Emre Akbas 2 Aralık 2016 Yazar Paylaş 2 Aralık 2016 Yorumlar için çok teşekkürler Outdoor çok önerilmiş çok rahat olduğunada eminim ancak o tarzı pek sevmiyorum.Su geçirmemesi benim için çok önemli sanırım waterproof ve watertight teknolojisiyle üretilen derilere su geçirmeme garantisi veriyolarmış bu teknolojiylede benim bütceme göre greyder-scooter-dockers karşılıyor iş çıkışı birisini alcaz artık bakalım hangisi olcak Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Dockers ı kesinlikle tavsiye etmem. Dockers eski Dockers değil 3-5 senedir. Çok adi ürünleri var. 99 Tl kampanyalarından 3-4 defa almıştım. 1 yıl dolmadan ciddi anlamda parçalanıp gittiler. Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Tarzınızı bilmiyorum ama bu tarz botlara verilen paralara acıyorum. Hem hantallar hem de iyi korumuyor ayakları Trekking vari diyebileceğimiz outdoor ürünlerini tavsiye ediyorum. 10 üniversitelinin 8inde bu botlardan var sanki belediye dağıtıyor Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Geçengün North facein botunu aldım biraz fiyatlıydı fakat yeni bir teknoloji kullanmışlar su dolu küvete bileğine kadar batırılsa dahi su almıyor üstelik ayakkabı bez gibi bir maddeden yapılmış çok hoşuma gitti uzun seneler ayyakabı kullanabildiğim için verilen paraya değer diye düşünüyorum [emoji4] Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Tarzınızı bilmiyorum ama bu tarz botlara verilen paralara acıyorum. Hem hantallar hem de iyi korumuyor ayakları Trekking vari diyebileceğimiz outdoor ürünlerini tavsiye ediyorum. bende bu tarz öneririm 4 yıl önce aldım hala taş gibi Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 merrel derim başka bişey demem adamlar eskimeyen bot yapmışlar... eskimemesi artık can sıkıcı hale geliyor yeni bot alayım diyorsun bakıyorsun hala sapasağlam paran varsa merrel al.... Yorum bağlantısı
Fatih Ada 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Klasik timberland (bütçenizin üzerinde) ya da lumberjack bot (bütçenize uygun) alıp yıllarca kullanabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 (düzenlendi) Bu sene 3. Yılım bu botla 450 tl para verdim ama daha 1 mm bile şekil değişikliği olmadı botta önü çelik burun daha 3 sene rahat giyerim yani normal botlarla aynı paraya geliyor aslında arkadaşta giyiyor ayağının üstünden araç geçmiş noldu dedim aracç yerden yükseldi dedi bota birşey olmamış Botun güzelmiş ayağında paralansın bendede bundan var, şantiyede bundan şaşmam, bu arada YDS bunun yanında beş para etmez, Ranger burunun üstünden geçti milim kayma olmadı valla kokmaz terletmez banamısın demez çelik burun, yağdan mazottan etkilenmez kullanmak mecburi zaten 70tl. birde bu var, 20 sene önce almıştım, ara ara giyerim, en ufak bozulma yok valla, eski Cat bot, eski seriler korkunç sağlam, ben bıktım o bıkmadı benden ara ara bakımını yaparım, böyle sağlam şey olmaz, Merso w124 gibi, fazla sağlam... bu arada bana sağlam kaliteli Outdoor ayakkabı lazım, bot değil, yaz kış giyebileceğim Gore-Tex bir şey, Solomon Marell gibi, birşeyler, mecburen pahalıya kaçacağız dayanmıyor çünki, aldımmı uzun süre giymeliyim, rahat olmalı, ne tavsiye edersin kardeş 2 Aralık 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 (düzenlendi) gecen sene 180 liraya aldigim lumberjack bot araba kullanirken bunu giymiyorum pedallari rahat hissedemiyorum onun haricinde cok memnunum en soguk ankara yagis ve kar sartlarinda hic su almadi (waterproof) ve üşütmedi 2 Aralık 2016 tarihinde Enis Erdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Ayakkabı vücudu tüm gün taşıyor. Başka keyfi tüketim varsa kısıp ( sigara abur cubur vs) iyi ayakkabı almak gerek. 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 (düzenlendi) Ayakkabı vücudu tüm gün taşıyor. Başka keyfi tüketim varsa kısıp ( sigara abur cubur vs) iyi ayakkabı almak gerek. Ayakkabı-Gözlük bunlara hayatta acımamak lazım, gücün yettiğince en iyisini alacaksın arkadaş... yazın hep güneşteyim, uv korumalı Columbia ürünlerinden yavaş yavaş alıyorum, zaten basit şeyler güneşe dayanmıyor tişört vs. 2 Aralık 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Bu sene 3. Yılım bu botla 450 tl para verdim ama daha 1 mm bile şekil değişikliği olmadı botta önü çelik burun daha 3 sene rahat giyerim yani normal botlarla aynı paraya geliyor aslında arkadaşta giyiyor ayağının üstünden araç geçmiş noldu dedim aracç yerden yükseldi dedi bota birşey olmamış Bende de var. 500 tl verdim çok dalga geçen oldu ama tank gibi maşallah. Verdiğim her kuruşa değdi. Yorum bağlantısı
Emre Usta 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Bende bundan var tavsiye ederim. Indirimden sezon sonu 150 liraya aldigim ve pisman oldugum caterpillar su geciriyor.1 senede taban kenari catladi. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Bende bundan var tavsiye ederim. Indirimden sezon sonu 150 liraya aldigim ve pisman oldugum caterpillar su geciriyor.1 senede taban kenari catladi. Tavsiye ettiğiniz ürünün marka modelini yazabilirmisiniz? Yorum bağlantısı
Emre Usta 3 Aralık 2016 Paylaş 3 Aralık 2016 Tavsiye ettiğiniz ürünün marka modelini yazabilirmisiniz? http://www.ydsshop.com/?urun-194-yds-kalahari-gtxBu urun tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Emre Usta 3 Aralık 2016 Paylaş 3 Aralık 2016 Bu modelide guzel renk olarak mavi kirmizi var. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Botun güzelmiş ayağında paralansın bendede bundan var, şantiyede bundan şaşmam, bu arada YDS bunun yanında beş para etmez, Ranger burunun üstünden geçti milim kayma olmadı valla kokmaz terletmez banamısın demez çelik burun, yağdan mazottan etkilenmez kullanmak mecburi zaten 70tl. birde bu var, 20 sene önce almıştım, ara ara giyerim, en ufak bozulma yok valla, eski Cat bot, eski seriler korkunç sağlam, ben bıktım o bıkmadı benden ara ara bakımını yaparım, böyle sağlam şey olmaz, Merso w124 gibi, fazla sağlam... bu arada bana sağlam kaliteli Outdoor ayakkabı lazım, bot değil, yaz kış giyebileceğim Gore-Tex bir şey, Solomon Marell gibi, birşeyler, mecburen pahalıya kaçacağız dayanmıyor çünki, aldımmı uzun süre giymeliyim, rahat olmalı, ne tavsiye edersin kardeş abi şantiye için bide yeşil kundurayı deneyin hem hafif hemde rahat mekaplarda rahatlık+koku yapma sorunu var Yorum bağlantısı
Misafir 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Dün Flo nun Outlet fabrika satış mağazasından aşağıdaki botu 90 Tl ye aldım. Normal satış fiyatı 180 Tl. Eğer bu tip outlet mağazalara ulaşma imkanınız varsa mutlaka değerlendirin derim. 2 yıl su geçirmeme garantisi var. Özel goratex benzeri hava alan kumaş. Şık ve spor görünüm. Gayet rahat bir bot. https://www.flo.com.tr/lumberjack-a3373355-lacivert-erkek-343.html Yorum bağlantısı
Misafir 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Kaç numara bu ? 56 desem kaç beğeni alır? 45 numero. Tek kalmış. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Su geçirmeme garantisi diye bir dünya yok abi hele bu tarz bir ayakkabıda sen benle gel eskişehir karanlık vadiye gir 15 km standart rotayı karla kaplıyken yürüyelim bak nasıl sırılsıklam oluyorsun Ayfon 7 gibi. Su geçirmez ama, su geçirince de garanti dışı.. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Keremim güle güle giy o markanın spor ayakkabılarını kullanıyorum dehşetü ala bilindik bir çok markayı ezdi bende. ki adamlar asıl bot üretücisi güzel fiyat güzel ürün Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Hanım almış bana Antalya Deepodan jack jones marka 285-tl heralde.Fena değil güzel bir bot.İlk önce beğenmedim.Sırf 285-tl verdiğini söylediği için giydim 1 hafta sonra alıştım çok beğendim Yorum bağlantısı
Misafir 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 56 desem kaç beğeni alır? 45 numero. Tek kalmış. Bebe mezarı olduğu için o fiyata almış,normal insanların giyeceği fiyatları yaz [emoji23] Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 abi şantiye için bide yeşil kundurayı deneyin hem hafif hemde rahat mekaplarda rahatlık+koku yapma sorunu var alayını denedik, dayanmıyor,en son yds denemiştik, oda tırt çıktı, işe yarayan Mekap, senin değinin aksine çok rahat ve kokuda yapmıyor,hemde yazın bağrında, anti statik, anti bakteriyel, kaymaz petrolden vs. etkilenmez, çelik burun yazlık ayakkabı http://www.mekap.com/tr/urun/157-01-gray- http://www.mekap.com/tr/kategoriler/jupiter-taban 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts