İçeriğe Yönlendir

Trafik Sigortası Ve Araç Kaskosu İçin Firmaların Teklifleri (Taze)

Emre Köksal

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Uğur. Iki rekat bi şükür namazı kıl gel :D

Güzel rakamlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Uğur. Iki rekat bi şükür namazı kıl gel :D

Güzel rakamlar

Emmi bu iş namaz ile olmuyor sanırım :D Ben hergün 2 rekat şükür 40 rekat vakit 16 rekat'da nafile namaz kılıyorum. Yinede Uğur'un kaskosundan fazla para ödüyorum.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Connectin kaskosu çok ucuz abi.

Büyük ihtimal Allianzdır.

Allianz değilse bile Allianzda da böyle connect kasko fiyatları.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Kasko Allianz Fkasko, trafik sigortası Allianz. İkisindede hasarsızlık indirimi en üst seviyede bende.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar

abı ıyı gunler.  generali gecen sene teklıfını [ generalıye  yaptırmadıgım)  halde 220  veya 230  lıra sabıtlemıstı.  seneye bu fıyat   uzerınden   olur demıstı. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

abı ıyı gunler.  generali gecen sene teklıfını [ generalıye  yaptırmadıgım)  halde 220  veya 230  lıra sabıtlemıstı.  seneye bu fıyat   uzerınden   olur demıstı. 

Sabitlediyse bu sene size verdiği fiyattan yapar.. yapıyor... 

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu iş için kimden fiyat alabiliriz yahu yok mudur forumda bilgili bir abimiz?

Yeni alacağım araç için kasko yaptırmayı düşünmüyorum, sadece trafik sigortası yaptıracağım. Bedel nedir acaba.

2010 C3 1.4 HDI Confort.

Sabir bir prim yok artik cogu sirkette. Uzerinize almadan gercek prim hesaplanmiyor.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Misafir

Ben ufak bir kaza yaptım, onarım ücreti 1650 tl tutmuş suçu karşı tarafa verdiler, benim kusurum yok, bu yıl benim sigortam zamlı gelirmi, bu durumdan ben etkilenirmiyim. ?

Yorum bağlantısı
Misafir

Ben ufak bir kaza yaptım, onarım ücreti 1650 tl tutmuş suçu karşı tarafa verdiler, benim kusurum yok, bu yıl benim sigortam zamlı gelirmi, bu durumdan ben etkilenirmiyim. ?

Etkilenmez. zaten dosya karsi tarafin trafiginden acildigi icin etkilenecek olan larso taraf.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Benim yeni Aracın trafik Sigorta'sı 760 tl tuttu. Artık BMW olmasındanmı şirket adına olmasındanmı bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Kani Kaya

2005 aracıma 324 tl trafik sigortası yaptım..01,10,2015 tarihinde..geçen sene 165 tl ye yapmıştım...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benim yeni Aracın trafik Sigorta'sı 760 tl tuttu. Artık BMW olmasındanmı şirket adına olmasındanmı bilmiyorum.

Sattığın araçlarından boşalan indirimin yokmuydu... 

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Sattığın araçlarından boşalan indirimin yokmuydu...

abi mondeoyu satmadım. Benim arkadaşa verdim. Satışı şimdilik bende kalması Lazım.
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Arkadaşımın 82 golfe 4 hafta önce en ucuz olarak 540 lira teklif aldık geçen hafta ise en ucuz 825 lira teklif aldık Nasıl olmuş bu kadar fark anlayamadık ama dahada artar diye arkadaşım hemen yaptırdı

Yorum bağlantısı
Onur Mert Sözer

Yeni aldıgım 2004 model araca 1000 tl trafik sigortası çıkıyor sebebi nedir bunun acaba

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Yeni aldıgım 2004 model araca 1000 tl trafik sigortası çıkıyor sebebi nedir bunun acaba

maalesef böyle. yeni rakamalr bir hayli yüksek

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Geçen sene 167 lira ödediğimiz 04 Accent Admire, bu sene 270 lira çıktı. En uygunu.

94 model Fiat traktör, 72 lira :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Geçen sene 167 lira ödediğimiz 04 Accent Admire, bu sene 270 lira çıktı. En uygunu.

94 model Fiat traktör, 72 lira :)

Fiyat çok uygunmuş hangi firma?
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Fiyat çok uygunmuş hangi firma?

Accent için di mi? :) firmayı sormadım. Henüz yaptırmadik da zaten. Yarın unutmaz isem ogreneyim Koray bey.

Ancak ayni araç için Ray Sigorta 297 lira çıkardı. Bunu biliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz

Merhaba forumdaşlar;

Trafik sigortasının dolmasına yaklaşık 20 gün kaldı, gideyim sigortacımdan fiyat öğreneyim dedim.

Öğrenmez olaydım geçen sene 230 tl ye yaptırdığım sigorta bu sene olmuş 540 tl  :shok: Kaza falanda yapmadım. 

En düşük fiyatı veren firma 314 tl dedi oda Sompo diye bi firma kararsız kaldım yaptırsam mı diye...

Önerebilceğiniz sigorta şirketi varmı ? sompo ile sorun yaşarmıyım bilgisi olan arkadaşlar varmı ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Merhaba forumdaşlar;

Trafik sigortasının dolmasına yaklaşık 20 gün kaldı, gideyim sigortacımdan fiyat öğreneyim dedim.

Öğrenmez olaydım geçen sene 230 tl ye yaptırdığım sigorta bu sene olmuş 540 tl  :shok: Kaza falanda yapmadım. 

En düşük fiyatı veren firma 314 tl dedi oda Sompo diye bi firma kararsız kaldım yaptırsam mı diye...

Önerebilceğiniz sigorta şirketi varmı ? sompo ile sorun yaşarmıyım bilgisi olan arkadaşlar varmı ?

Konunuz birleştirilmiştir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Merhaba forumdaşlar;

maalesef zam fena geldi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Arkadaşım salı günü trafik sigortası yaptırdı, geçen sene 280 lira trafik sigortası, bu sene 700 lira oldu. Çok zam yapmışlar ya hu.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...