Mehmet Ozyurek 10 Kasım 2016 Paylaş 10 Kasım 2016 Artık kamyonet mi? Otomobilin mi? sigortası az çıkar bilemiyorum ancak, İlk fırsatta bir çözüme ulaşmamız lazım. Otomobil şansın varsa otomobil yaptır mutlaka.. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 10 Kasım 2016 Paylaş 10 Kasım 2016 Vesile ile sorayım, bizim 77 model vosvos minibüs ruhsatta kamyonet olarak geçiyor, gümrükten ilk alındığında minibüs iken ne olduysa sonradan kamyonete dönmüş ve şu an ruhsatta kamyonet. Buna proje vs. çizdirip minibüse çevirme şansımız var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Kasım 2016 Paylaş 10 Kasım 2016 Vesile ile sorayım, bizim 77 model vosvos minibüs ruhsatta kamyonet olarak geçiyor, gümrükten ilk alındığında minibüs iken ne olduysa sonradan kamyonete dönmüş ve şu an ruhsatta kamyonet. Buna proje vs. çizdirip minibüse çevirme şansımız var mı? Bence yok.. Belli model yaşı ile sınırlı bu ve aynı aracın otomobil olarak üretiliyor olması falan gerekiyor.. ayrıca ötv farklı meselesi var.. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Arkadaşlar, tam inceleyemedim çok sayfa var... Az önce sigortacım aradı, trafik sigortası süresi 13.Kasım Saat:00.00 da doluyormuş. 470 TL fiyat verdi. Bazı bilgilere ihtiyacım var, konu ile bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Arac 97 model Mondeo. 35 (İzmir) Plakalı, Eşim adına kayıtlı. Daha önceki poliçe tarihinde Antalya'da oturuyorduk, şimdi Erdemit-Akçay'da oturuyoruz. Adres naklimizi yaptırdık, e-devlette yeni adresimiz görünüyor. 1. Yeni poliçe yaptırırken prim, plakaya göre mi? Yoksa ikamet adresine göre mi belirleniyor? 2. Yeni poliçeyi 3-5 gün geç yaptırsam herhangi bir ceza geliyormu? ( gecikme sırasında araç trafiğe çıkmayacak) Teşekkürler... Yorum bağlantısı
Alper Aytar 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Alper kasko çok değilmi ?Abi kusura bakma şimdi gördüm ben Benim 2014 yılından bir tane pert ile sonuçlanan kazam varbirde 2012 yılından var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 İndirimi kaybetmezsiniz. %5 ceza ödersiniz sadece. Ayrıca poliçe gündüz 12 de biter aklınızda olsun Muhteşem bey. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 İndirimi kaybetmezsiniz. %5 ceza ödersiniz sadece. Ayrıca poliçe gündüz 12 de biter aklınızda olsun Muhteşem bey. Mehmey Bey teşekkür ederim. Antalya için 320 TL, İzmir için 388 TL, Edremit-Akçay için 228 TL prim hesaplanıyor. Akçay'da oturuyorum, arac 35 plakalı. Hangi tutar hesaplanır? (Hesaplanan primler Doğa Sigorta internet adresi) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Mehmey Bey teşekkür ederim. Antalya için 320 TL, İzmir için 388 TL, Edremit-Akçay için 228 TL prim hesaplanıyor. Akçay'da oturuyorum, arac 35 plakalı. Hangi tutar hesaplanır? (Hesaplanan primler Doğa Sigorta internet adresi) Şirkete göre değişir. Bazısı gördüğü ikameti baz alır. Bazısı hala plakayı baz alıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Şirkete göre değişir. Bazısı gördüğü ikameti baz alır. Bazısı hala plakayı baz alıyor. Çok teşekkür ederim.. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Mehmey Bey teşekkür ederim. Antalya için 320 TL, İzmir için 388 TL, Edremit-Akçay için 228 TL prim hesaplanıyor. Akçay'da oturuyorum, arac 35 plakalı. Hangi tutar hesaplanır? (Hesaplanan primler Doğa Sigorta internet adresi) siz netteki hesaplama sitelerine gene de pek güvenmeyin. trafik sigortasını iptal ettirmek durumunda kalırsanız, doğa sigorta bir kısmını kesintiye uğratıp kalanı öyle ödüyor diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2016 Paylaş 12 Kasım 2016 siz netteki hesaplama sitelerine gene de pek güvenmeyin. trafik sigortasını iptal ettirmek durumunda kalırsanız, doğa sigorta bir kısmını kesintiye uğratıp kalanı öyle ödüyor diye biliyorum. Kalkti o uygulama. Ancak doga ve etika sigorta trafik ile ayrica konut policesi duzenliyor. Iptal durumunda 2 police ayri ayri iptal edilmesi gerekebilir. Bu detay sorulmali.Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2016 Paylaş 12 Kasım 2016 Antalya için 320 TL, İzmir için 388 TL, Edremit-Akçay için 228 TL prim hesaplanıyor. Akçay'da oturuyorum, arac 35 plakalı. Hangi tutar hesaplanır? (Hesaplanan primler Doğa Sigorta internet adresi) Doğa Sigorta web sitesinden 228 TL veriyordu. Balıkesir acentasını aradım, 606 TL. fiyat verdi. AXA 519 TL., Alianz 524 TL. Ankara Sig. 470 TL., Güneş 441 TL. fiyat verdi. Son olarak; Koru Sig. 366 TL. /4 taksit verince yaptırdım. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2016 Paylaş 12 Kasım 2016 Doğa Sigorta web sitesinden 228 TL veriyordu. Balıkesir acentasını aradım, 606 TL. fiyat verdi. AXA 519 TL., Alianz 524 TL. Ankara Sig. 470 TL., Güneş 441 TL. fiyat verdi. Son olarak; Koru Sig. 366 TL. /4 taksit verince yaptırdım.En ucuz policeyi yaptirmak bir tuketici refleksi ancak sozkonusu sigorta olunca ucuza aldiginiz hizmetin negatif durumlari olma ihtimaline karsi arastirmak lazim. Koru sigorta kooparatif sigortasi olarak sizi ayni zamanda sirkete ortak eder ve ayrilirken (iptalde) ek kesinti yapabilir.Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 12 Kasım 2016 Paylaş 12 Kasım 2016 siz netteki hesaplama sitelerine gene de pek güvenmeyin. trafik sigortasını iptal ettirmek durumunda kalırsanız, doğa sigorta bir kısmını kesintiye uğratıp kalanı öyle ödüyor diye biliyorum. Doğa Sigorta web sitesinden 228 TL veriyordu. Balıkesir acentasını aradım, 606 TL. fiyat verdi. AXA 519 TL., Alianz 524 TL. Ankara Sig. 470 TL., Güneş 441 TL. fiyat verdi. Son olarak; Koru Sig. 366 TL. /4 taksit verince yaptırdım. En ucuz policeyi yaptirmak bir tuketici refleksi ancak sozkonusu sigorta olunca ucuza aldiginiz hizmetin negatif durumlari olma ihtimaline karsi arastirmak lazim. Koru sigorta kooparatif sigortasi olarak sizi ayni zamanda sirkete ortak eder ve ayrilirken (iptalde) ek kesinti yapabilir. Saygilarimla. tam da bahsettiğim konular. Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 1 Aralık 2016 Paylaş 1 Aralık 2016 Allianz sigorta 495 tl dün yaptırdım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Akyol 1 Aralık 2016 Paylaş 1 Aralık 2016 SBM'de 590 TL Ethica sigorta teklif verdi, kuzenim sigortacı ve 539 küsüre 15 gün öncesinden sigortayı yaptırdık. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 1 Aralık 2016 Paylaş 1 Aralık 2016 Geçen sene Kasım ayında 780 civarı sigorta, 1500 liraya da kasko yaptırmıştım, bu sene yine aynı firmalardan (en iyi teklifleri onlardan aldığım için) sigortayı 760, kaskoyu da 1300 liraya yaptırdım. Kaza yok bela yok hiç faydasını göremiyorum şu hasarsızlık indiriminin falan... Hesapta primler düşecek vs. dediler yok yine yüksek yine yüksek.. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 1 Aralık 2016 Paylaş 1 Aralık 2016 Sadece kasko abi, sigortada kayda değer bir şey yok.. Sigortayı 500 civarına iner sanıyordum açıkçası.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2016 Paylaş 1 Aralık 2016 Gelen zamlara göre gayet makul gelmiş ama Yorum bağlantısı
Misafir 1 Aralık 2016 Paylaş 1 Aralık 2016 Geçen sene Kasım ayında 780 civarı sigorta, 1500 liraya da kasko yaptırmıştım, bu sene yine aynı firmalardan (en iyi teklifleri onlardan aldığım için) sigortayı 760, kaskoyu da 1300 liraya yaptırdım. Kaza yok bela yok hiç faydasını göremiyorum şu hasarsızlık indiriminin falan... Hesapta primler düşecek vs. dediler yok yine yüksek yine yüksek..Indirimler bu yilin fiyati uzerinden Sarp. Sirketlerin hic prim arttirmiyor olmalari gerekir primlerin devamli dusmesi icin. SAYGILARIMLA. Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Merhaba arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam özürdilerim.. Aracımın yıllık sigortası bu gün doldu.. ve yeni sigortanın en uygunu 595 TL.. Anlaşılan yine zam gelmiş.. Önceki sigortam ise 460 TL idi... Aracım 2003 Connect hususi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Konu uygun başlık altına taşınmıştır. Keyifli forumlar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts