İçeriğe Yönlendir

Trafik Sigortası Ve Araç Kaskosu İçin Firmaların Teklifleri (Taze)

Emre Köksal

Recommended Posts

Saim Ulaş Yılmaz

2011 Mondeo 2.0 Ecoboost - 86000 kasko değeri - 780 TL

2001 Fiesta 1.6 Sport - 14500 kasko değeri - 1006 TL

Bu sistem neresinden bakarsak bakalım tutarsız.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sönmez Özer

Neova Sigorta 186 Tl yaş 37

Bu yıl 462 tl anadolu sigorta
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bana verilen trafik teklifleri şöyle,

Halk: 1.307,00

Allianz: 1.224,00

Anadolu: 1.197,00

Axa: 1.056,00

Mapfre: 1.033,00

Sompo: 927,00

Kaza yok. Araştırmaya devam.

tarihinde Ali Alp Gökçe tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Geçen sene anadolu sigorta 510 lira

Bu sene axa sigorta 1070 lira %10 indirim dahil.

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Bana verilen trafik teklifleri şöyle,

Halk: 1.307,00

Allianz: 1.224,00

Anadolu: 1.197,00

Axa: 1.056,00

Mapfre: 1.033,00

Sompo: 927,00

Kaza yok. Araştırmaya devam.

şu durumda sanırım en mantıklısı axa

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aykut Sağbazar

benim sigortalar ayın 18 inde bitiyor da şimdiden teklif alabilir miyim

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

benim sigortalar ayın 18 inde bitiyor da şimdiden teklif alabilir miyim

alırsın hatta istersen şimdiden yeniletebilirsin.yeni sigortan otomatik olarak eskisi bittiğinde başlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Boz

Bir sorum olacaktı inşallah doğru konudayim dir abimin üzerine kayıtlı araç ile kaza yaptım 3 4 ay önce %100 suçluyum bu durumda karşı tarafın aracı bizim sigortadan karşılandı bu durumda sadece abimin yaptiracagi sigorta mi yüksek çıkar ben kendime bir araç almış olsam banada yüksek cikarmi kazada sürücü ben olduğum için benim sicilede işlenir mi

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bir sorum olacaktı inşallah doğru konudayim dir abimin üzerine kayıtlı araç ile kaza yaptım 3 4 ay önce %100 suçluyum bu durumda karşı tarafın aracı bizim sigortadan karşılandı bu durumda sadece abimin yaptiracagi sigorta mi yüksek çıkar ben kendime bir araç almış olsam banada yüksek cikarmi kazada sürücü ben olduğum için benim sicilede işlenir mi

Sadece abinizin poliçesi yüksek çıkar.. 

Yorum bağlantısı
Semih Saner

2003 ghia ov. 7.basamak hasarsızlık kaza yok yaşım 40 , Ankara plaka 6 yıldır araç bende,dün GENARALİ 510 TL poliçe aldım, öncek,i 217 TL idi...

Yorum bağlantısı
Tamer Ataç

2005 Mondeo 2.0 Tdci

Ehliyet 27 yıl

Kaza geçmişi temiz,ehliyette ceza puanı bile yok

Plaka 34

Basamak no: 5

Geçen sene trafik sigortası 380 tl idi.Güneş sigorta

07.02.2016 da yeni poliçe yapıldı yine en uygun Güneş sigorta 716 tl.

Diğerleri Koru 760tl (Kooperatif sigortaymış aracı sattığında 200 tl kesip geri kalan miktarı iade ediyormuş 200 tl ise kooperatif üyeliğine sayıyormuş),Generali 888tl,Aksigorta:997 tl, Anadolu 1300 tl,Hdi ise 2300 tl gibi apık sapık fiyatlar verdiler.

Ayrıyeten on beş gün önce 2006 model Focus 1.6 Tdci Ghia marka ikinci bir araç daha satın aldım plakası 01 ona da:

Koru : 1150 tl , Güneş : 1258 tl , Anadolu : 1296 tl ,Halk : 1560 tl  gibi uçuk teklif veriyorlar.Bende inat ettim yaptırmadım böyle gidersede yaptırmayacağım.Sigortasız binmeye devam. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Halil Geloğlu

2005 Mondeo 2.0 Tdci

Ehliyet 27 yıl

Plaka 34

Diğerleri Koru 760tl (Kooperatif sigortaymış aracı sattığında 200 tl kesip geri kalan miktarı iade ediyormuş 200 tl ise kooperatif üyeliğine sayıyormuş),Generali 888tl,Aksigorta:997 tl, Anadolu 1300 tl,Hdi ise 2300 tl gibi apık sapık fiyatlar verdiler.

Ayrıyeten on beş gün önce 2006 model Focus 1.6 Tdci Ghia marka ikinci bir araç daha satın aldım plakası 01 ona da:

Koru : 1150 tl , Güneş : 1258 tl , Anadolu : 1296 tl ,Halk : 1560 tl  gibi uçuk teklif veriyorlar.Bende inat ettim yaptırmadım böyle gidersede yaptırmayacağım.Sigortasız binmeye devam. 

Lütfen sigortasız binmeyin. Bu zamana kadar belki hiç sigortadan faydalanmamış olabilirsiniz. Ama zorunlu trafikte iken uygulama v.b. durumlarla karşılaşırsanız aracınız trafikten men olur. Buda hem ceza yatırmanızı hem otopark ücreti hemde sigortanızı yaptırmaya mecbur bırakabilir.

Yorum bağlantısı

Lütfen sigortasız binmeyin. Bu zamana kadar belki hiç sigortadan faydalanmamış olabilirsiniz. Ama zorunlu trafikte iken uygulama v.b. durumlarla karşılaşırsanız aracınız trafikten men olur. Buda hem ceza yatırmanızı hem otopark ücreti hemde sigortanızı yaptırmaya mecbur bırakabilir.

Bunlar en hafif haller. Servis minibusu ile kaza yapip 5 kisi yaralansa, en yakin ozel hastaneye kaldirilsalar ve sadece 1 gun hastanede gecirseler, kac 1500tl vermek gerekir? Trafik sigortasi yaptirmamak kendine iyilik degil, karsidakine kotuluktur.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

2005 Mondeo 2.0 Tdci

Ehliyet 27 yıl

Plaka 34

Koru : 1150 tl , Güneş : 1258 tl , Anadolu : 1296 tl ,Halk : 1560 tl gibi uçuk teklif veriyorlar.Bende inat ettim yaptırmadım böyle gidersede yaptırmayacağım.Sigortasız binmeye devam.

Ruhsatınızı alamayacaksınız.

Eski sahibinin sigortası 15 gün. Noterden aldığınız geçici belge bir ay geçerli.

Bir aydan sonra ise aylık %5 zamlı yaptıracaksınız.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Usta

Burada gecen olayi aktarayim önce adam trafik sigortasini yaptirmamis ve araciyla kirmizi isikti beklerken motorsiklet arabaya arkadan carpiyor ve adam sakat kaliyor motorsikletten dusunce.

Motorsiklet surucusunun koluna platin taktilar.

165 lira gecen senenin fiyatiyla para vermeye tenezzul etmeyen araç surucusune sigorta sirketi 35.000 Tl masraf cikarti.Muayene yaptirmayabilirsiniz ama sigortasiz asla yola cikmayin.Ben iyi soforum su kadar yildir kazam olmadi demek yanlis olur.Arabayi sadece siz kullanmiyorsunuz.Önunuzde ve arkanizdaki sürücü ile 3 kisisiniz.

Allah kazadan beladan uzak tutsun

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Ruhsatınızı alamayacaksınız.

Eski sahibinin sigortası 15 gün. Noterden aldığınız geçici belge bir ay geçerli.

Bir aydan sonra ise aylık %5 zamlı yaptıracaksınız.

emmi peki,galeriler araçları alırken artık üzerlerine alıyor.tabi ki trafik sig. yaptırmıyorlardır (yaptırıyorlar mı).araba 3 ay satılmadı diyelim.ya d ne diyelim.yani galerilerde bekleyen araçlarda durum nedir?Sigortasız noter satışı oluyor mu?

Yorum bağlantısı

emmi peki,galeriler araçları alırken artık üzerlerine alıyor.tabi ki trafik sig. yaptırmıyorlardır (yaptırıyorlar mı).araba 3 ay satılmadı diyelim.ya d ne diyelim.yani galerilerde bekleyen araçlarda durum nedir?Sigortasız noter satışı oluyor mu?

Eski sigorta 15 gün geçerli. Bu sürede satarsa yaptırmaz ama sonrasında yaptırmak durumunda. Yoksa sürprimli öder. Zaten araç satıldığında kalan prim geri iade alındığından onlar için çok sorun yok aslında.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Eski sigorta 15 gün geçerli. Bu sürede satarsa yaptırmaz ama sonrasında yaptırmak durumunda. Yoksa sürprimli öder. Zaten araç satıldığında kalan prim geri iade alındığından onlar için çok sorun yok aslında.

Saygılarımla.

Noterde satışta trafik sigortası şart mı.Şartsa evet,mutlaka (15 günü geçen araçlarda) yaptırması gerek.Ben belki satışta sigorta şart değilse diye merak ettim.

Ama gene de bayağı bi masraf galeriiciler için.Yolumun üzerinde bir galeride bir adet C200 var,enaz 6 ayını ben biliyorum.Belki daha önceden de ordaydmıştır.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Onlar işin uyanıklığında.. 

Poliçe yaptırmıyor, ruhsat almıyorlar.. 

Sattık diyip kapora aldıktan sonra poliçe yaptırıp ruhsat alıyorlar ve aynı gün satış veriyorlar. Aynı gün poliçelerini iptal ettiriyorlar.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Kurban

Merhaba arkadaşlar geçen sene aldığım arabayı zorunlu trafik sigortamı 430 TL'ye yaptırdım bu sene mart sonunda senelik sigorta sürem bitiyor size sorum şudur, ücret daha mı yüksek öderim yoksa aşağı yukarı aynı mı olur? Çünkü zam olacak falan diyorlardı Sadece bilgi amaçlı sormak istedim. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Araç:2005 Focus 

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur
(düzenlendi)

Muhtemelen hasarsızlık vs olsa bile geçen senekinden yüksek çıkacaktır.

Geçen sene Connect varken 380 lira ödedim, bu sene Focus için 700 lira ödedim. Lanet sistem..

Düzeltiyorum bu sene değil Kasım Ayında yaptırdım sigortayı, 1 Haziranda değişiklik olduğu için yeni sistemin gazabına uğrayarak yaptırdık tabi..

tarihinde Sarp D. Uygur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Merhaba arkadaşlar geçen sene aldığım arabayı zorunlu trafik sigortamı 430 TL'ye yaptırdım bu sene mart sonunda senelik sigorta sürem bitiyor size sorum şudur, ücret daha mı yüksek öderim yoksa aşağı yukarı aynı mı olur? Çünkü zam olacak falan diyorlardı Sadece bilgi amaçlı sormak istedim. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Araç:2005 Focus 

Merhaba Arda Bey,

Konunuz birleştirilmiştir. Aynı zamanda aşağıdaki konuya da göz atabilirsiniz.

Saygılarımla,

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/170690-zorunlu-trafik-sigortas%C4%B1/

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...