazığın görünen kısmı o. Yarın arayıp ailecek tamamlayıcı sağlık sigortası yapalım, ev-eşya sigortası yapalım, hayat sigortası yapalım diyecek. Bizim bi arkadaşa demiş. Senin yeni evi sigortalamdık daha. unuttuk onu. Murat Gedik yazdı: Geçen sene az kalsın tüm aileye tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırıyorduk ama Nevşehir'de mantıklı olmadığı için vazgeçmiştik Önder abi. . Sonbahar kampanyasını kışa kadar uzattık.. Yılbaşına kadar % 20 indirimli. Kaçırma bu fırsatı Çağlar Bayur yazdı: TSS candır Kullanmayan ne bilsin 1 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Opel i alın dedim kimse almadı. Clio nun kasko 8000 peşin, sigorta 11250 çıktı inanmadiniz en canlı örneğini bu akşam yaşadım 😬 Ziraat karta 4 taksit. Bu sefer güldürmedi. Pardon bu burda soylenmiyordu 😅 Yeni aracı merakla bekliyorum bakalım ne çıkacak. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Kasko PDF sini çıktı almaya gerek var mı , ne dersiniz? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Gerekli durumlarda genelde WhatsApp ve mail üzerinden iletiliyor. Bence gerek yok kağıt israfı olur. Sigortayı bile almıyorum artık. Metin Akbal yazdı: Opel i alın dedim kimse almadı. Clio nun kasko 8000 peşin, sigorta 11250 çıktı inanmadiniz en canlı örneğini bu akşam yaşadım 😬 Ziraat karta 4 taksit. Bu sefer güldürmedi. Pardon bu burda soylenmiyordu 😅 Yeni aracı merakla bekliyorum bakalım ne çıkacak. Sigorta çok çıkmış baya hayırlı olsun 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Selçuk Bakış yazdı: Gerekli durumlarda genelde WhatsApp ve mail üzerinden iletiliyor. Bence gerek yok kağıt israfı olur. Sigortayı bile almıyorum artık. Sigorta çok çıkmış baya hayırlı olsun Teşekkür ettim. Şirket arabası olduğu için sanırım 😅 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Metin Akbal yazdı: Clio nun kasko 8000 peşin, sigorta 11250 çıktı bu terslikte bi iş var 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Çağlar Bayur yazdı: bu terslikte bi iş var Tipimi mi begenmediler dedim yok. Ben gibi boyasız değişensiz kaç sürücü var diyorum kâr etmedi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Trafik sigortası 4770 TL Kasko 12801 TL. Allianz sigorta. Selçuk Bakış yazdı: Gerekli durumlarda genelde WhatsApp ve mail üzerinden iletiliyor. Bence gerek yok kağıt israfı olur. Sigortayı bile almıyorum artık. Sigorta çok çıkmış baya hayırlı olsun Çevirmelerde bazen trafik sigortasını kontrol ediyorlar, nadir de olsa. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Aralık Paylaş 6 Aralık H.Cenk Bayrakçı yazdı: Trafik sigortası 4770 TL Kasko 12801 TL. Allianz sigorta. Çevirmelerde bazen trafik sigortasını kontrol ediyorlar, nadir de olsa. Plakadan çıkıyor Hocam, bana hiç soran olmadı. Ayrıca telefondan PDF de gösterebiliriz ihtiyaç halinde. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 6 Aralık Paylaş 6 Aralık (düzenlendi) H.Cenk Bayrakçı yazdı: Çevirmelerde bazen trafik sigortasını kontrol ediyorlar, nadir de olsa. Fiziki evrak olarak mı? E zaten sistemde görünmüyor mu @Mehmet Ozyurek Açıkcası bende sadece ruhsat var. Ne sigorta ne de egzoz dökümanı var bende. 6 Aralık tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Ümit Türk yazdı: Fiziki evrak olarak mı? E zaten sistemde görünmüyor mu @Mehmet Ozyurek Sorgulamalarda her şey görünüyor. Ancak teknik bir sorun ile sorgu yapamaz ise o zaman evrak gerekir.. Bu durumda da çevirme yapmazlar zaten. En kötü ihtimal.. Kaza olacak, sistem çalışmayacak vs. o zaman evrak lazım olur. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts