İçeriğe Yönlendir

Ka - Vites Konsolu

Musa Değerli

Recommended Posts

Musa Değerli

son halide güzeldi bardaklıkla beraber daha güzel olacak :nazar:

İnşallah.Çok istediğim birşeydi basardığıma seviniyorum.Kendim yapmış olmak büyük keyif tarifsiz :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

04b71b75ac0bfda642330f8c44519392.jpg

076ca3e1c006671970f89415d7d444dd.jpg

32ea15ce0b35f06f5c9c138c08a127f2.jpg

Dremel denilen aleti icad eden ne güzel bi insan :) Daha çok işi var ama şimdiye kadar iyi gitti

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Burak Kara

Tam bir plastik ustası oldun abi maşallah :) Aynaları elektrikli yapma işi ne oldu acaba ? En son ayar düğmesi kapağını aldığını hatırlıyorum.

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Tam bir plastik ustası oldun abi maşallah :) Aynaları elektrikli yapma işi ne oldu acaba ? En son ayar düğmesi kapağını aldığını hatırlıyorum.

Yerine montajı kaldı.Arabayı pek yanımda götürmüyorum.Bir kaportacıda yerine taktırmam lazım.Yakında biter :)O kapağı arada arabaya takıp seyrediyorum çok güzel ya :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Kara

Yerine montajı kaldı.Arabayı pek yanımda götürmüyorum.Bir kaportacıda yerine taktırmam lazım.Yakında biter :)O kapağı arada arabaya takıp seyrediyorum çok güzel ya :)

Çok kullanışlı bi özellik olcak valla. Nasıl denk getirdin o kapağı Türkiye' de satılmış mı hiç elektrikli aynası olan Ka :)

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Çok kullanışlı bi özellik olcak valla. Nasıl denk getirdin o kapağı Türkiye' de satılmış mı hiç elektrikli aynası olan Ka :)

Street ka larda var sadece.Ben çıkmasını buldum İzmirde.Asıl takacağım aynaların görüs alanı filan da iyi.O kapıya sonradan sokulmuş gibi duran aynadan nefret ediyorum :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Günay

harika gerçekten, elinize sağlık harika olmuş. güzel fikirler veriyorsunuz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Şahin Kutun

montaj işinde son durum ne oldu?  :nargile:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

montaj işinde son durum ne oldu? :nargile:

Kar var macun ve boyayı evde yapamıyorum :)Şarj soketi v.s işlerle uğraşıyorum bu boşlukta.Sona geldik
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

bi deyim vardır gözlerimiz yolda kaldı :) sabırsızlıkla beklemedeyiz

Abi beni düşün bir de :) Ara ara çıkartıp bakiyorum :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Kutun
(düzenlendi)

Abi beni düşün bir de :) Ara ara çıkartıp bakiyorum :)

kusura bakma abi ama bizlerde görmek isteriz her zaman olmasada arada bir bi kaç resimi çok görme bize  :)

tarihinde Şahin Kutun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

kusura bakma abi ama bizlerde görmek isteriz her zaman olmasada arada bir bi kaç resimi çok görme bize  :)

Atarım :) Yaptıkça yeni şeyler geliyor aklıma.Bu araba hiç bitmeyecek böyle giderse :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Kutun

Atarım :) Yaptıkça yeni şeyler geliyor aklıma.Bu araba hiç bitmeyecek böyle giderse :)

umarım her zaman yeni güzel işler çıkar :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Yapmışken buna usb demi monte edilse.. Diyip kaçayım

Bardaklık aydınlatması konsol altı aydınlatma müthiş olmaz mı. :wub:

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Bardaklık usb ve telefon koyulan yer mavi ışık kısmetse :)

Bu parça kaça? :crazy:

Mondeoda da mı yok :)

Bardaklık aydınlatması konsol altı aydınlatma müthiş olmaz mı. :wub:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Mondeoya her konsolu takarsın işlem yapmadan.Bu konsolu almak için Erdem amirim Ankarada esnafı altüst etti :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Şahin Kutun

e22b2bd16c2519825557dae685a06812.jpg

Macuna koşuyoruz  :)

oldu bu iş  :)  vites kolu alt lastiğinde olduğu gibi  mavi çizgilerde olacakmı? 

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

oldu bu iş :) vites kolu alt lastiğinde olduğu gibi mavi çizgilerde olacakmı?

Olmazmı :)
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...