Çağlar Bayur 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Yiğit Özdemir yazdı: Yangın Konut Eşya Paket Sigorta Poliçesi: 125,00- eşya bedeli kaç o poliçede? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: benden 130 litre benzin parası kadar fazla mtv veriyonuz. Küçük rakamlar bunlar. Kârımız 500 litre benzin şuna ne dersin, değişeyimmi yalnız cvt ve güçsüz alet işte, klasik japon yalıtımda pek hoş değil.... 7 Ekim 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yiğit Özdemir 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: eşya bedeli kaç o poliçede? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Konuya ara sıra bakıyorum ve kendime antidepresan gülümsemesi şarkısını armağan ediyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Metin Akbal yazdı: Konuya ara sıra bakıyorum ve kendime antidepresan gülümsemesi şarkısını armağan ediyorum. bimer (bmw) forumlarına bakmayınız +18 cıss, kalp dayanmaz 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: bimer (bmw) forumlarına bakmayınız +18 cıss, kalp dayanmaz Gasilhane adresini sorduğum zaman link atarsın abey 😅 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: şuna ne dersin, değişeyimmi naylon bu gelecek ay abisi geliyor corolla cross Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Yiğit Özdemir yazdı: Hiç bir işe yaramaz. Evde hasar olursa eksik sigorta hükümleri uygulanır. Bu sadece 125 lira daha nasıl alabiliriz poliçesi. Diğer taraftan 2222 liralık poliçeyi 2097 liraya yaptık yalanının kılıfı. Tiksiniyorum bu zihniyetten. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Hiç bir işe yaramaz. Evde hasar olursa eksik sigorta hükümleri uygulanır. Bu sadece 125 lira daha nasıl alabiliriz poliçesi. Diğer taraftan 2222 liralık poliçeyi 2097 liraya yaptık yalanının kılıfı. Tiksiniyorum bu zihniyetten. velakin akılda akalan 2bin e trafik yaptırdım söylemi olur. güzel pazarlama tekniği bence 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: velakin akılda akalan 2bin e trafik yaptırdım söylemi olur. güzel pazarlama tekniği bence Yiğit bey de öyle dedi zaten. 2097 trafik poliçesi dedi. Ancak 07 plakaya 2097 ye trafik poliçesi yok işte Zaten kendisi de o fiyata yaptıramamış. Uygun fiyatlı kasko da almış ama imm alamamış kaskoda. Başka neler alamadı acaba. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ekim 2022 Paylaş 8 Ekim 2022 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: naylon bu gelecek ay abisi geliyor corolla cross bakiim, ısınamadım zaten kabaca baktım, içi zaten aynı, arka kısım dar, galiba corolladaki gibi arkada bağımsız süspansiyon yok, motor olması gereken gibi değil, 2.0 atmosferik ab versiyonu gelse hadi de 1.8 le olmaz yahu, motor turbo olmalı bence buda ayrı konu, nesye genel kanım şu, normal corollaya göre daha az özenilmiş, hibrit sistemi daha iyi gibi gözüken bir araç,gelince yakından incelemek şart. ben hala tam elektirkli istiyorum buda ayrı, fiyatlar deli olmasa zaten hiç düşünmem bile... 8 Ekim 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Ekim 2022 Paylaş 8 Ekim 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: bakiim, ısınamadım zaten kabaca baktım, içi zaten aynı, arka kısım dar, galiba corolladaki gibi arkada bağımsız süspansiyon yok, motor olması gereken gibi değil, 2.0 atmosferik ab versiyonu gelse hadi de 1.8 le olmaz yahu, motor turbo olmalı bence buda ayrı konu, nesye genel kanım şu, normal corollaya göre daha az özenilmiş, hibrit sistemi daha iyi gibi gözüken bir araç,gelince yakından incelemek şart. ben hala tam elektirkli istiyorum buda ayrı, fiyatlar deli olmasa zaten hiç düşünmem bile... incelemelerde arkanın dar olduğunu gördüm. Acaba ön koltuk mu çok geride, bayiye gelince bakacağım. Ona göre belki bagaj çok geniştir. Hrv’de bagaj çok küçük ama diz mesafesi efsane. Lakin ortada oturma şansı yok. Arka 2 kişilik ve ön arka oturma pozisyonu yüksek Ama hrv’nin elektrik motorları çok güçlü. Büyük takıldı mı full elektrikle gidecek kadar güçlü. Sadede elektrik motoru 125 beygir olabilir hatırladığım. toyota’da tasarruf ön planda. Turbo yok. Atkinson çevrimine devam. Cross’ta arka tekerlere elektrik motoru koysa ne güzel olurdu Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ekim 2022 Paylaş 8 Ekim 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: incelemelerde arkanın dar olduğunu gördüm. Acaba ön koltuk mu çok geride, bayiye gelince bakacağım. Ona göre belki bagaj çok geniştir. Hrv’de bagaj çok küçük ama diz mesafesi efsane. Lakin ortada oturma şansı yok. Arka 2 kişilik ve ön arka oturma pozisyonu yüksek Ama hrv’nin elektrik motorları çok güçlü. Büyük takıldı mı full elektrikle gidecek kadar güçlü. Sadede elektrik motoru 125 beygir olabilir hatırladığım. toyota’da tasarruf ön planda. Turbo yok. Atkinson çevrimine devam. Cross’ta arka tekerlere elektrik motoru koysa ne güzel olurdu haklısın, bu atkinson falan motor seçimlerini pek sevmedim, yinede geldiğinde bakmak lazım, bagaj hacmde fena değil, hrv ile kıyaslarsak hrv daha ön planda gibi şuan, tabii birde togg var Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Ekim 2022 Paylaş 8 Ekim 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: haklısın, bu atkinson falan motor seçimlerini pek sevmedim, yinede geldiğinde bakmak lazım, bagaj hacmde fena değil, hrv ile kıyaslarsak hrv daha ön planda gibi şuan, tabii birde togg var Hrv 1.5 de atkinson 1.0 atmosferik gibi düşünebiliriz o motoru Yorum bağlantısı
Yiğit Özdemir 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Hiç bir işe yaramaz. Evde hasar olursa eksik sigorta hükümleri uygulanır. Bu sadece 125 lira daha nasıl alabiliriz poliçesi. Diğer taraftan 2222 liralık poliçeyi 2097 liraya yaptık yalanının kılıfı. Tiksiniyorum bu zihniyetten. bu işe yarmayan poliçe itelemesi doğa sigortanın imzası gibi birşey oldu :)) Daha öncede yaşamıştım. Doğa bunu hep yapıyor. Dediğiniz gibi işe yaramayacak bir poliçe limitleri çok komik ve yarın birgün alalh korusun başvursam başlarından savmak için ellerinden geleni yapacaklar. Allah var sigortacı 2222TL demişti. poliçeler gelince 125 tL itelemeyi gördüm İnsanın kanına dokunan böyle ali cengiz oyunları ile enayi yerine koymaya çalışması Çağlar Bayur yazdı: velakin akılda akalan 2bin e trafik yaptırdım söylemi olur. güzel pazarlama tekniği bence Hocam sigortacı dürüstse toplam poliçe miktarını söylüyor zaten de iki ayrı poliçe şeklinde olacağını ve birisinin Doğa sigortanın poliçe yaptırana minik şakası olduğunu söyleyebilene denk gelmedim henüz 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hrv 1.5 de atkinson 1.0 atmosferik gibi düşünebiliriz o motoru ilk atkinson motorunu revize etmeyi deneyeni seyretmek isterdim, sıfırken hepsi güzel 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 (düzenlendi) Galiba bu gidişle toplu taşıma araçlarına döneceğiz. Keşke burada tramvay ya da hafif raylı sistem olsaydı. 9 Ekim 2022 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Galiba bu gidişle toplu taşıma araçlarına döneceğiz. Keşke burada tramvay ya da hafif raylı sistem olsaydı. krediyle al hocam bak https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rks-2022-rks-m5-elektrikli-aninda-kredi-ile-k-kartina-9taksit-1026028646/detay Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 Mehmet Göktürk yazdı: krediyle al hocam bak https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rks-2022-rks-m5-elektrikli-aninda-kredi-ile-k-kartina-9taksit-1026028646/detay bune yahu, bunu alacağıma bisiklete binerim 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: bune yahu, bunu alacağıma bisiklete binerim Arabayla alay olmaz estaüzübillah küfre girersin. 5 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 Mehmet Göktürk yazdı: krediyle al hocam bak https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rks-2022-rks-m5-elektrikli-aninda-kredi-ile-k-kartina-9taksit-1026028646/detay Kredisi bile pahalı hocam. 😩 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: ilk atkinson motorunu revize etmeyi deneyeni seyretmek isterdim, sıfırken hepsi güzel atkinson ve miller bu günleri görse yapacağınız işi seveyim derlerdi 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 Mehmet Göktürk yazdı: krediyle al hocam bak https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rks-2022-rks-m5-elektrikli-aninda-kredi-ile-k-kartina-9taksit-1026028646/detay bunun beznerini 10 binden satışa çıakrıp facede bikaç kişiyi dolandırdılar, 2000 tl kapora ile 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 Elektrikli bisiklet olmuş 35 bin scooter 15 bin bu düpedüz üstü kapalı akülü 3 kişilik trafiğe çıkabilir vergisiz elektrikli bisiklet kategorisinde araç. güneş paneli ve LifePo4 akü ile donatılabiliyor. Ses düzeni mp3 çalar radyosu vs bile var. Daha ne olsun. Şamda kayısı. Modifiyeye de geliyor. Çağlar Bayur yazdı: bunun beznerini 10 binden satışa çıakrıp facede bikaç kişiyi dolandırdılar, 2000 tl kapora ile Elektrikli bisiklet olmuş 35 bin scooter 15 bin bu düpedüz üstü kapalı akülü 3 kişilik trafiğe çıkabilir vergisiz elektrikli bisiklet kategorisinde araç. güneş paneli ve LifePo4 akü ile donatılabiliyor. Ses düzeni mp3 çalar radyosu vs bile var. Daha ne olsun. Şamda kayısı. Modifiyeye de geliyor. Regal Raptorlar 80-90 bin lira sıfırı. 4 teker. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Regal Raptorlar 80-90 bin lira sıfırı. 4 teker. temiz 190 2.3 alınır ikna oldum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts