İçeriğe Yönlendir

Bot Tavsiyesi!

Emre Akbas

Recommended Posts

Emre Akbas

Merhabalar;

Kış için kendime bir bot almaya karar verdim 200 en fazla 250 tl bütçe ayırabildim.

Seçenek çok olunca sizden bir tavsiye almak istedim kendiniz kullanıpta memnun olduğu bir model marka varmıdır.

Cat veya Harley demeyin bütceyi aşıyor onlar.  :rolleyes:

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Merhaba bot geniş bir kavram. Spor mu klasik mi aradığınız? Marka olarak ben de greyder tavsiye ediyorum. Çok sağlam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Wolverine markasını tavsiye ederim. Yeşil Kundura nın ihraç markasıdır. Neredeyse 10 yıldır kullanıyorum aynı botu. Ne bir deformasyon nede sorun yaşamadım. Hem kaliteli, hem sağlam hem rahat.

Dışında Merrell de bakabilirsiniz. Oldukça mükemmel markalardır.

Bunların harici yine Yeşil Kundura dan tercih ederseniz, neredeyse ömür boyu garanti altında olur ayakkabılarınız. Herhangi bir deformasyonda isterseniz 5 sene sonra götürün, ücretiz tamirat imkanı sağlıyorlar. 

https://www.yesil.com.tr/erkek-botlari/?filtre=[{%22type%22:%22tdetay%22,%22id%22:%223%22,%22values%22:[%223%22]},{%22type%22:%22fiyat%22,%22id%22:%221%22,%22values%22:[%22108,287%22]}]

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Outdoor tavsiyesi isterseniz yardımcı olurum. Ancak fiyatınızı ikiye katlanmanız lazım en az.

Unutmayın deri botlar bile, uzun süre kullanımda yağmur kar suyu geçirirler.Eğer ayağım ıslanmasın, sıcacık olsun diyorsanız mutlaka goratex outdoor botlardan kullanmalısınız.

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Ben şuanda pumanın goratex botunu kullanıyorum.2 yıldır gram kar suyu almadı.300 tl lik cat ler fıs ancak kuru havada kullanabiliyorum hemen su geçiriyor.Nike almıştım 3.yılında kar suyu almaya başladı şuan kenarda duruyor.Hangi marka alırsanız alın goratex özelliği olsun.Ankara gibi bir yerde ihtiyacınız ayağınızın kuru kalması sonuçta.

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Kesinlikle outdoor tercih edin. Columbia kullaıyorum çok memnunum. Fiyat olarak pahalı biraz , kinetix falan tercih edebilirsiniz. Yerli marka , kalite olarak da üst seviyelere çıkmaya başladı. 

Yorum bağlantısı

Outdoor seviyorsanız The North Face Snow Strike II öneririm, ben çok memnunum.

PS4 te mi oynuycaz bu oyunu?

Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk

Alt linkteki ürünü kullanıyorum.Memnunum.Kayseri gibi kış memleketinde sıcak tutuyor ve su geçirmiyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Outdoor botlar arasında columbia ve north face alt seviyedeler.İş görmez değil ama çok daha iyi markalar var.Outdoor ayrı bir dünya.

Yorum bağlantısı

Yalnız arkadaş 200-250 Tl arası demiş. Biz 1.000 Tl ye doğru uçuyoruz. Taunus alınır o paralara.  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Spor ve yazlık tarzda Ayakkabılarını kullanıyorum fiyata göre inanılmaz rahat.sağlam ve konforlu .markayı tavsiye ederim ki bot konusunda değerli bir namı var.

Ha dersenizki ne kullanıyorsun bot olarak ben kullanamam pek spor yaz kış. lakin Gardiyan dayının verdi bir bot var ömür boyu çürümez o kadar diyeyim . onlarda yeşil kundura tarzı firmalarla çalışıyor.

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

giyim tarzınızı bilmiyorum ama ben hem spor hemde klasik giyebileceğim bir bot ararken bunu bulup almıştım.

http://www.deriden.com.tr/18128-m-timberland-rg-hike-ftp-p3024

şimdi fiyatı uçmuş ben kış sonu indirimde almıştım 215 tl ye 2015 şubat veya mart ayı idi. eğer acil değil ise biraz erteleye bilirseniz iki ay sonra çok daha uygun fiyata daha kaliteli bir şey alabilirsiniz.

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Ömürlük olsun diyorsanız 1000 liraya mecbur çıkmak gerekiyor.Outdoor ürünlerde Zaman Zaman ciddi indirimler oluyor takip etmek gerek.

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil
(düzenlendi)

su geçirmez Cloumbia bot almak isterseniz,TR de 300-400 hatta 600-700 tl arasındaki botu amazondan çok uyun fiyata alabilirsiniz.

Linki :https://www.amazon.de/gp/product/B00GUXGWNA/ref=ya_st_dp_summary?th=1&psc=1

LİNK

fiyatlar numaradan numaraya renkden renge göre değişebiliyor lindeki ayakkabı 40 numara için 70 euro TR ye ücretsiz kargo ile 260 a fln gelir.

tarihinde Mesut Eyibil tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

biz antalyada kışın bile şunu giyiyoruz  :D

l37mPJ.jpg

siz botla uğraşın

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Usta

Yds tavsiye ederim.Asker ve Polis Teskilati kullaniyor.Kesinlikle su gecirmiyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...