Selim Kaya 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Selçuk Bakış yazdı: O kadar oldu mu alınalı? Ayağa kalksa da bizde görsek ☺️ Zaman su gibi akıp geçiyor değil mi? 2019 Mart 'ta alındı yanlış hatırlamıyorsam. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Eylül 2020 Paylaş 9 Eylül 2020 Recep Selim Kaya yazdı: Zaman su gibi akıp geçiyor değil mi? 2019 Mart 'ta alındı yanlış hatırlamıyorsam. He ya, sanki 6 ay gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Eylül 2020 Paylaş 10 Eylül 2020 Recep Selim Kaya yazdı: Zaman su gibi akıp geçiyor değil mi? 2019 Mart 'ta alındı yanlış hatırlamıyorsam. Onun yolda kaldığı günleri bilirim ben 2 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 10 Eylül 2020 Paylaş 10 Eylül 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Onun yolda kaldığı günleri bilirim ben Ben de sigortaya eklenen çekici klozunun kıymetini 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Eylül 2020 Paylaş 10 Eylül 2020 Bizim evin kapısına kadar gelmişti. Dönüş biraz sıkıntılı olmuş olabilir 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 10 Eylül 2020 Paylaş 10 Eylül 2020 Önder Özcan yazdı: Bizim evin kapısına kadar gelmişti. Dönüş biraz sıkıntılı olmuş olabilir Ondan sonra çok gezdim ben onunla Köye götürmeye kalkınca arıza çıkardı. Hisli makine. Küstü bana köye götürüyorum diye 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 29 Ekim 2020 Paylaş 29 Ekim 2020 Geçen sene 600 TL'ye sompo dan sigorta, 830 TL'ye magdeburger den kasko yapmışız. Sigorta zamanı geldi kasko 1 ay sonra. @Mehmet Ozyurek Bey'den yapmadan gidersem gözüm açık gidecek ama her seferinde diğer firmalar uygun yaptırın diyor nasip olmadı hiç 7 senedir bu seneki sigorta teklifleri böyle. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ekim 2020 Paylaş 29 Ekim 2020 ben yaptırdım, gözüm açık gitmeyecek, Emmilianz sigorta 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ekim 2020 Paylaş 29 Ekim 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Geçen sene 600 TL'ye sompo dan sigorta, 830 TL'ye magdeburger den kasko yapmışız. Sigorta zamanı geldi kasko 1 ay sonra. @Mehmet Ozyurek Bey'den yapmadan gidersem gözüm açık gidecek ama her seferinde diğer firmalar uygun yaptırın diyor nasip olmadı hiç 7 senedir bu seneki sigorta teklifleri böyle. Allianz'ın kasko fiyatları iyi bu yıl.. Bakalım Trafiğe de bakalım. Bu listede olması gereken ama olmayanlar var. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Ekim 2020 Paylaş 29 Ekim 2020 Allianz'ın kasko fiyatları iyi bu yıl.. [emoji4] Bakalım Trafiğe de bakalım. Bu listede olması gereken ama olmayanlar var. 1 ayim kaldı kampanya falan var mi Sigorta yaptirana çekirdek kasko yaptirana 1 ay yakıt vs gibi Bu arada 3 arkadaşımızı etiketlersek bize faydası olur mu @Mustafa Arıkan @Mehmet Ozyurek @Alpay Sumer gibi [emoji16] 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ekim 2020 Paylaş 29 Ekim 2020 Metin Akbal yazdı: 1 ayim kaldı kampanya falan var mi Sigorta yaptirana çekirdek kasko yaptirana 1 ay yakıt vs gibi Bu arada 3 arkadaşımızı etiketlersek bize faydası olur mu @Mustafa Arıkan @Mehmet Ozyurek @Alpay Sumer gibi Çekiliş yapalım çekilişle yol yardımı, hasarsızlık koruma falan hediye edelim. 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 29 Ekim 2020 Paylaş 29 Ekim 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Allianz'ın kasko fiyatları iyi bu yıl.. Bakalım Trafiğe de bakalım. Bu listede olması gereken ama olmayanlar var. 1 kavanoz bal yeter promosyon olarak, çekici falan gerekmez özelden ruhsat bilgilerini atıyorum Mehmet bey, 5 Kasım bitiş yanlış hatırlamıyorsam. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 29 Ekim 2020 Paylaş 29 Ekim 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Çekiliş yapalım çekilişle yol yardımı, hasarsızlık koruma falan hediye edelim. Ön camı tramere işlemiyorum desen kâfi. Hala duruyor öyle. Memur spec 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Ekim 2020 Paylaş 29 Ekim 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Çekiliş yapalım çekilişle yol yardımı, hasarsızlık koruma falan hediye edelim. Efdal Sigortadan fazlasını bekliyoruz 1. talihliye kasko 2. talihliye sigorta 3. talihliye 100 lira indirim çeki gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ekim 2020 Paylaş 29 Ekim 2020 Metin Akbal yazdı: Efdal Sigortadan fazlasını bekliyoruz 1. talihliye kasko 2. talihliye sigorta 3. talihliye 100 lira indirim çeki gibi Yeni işlere veririm ama Eskilere yağ.. Ahmet İhsan Akşen yazdı: 1 kavanoz bal yeter promosyon olarak, çekici falan gerekmez Kabak çekirdeği ? Ali Cihangiroğlu yazdı: hani benim hedaye emmi Daha dur.. çekilişi yamadık daha.. 1 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 29 Ekim 2020 Paylaş 29 Ekim 2020 Metin Akbal yazdı: 1 ayim kaldı kampanya falan var mi Sigorta yaptirana çekirdek kasko yaptirana 1 ay yakıt vs gibi Bu arada 3 arkadaşımızı etiketlersek bize faydası olur mu @Mustafa Arıkan @Mehmet Ozyurek @Alpay Sumer gibi Kaç yıldır çekirdek falan görmedim. Çekirdek mi gönderiyor @Mehmet Ozyurek emmi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ekim 2020 Paylaş 29 Ekim 2020 TSS yaptırana 4 litre yağ Hüseyin Maviş yazdı: Kaç yıldır çekirdek falan görmedim. Çekirdek mi gönderiyor @Mehmet Ozyurek emmi? Valla müşteri istiyor. Yapacak bir şey yok abi. 1 Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 29 Ekim 2020 Paylaş 29 Ekim 2020 Sıraya girdim, hediyemi bekliyorum... 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ekim 2020 Paylaş 29 Ekim 2020 Remzi Karaca yazdı: Sıraya girdim, hediyemi bekliyorum... Ben siparişi 20 kiloya çıkarayım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ekim 2020 Paylaş 29 Ekim 2020 Selçuk Bakış yazdı: Selam 😊 Sivasta kabak vardır ya Yarın TSS yaptırana her bir poliçe için bir kilo organik kabak çekirdeği.. 3 poliçe yaptırana da ayrıca 4 litre motor yağı.. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Ekim 2020 Paylaş 29 Ekim 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Sivasta kabak vardır ya Yarın TSS yaptırana her bir poliçe için bir kilo organik kabak çekirdeği.. 3 poliçe yaptırana da ayrıca 4 litre motor yağı.. Kasko + Trafik yaptırana? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ekim 2020 Paylaş 29 Ekim 2020 Kasko + Trafik yaptırana?Ona çekilişle. Yorum bağlantısı
Recommended Posts