İçeriğe Yönlendir

Trafik Sigortası Ve Araç Kaskosu İçin Firmaların Teklifleri (Taze)

Emre Köksal

Recommended Posts

Cihan Yaşar

Ben olsam, o listedeki şirketlerden sadece üçü üstünde düşünürdüm... ;)

Aklından geçirdiğini de yapma..

mehmet abi şırketlerden fıyat teklıfı ıcın plaka ve ruhsat bılgılerı vermekten bır problem cıkmaz degımı? dun fıestama 275 tl teklıf aldım ıyı mıdır

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Seni sürekli arayıp rahatsız etmeleri dışında bir sorun teşkil etmez.. 

Aldığın fiyat bence iyi ama hangi şirket.. ?

Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar

Seni sürekli arayıp rahatsız etmeleri dışında bir sorun teşkil etmez.. 

Aldığın fiyat bence iyi ama hangi şirket.. ?

ısık sıgorta

ısık sıgorta

gecen sene aksıgortadan  tanıdıktan yaptım 400 tl  ılk aracım oldugu ıcın yuksek fıyat cıkıyormus .bakalım onada fıyat sorucam  

Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar

ısık sıgorta

gecen sene aksıgortadan  tanıdıktan yaptım 400 tl  ılk aracım oldugu ıcın yuksek fıyat cıkıyormus .bakalım onada fıyat sorucam  

tanıdıgım  fırmada kredı kartı ıle odeme yaparsam kart bilgılerımı  ıstıyor bu da sakıncalı gibi gelıyor.

ısık sıgorta

ayrıca  bu ayın 8 de sona erıyor.daha sonraya kalması sakıncalı mıdır?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

tanıdıgım  fırmada kredı kartı ıle odeme yaparsam kart bilgılerımı  ıstıyor bu da sakıncalı gibi gelıyor.

ayrıca  bu ayın 8 de sona erıyor.daha sonraya kalması sakıncalı mıdır?

Kredi kartı sonuçta manuel giriliyor ve onu giren personele veriyorsunuz numarayı.. Sizin sokaktaki sigortacı da yapsa bu böyle.. 

En geç bittiği gün yaptırmazsanız aylık % 5 ceza ödemek zorunda kalırsınız.. 

Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar

Kredi kartı sonuçta manuel giriliyor ve onu giren personele veriyorsunuz numarayı.. Sizin sokaktaki sigortacı da yapsa bu böyle.. 

En geç bittiği gün yaptırmazsanız aylık % 5 ceza ödemek zorunda kalırsın

mehmet abi çok tesekkur ederim

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Vasfi Gişten

12. ayın 3 ünde trafik sigortam doluyor.3 senedir yapıkredi sigortaya yaptırıyordum. ilk iki sene 250tl 3. sene 316 bu sene 460tl fiyat aldım. İzmir 2006 fiesta 24 yaşındayım.Fiyat çok gelince interneti araştırayım dedim sigortam net i aradım Groupama sigorta 226tl fiyat verdi bu sigorta iyimidir sizce yaptırmalımıyım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.Birde internetten telefonla sigorta yaptırmanın herhangi bir sakıncası varmı poliçeyi kargo ile yolluyorlarmış?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

12. ayın 3 ünde trafik sigortam doluyor.3 senedir yapıkredi sigortaya yaptırıyordum. ilk iki sene 250tl 3. sene 316 bu sene 460tl fiyat aldım. İzmir 2006 fiesta 24 yaşındayım.Fiyat çok gelince interneti araştırayım dedim sigortam net i aradım Groupama sigorta 226tl fiyat verdi bu sigorta iyimidir sizce yaptırmalımıyım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.Birde internetten telefonla sigorta yaptırmanın herhangi bir sakıncası varmı poliçeyi kargo ile yolluyorlarmış?

Hangi ilçedesiniz.. ?

Araç sizin adınıza ise fiyat güzel.. Bulduğunuz yerden alın sorun olmaz.. 

Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten
(düzenlendi)

Hangi ilçedesiniz.. ?

Araç sizin adınıza ise fiyat güzel.. Bulduğunuz yerden alın sorun olmaz.. 

Cevabınız için teşekkür ederim.Evet araba benim üzerime izmir çiğli evka 2 de oturuyorum,o zaman yarın tekrar arayıp onaylayım kargo ile poliçeyi yolluyorlarmış.

tarihinde Vasfi Gişten tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten
(düzenlendi)

Bugün sigortayı yeniledim,sürekli yaptırdığım yapıkredi babamın arkadaşıydı yapıkrediden yüksek çıkınca araştırma yapmış sağolsun.Axa iyi fiyat veriyor bu sene ondan yaptıralım dedi 205tl ye yaptırdık internetlede uğraşmak zorunda kalmadım. 2006 fiesta izmir yaş 24

tarihinde Vasfi Gişten tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Axa nereye gidiyor merak ediyorum... İstanbul'a verdiği fiyat Muğla'dan ucuz... 

Yakında açıklanır karlılıkları.. 

Yorum bağlantısı

Kasko 940 lira trafik sigortasi 200 lira. Nasil sizce.

Gecen sene kasko 975 ti. Bir sene once kasko bozulmustu.

Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler

2012 Fiesta için Kasko 1.390 TL . Trafik sigortası 570 TL 12 taksit her ikisine de , Anadolu Sigorta dan.

Hasarsızlık indirimi yok , üzerime ilk araç tescili zaten, yaş 28. Araç 06 plaka bu arada..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kasko 940 lira trafik sigortasi 200 lira. Nasil sizce.

Gecen sene kasko 975 ti. Bir sene once kasko bozulmustu.

Trafik yook :D

Nasıl fiyat verdiler ona.. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

1 Aralık itibarıyla 194 tl sigorta yaptı Mehmet abi. Axa veya allince olması lazım. Abi teşekkürler. Millet inanamadı :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

1 Aralık itibarıyla 194 tl sigorta yaptı Mehmet abi. Axa veya allince olması lazım. Abi teşekkürler. Millet inanamadı  :)

Axa ile allianz fiyatı aynı çıktı. Bu sebeple kendi şirketimden Allianz yaptım.

Belki 15-20 lira aşağısı bulunabilirdi ama aramadım... Böylesi hayırlıdır.. Hayırlı olsun... 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Axa ile allianz fiyatı aynı çıktı. Bu sebeple kendi şirketimden Allianz yaptım.

Belki 15-20 lira aşağısı bulunabilirdi ama aramadım... Böylesi hayırlıdır.. Hayırlı olsun...

Abi 194 duyan inanamıyor :) benim için sorun yok :) teşekkür ederim.

Sıra kaskoda :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Trafik yook :D

Nasıl fiyat verdiler ona.. 

Abi dedigin gibiymis. Kasko icin hala fiyat bekliyorum. 

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Emre Köksal

Konudan beri 1 yıl geçti yeni teklifler şu şekilde :)

309 axa

450 alianz

400 anadolu

geçen yıl sigorta yaptırdığım mafre 500küsür

garantinin sigorta şirketi şimdi adı aklıma gelmiyor 800 demiş sanırım...

Axa dan devam :)

axa hasarsız olarak farklı firmadan gelen araçlarla sıfır araçlara hala en güzel fiyatları veriyor sanırım :)

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Oktay Temiz

Aracımın sigortası 2 gün sonra bitiyor internetteki araştırmalarımın sonucunda en uygun axa sigortadan %15 indirimli 292 tl teklif aldım.Şuan bitmek olan sigortamda axa sizce fiyat nasıl,tekrardan aynı sigortadan yaptırmalımıyım yardımlarınızı bekliyorum iyi günler

Yorum bağlantısı
Emre Köksal

arkadaşım generali den trafiğini yaptırdı ve ehliyet yılına göre indirim yapmışlar....

2005 ehliyet için 235 vermişler...

ehliyet kontrol edildiğinde araç sahibinin 2002 alımlı ehliyeti olduğu fark edilip fiyat 190 liraya düşmüş...

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Recep Mura

Bizde en düşük Generali Sigortadan 169 TL fiyat aldık. Birde 172 TL ye Ergo var. Acaba hangisi daha iyidir. Generali de yol yardımı da var dediler ama..

Yorum bağlantısı

Bizde en düşük Generali Sigortadan 169 TL fiyat aldık. Birde 172 TL ye Ergo var. Acaba hangisi daha iyidir. Generali de yol yardımı da var dediler ama..

Trafik sigortası karşı tarafın hasarını ödeyeceği için o taraf uğraşacak. Kapsamı da(teminatı) tüm sigorta şirketlerinin aynı. Siz ucuzunu yaptırın. Trafik sigortasının sizin için, iyisi kötüsü olmaz. Pahalısı ucuzu olur.

Yorum bağlantısı
Recep Mura

Trafik sigortası karşı tarafın hasarını ödeyeceği için o taraf uğraşacak. Kapsamı da(teminatı) tüm sigorta şirketlerinin aynı. Siz ucuzunu yaptırın. Trafik sigortasının sizin için, iyisi kötüsü olmaz. Pahalısı ucuzu olur.

Haklısınız, şu ana kadar çok şükür kullanmak nasip olmadı inş. bundan sonra da olmaz. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...