Abdussamed Acar 29 Kasım 2016 Yazar Paylaş 29 Kasım 2016 Hasan Basri Bayraktar yazdı: Okudum. Tekrar yazdım dur bakalım bunu da silecekler mi 2 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Passat forumda da yazmışsın... 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Golf Ibiza Octavia ve Caddy üretimini Cezayir de kurulacak yeni fabrikaya kaydırma kararı aldılar. Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Konsep araba yapıcaz diye iyice uçmaya başladı otomotiv üreticileri önce yeni honda civic şimdide vw grubu ben beyenmedim hiç Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 29 Kasım 2016 Yazar Paylaş 29 Kasım 2016 Hasan Basri Bayraktar yazdı: Passat forumda da yazmışsın... Haberi sosyal medyada yayan benim 2 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Mehmet KAYA yazdı: Yöresel Farklılık demekki. abi kıymalı olan karnıyarık, imam bayıldı etsiz olanı... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2016 Paylaş 30 Kasım 2016 CC , Bora gibi olacak [emoji106] Atsan atılmaz satsan satılmaz [emoji23] [emoji23] Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 Aralık 2016 Paylaş 3 Aralık 2016 4 kapılı coupe yaparak vw bir kez daha yaratıcılığını göstermiş. Yorum bağlantısı
Enis Sever 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 Tasarımı çok şık olmuş bu araç bayağı tutar Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 15 Aralık 2016 Paylaş 15 Aralık 2016 Yine efsane birşeyler yapmış bizimkiler, harika, bayıldım, iç, dış herşey fevkaladenin fevkinde Yorum bağlantısı
Sevgin Yılmaz 15 Aralık 2016 Paylaş 15 Aralık 2016 Passattan uzak Phaetona yakın bir model üretmişler. 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 7 Mart 2017 Yazar Paylaş 7 Mart 2017 Ve Cenevre'de yeni adıyla resmi tanıtımı yapıldı, bir kaç ay içerisinde Türkiye dahil avrupa yollarından... YENİ ARTEON 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Mart 2017 Paylaş 7 Mart 2017 makyajlı cc bu yahu (konsept olan gelmez ve üretilmez bu arada, o kadar oyuncakla orta sınıfa satamazlar bunu,kaldıki vw orta sınıf zaten), içide o şekilde dokunmatik oyuncaklarla gelmez, olacağı şu, standart hayalet ekran ve bildiğimiz dokunmatik teyp, gelsinde görelim sipariş verirsin 6 ay beklersin, fiyatta gelince değişir fark ödersin, ön ızgara ve görünümü beğenmedim, tırt, genel olarak begenmedim bildiğin cc nin süslenmişi bu yahu haa o gegzostlarda sahtedir kesin, plastik üzeri gümüş kaplama olmasın sakın Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 7 Mart 2017 Yazar Paylaş 7 Mart 2017 Ali Cihangiroğlu yazdı: makyajlı cc bu yahu (konsept olan gelmez ve üretilmez bu arada, o kadar oyuncakla orta sınıfa satamazlar bunu,kaldıki vw orta sınıf zaten), içide o şekilde dokunmatik oyuncaklarla gelmez, olacağı şu, standart hayalet ekran ve bildiğimiz dokunmatik teyp, gelsinde görelim sipariş verirsin 6 ay beklersin, fiyatta gelince değişir fark ödersin, ön ızgara ve görünümü beğenmedim, tırt, genel olarak begenmedim bildiğin cc nin süslenmişi bu yahu haa o gegzostlarda sahtedir kesin, plastik üzeri gümüş kaplama olmasın sakın Genişlet Aynen 3-4 ay önceki ilk mesajda yazdığım gibi; CC üretimi durdu ve bu araç CC yerine geliyor... CC nin adı değişti denilebilir... Altyapı güncel B8 Passat ile aynı ve kabin içi fotoğraflarda da görüldüğü üzere güncel kasa Passat ile neredeyse birebir aynı... Özetle içi bildiğimiz Passat, dışı çok şık ,) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Mart 2017 Paylaş 7 Mart 2017 1.4 tsi ile gelirse satar. ön taraf biraz "gııııı" der gibi. Ben de begenmedim. ne yuvarlar olmalı be de bu kadar yatık. begendiğim bir ön vardı. Çok uyukluyor gibi olmamalı araç. Biraz bakıyor havası vermeli. Kaşlar alınmış olmamalı. bu iyi mesela: 2 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 7 Mart 2017 Yazar Paylaş 7 Mart 2017 Mehmet Göktürk yazdı: 1.4 tsi ile gelirse satar. ön taraf biraz "gııııı" der gibi. Ben de begenmedim. ne yuvarlar olmalı be de bu kadar yatık. begendiğim bir ön vardı. Çok uyukluyor gibi olmamalı araç. Biraz bakıyor havası vermeli. Kaşlar alınmış olmamalı. bu iyi mesela: Genişlet 1.4 TSI üretimi kademeli olarak bitirilecek, Yeni motorlar 1.5 TSI ve 1.5 TDI Arteon yeni Golf ile birlikte 1.5 TSI motor ile gelecek ilk modellerden... 1.5 TSI Evo 150 Hp ünite yeni Arteon'da olacak. Yorum bağlantısı
Recep Demirci 8 Mart 2017 Paylaş 8 Mart 2017 Abdussamed Acar beyin resimlerindeki renk bence daha güzel olmuş.İlk mesajdaki renk iddialı genel olarak araç ilgi çekici görünüyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Mart 2017 Paylaş 9 Mart 2017 Abdussamed Acar yazdı: 1.4 TSI üretimi kademeli olarak bitirilecek, Yeni motorlar 1.5 TSI ve 1.5 TDI Arteon yeni Golf ile birlikte 1.5 TSI motor ile gelecek ilk modellerden... 1.5 TSI Evo 150 Hp ünite yeni Arteon'da olacak. Genişlet biliyordum pardon. doğrudur. yani 1.6 altı motor anlamında söyledim. Aynı motor aslında silindir hacminin artmış gibi görünmesinin sebebi sıkıştırma oranının 12:1 e çıkması. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Mart 2017 Paylaş 9 Mart 2017 Bugün bayide CC Exclusive gördüm. Araçta yok yoktu. Arteon'un meraklısı çok olur. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 9 Mart 2017 Paylaş 9 Mart 2017 Satar bu. Dış tasarım çok iddalı ve çekici. İçi zaten passat. Fiyat önemli değil. Boşline da olsa memleketimin insanları vw sever. Değil 6 ay, 1 sene bile bekler. Adı neden değişti? CC güzel değil miydi? 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Mart 2017 Paylaş 10 Mart 2017 Alıcı olmadığım için sormadım, ama 160.000 gibi bir rakam gördüm sanki... Yorum bağlantısı
Recommended Posts