Mehmet Ozyurek 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: iş görmez raporu ile çalışma hayatlarına nasıl devam ediyorlar? Herkes memur veya kadrolu işçi değil ki. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Kasım Paylaş 6 Kasım sigorta şirketleri tavan fiyat kalksın, kaza yapanlar daha fazla ödesin diyor. tamam doğru, ama bunun derecelendirilmesi yapılması lazım. makas atıp kaza yapanla, insanlık hali, bir anlık dikkatsizlikle kaza yapan aynı olmamalı. ayrıca kaza yapan yeni arabasını yakınının üstüne yaparak bundan kolay sıyrılır diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Kasım Paylaş 6 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: sigorta şirketleri tavan fiyat kalksın, kaza yapanlar daha fazla ödesin diyor. Zaten böyle, ve çok ciddi farklılık zaten var. Bu tür söylemler toplumun gazını almak için üretiliyor. Çünkü son zamanlarda artık trafik sigortası tutarı kasko tutarını geçmeye başladı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Kasım Paylaş 6 Kasım o kadar kasmaya gerek yok, filo ve müşteri ruhsatları ayrılsın önce, şu an ki durumda marka ruhsatları kaza istatistiğinden gidiliyor. hata Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Kasım Paylaş 6 Kasım Çağlar Bayur yazdı: o kadar kasmaya gerek yok, filo ve müşteri ruhsatları ayrılsın önce, Çocuklara trafikte bunun eğitimini veriyorum.. Multijet egealardan, megane'lardan uzak durun, arkanızda görürseniz yol verin. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Kasım Paylaş 6 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Zaten böyle, ve çok ciddi farklılık zaten var. Bu tür söylemler toplumun gazını almak için üretiliyor. Çünkü son zamanlarda artık trafik sigortası tutarı kasko tutarını geçmeye başladı. ile göre tavan belirlenmiyor mu? Mesela bazıları fiyat vermiyor. Neden? 150 bin lira fiyat çeksin mesela öyle oluyor mu? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Çocuklara trafikte bunun eğitimini veriyorum.. Multijet egealardan, megane'lardan uzak durun, arkanızda görürseniz yol verin. Bir kullanıcı olarak çok rahat ediyorum. Adam sollama yapıyor 3.şeritte, bende arkasındayım bekliyorum sıramı mesela, geçer geçmez hemen sağa geçiyor. Benzine para vermiyor bu kılıksız dediğini duyar gibiyim 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Kasım Paylaş 7 Kasım İlkay Başaran yazdı: Bir kullanıcı olarak çok rahat ediyorum. Adam sollama yapıyor 3.şeritte, bende arkasındayım bekliyorum sıramı mesela, geçer geçmez hemen sağa geçiyor. Benzine para vermiyor bu kılıksız dediğini duyar gibiyim Bir de filo plakaligi lazım o zaman tam olur. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Mehmet Yeter yazdı: Bir de filo plakaligi lazım o zaman tam olur. Kapıya komatsu yazacağım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: ile göre tavan belirlenmiyor mu? Mesela bazıları fiyat vermiyor. Neden? 150 bin lira fiyat çeksin mesela öyle oluyor mu? Tavan var da. Takan yok. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Yemekten sonra biraz dalmışım kabus görüyordum bir haşırt sesiyle uyandım Uykuda tecavüzden kurtuldum diye sevinirken olana bak Uykuda bile rahat yok diyor Emmim canım Emmim. 5900 sigorta 8200 kasko ikame araç istemedim gecen sene ikame araçla 7500 idi. Ziraat kart 4 taksit yaptı ikisini de. Opel kaskosu ucuz. Satılık Opel var 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ucuz valla. Alın. Ama poliçeleri yeniledik. Parasını fiyata yansıtır kesin. 😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ucuz valla. Alın. Ama poliçeleri yeniledik. Parasını fiyata yansıtır kesin. 😂 O yüzden yansıtmadan alın 😂 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Mehmet abinin 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi 2019 SuperB %65 hasarsızlık indirimi dahil, meslek indirimi, çapraz indirimler ve "Özel Emmi İndirimi" sonucunda 12,911.23 TL TL kasko bana hayırlı olsun. Üstelik vade farksız 9 taksit olması beni çok rahatlattı. Geçen sene 11 000 TL civarına yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden fiyat bana uygun geldi. Teşekkür ederim. 3 saat önce tarihinde Murat Gedik tarafından düzenlendi Ekleme Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Murat Gedik yazdı: Mehmet abinin 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi 2019 SuperB %65 hasarsızlık indirimi dahil, meslek indirimi, çapraz indirimler ve "Özel Emmi İndirimi" sonucunda 12,911.23 TL TL kasko bana hayırlı olsun. Geçen sene 11 000 TL civarına yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden fiyat bana uygun geldi. Teşekkür ederim. Kazığın görünen kısmı o. Yarın arayıp ailecek tamamlayıcı sağlık sigortası yapalım, ev-eşya sigortası yapalım, hayat sigortası yapalım diyecek. Bizim bi arkadaşa demiş. 2 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Geçen sene az kalsın tüm aileye tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırıyorduk ama Nevşehir'de mantıklı olmadığı için vazgeçmiştik Önder abi. . 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts