Musa Değerli 26 Kasım 2016 Paylaş 26 Kasım 2016 (düzenlendi) O halı görüntüsünden bıkmıştım.Boya biymeseydi montajı da tamamlayacaktım.Neyse buna da şükür Şimdi güzel bir topuz bulalım buna 9 Şubat 2017 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 27 Kasım 2016 Yazar Paylaş 27 Kasım 2016 Ka için bir devrim. Nasıl bi sevdim anlatamam Alaman zamanında koysaymış ya 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Kasım 2016 Paylaş 27 Kasım 2016 Orjinali hangi arabadan? KA'm olduğu zaman o bolgenin kalıplarını alıp sıfırdan üreten bir üyemiz vardı. Montajını da yapıp foto'larını paylaşmış sonra maalesef ortadan kaybolmuştu Yorum bağlantısı
Musa Değerli 27 Kasım 2016 Yazar Paylaş 27 Kasım 2016 Orjinali hangi arabadan? KA'm olduğu zaman o bolgenin kalıplarını alıp sıfırdan üreten bir üyemiz vardı. Montajını da yapıp foto'larını paylaşmış sonra maalesef ortadan kaybolmuştu Orjinali 2008 Toyota Yaris.Arka kısım daraltma icin bir cözüm bulamazsam megane 1 lerdekini kullanacagım Direkt uyanlar da var aslında.Mesela seat cordoba megane 1 minicooper R56 olmasi lazım tam hatırlamiyorum.A1 in ön yüksek olmasa favorimdi. 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 29 Kasım 2016 Yazar Paylaş 29 Kasım 2016 Boyama işlemi de tamamlandı.Zımparalanan yerlerle diger yerlerin dokusu tutmayınca boyar boyamaz bez ile üzerine bastırdım doku benzedi.Küçük kusurları yok değil ama benim için büyük bir adımdı Takalım artık yerine 4 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Dizi tadında bölüm bölüm paylaşıyorsun, meraktan öldürüyorsun. Muhteşem görünüyor abi eline sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 29 Kasım 2016 Yazar Paylaş 29 Kasım 2016 Malum ev şartlarında işten arta kalan zamanda yapıyorum.Uzuyor parçalı oluyor ama napalım Sağolasın 2 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 1 Aralık 2016 Yazar Paylaş 1 Aralık 2016 Sonunda yerine aldık arkadaşı Şimdi sıra el freni kısmına bir güzellik yapmada 4 Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Aralık 2016 Paylaş 1 Aralık 2016 Çok güzel olmuş,aynı renkle konsolda bir kaç yere daha dokunuşla kusursuz olacaktır. Ellerinize sağlık.. 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 1 Aralık 2016 Yazar Paylaş 1 Aralık 2016 Çok güzel olmuş,aynı renkle konsolda bir kaç yere daha dokunuşla kusursuz olacaktır. Ellerinize sağlık.. Arka kısımda bardaklık ağzında elfreni etrafında da maviyi kullanacağım.Sevdim bunu.Sağolun 1 Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 1 Aralık 2016 Paylaş 1 Aralık 2016 çok güzel görünüyor, ellerinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 1 Aralık 2016 Yazar Paylaş 1 Aralık 2016 Sabitlemesini nasıl yaptınız? Halının sert kısmına küçük 4 delik ile içten kablo bağıyla bağladım. çok güzel görünüyor, ellerinize sağlık. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 1 Aralık 2016 Paylaş 1 Aralık 2016 Arka kısımda bardaklık ağzında elfreni etrafında da maviyi kullanacağım.Sevdim bunu.Sağolun bunu mavi dikişli düşünsek? Yorum bağlantısı
Musa Değerli 1 Aralık 2016 Yazar Paylaş 1 Aralık 2016 bunu mavi dikişli düşünsek? Güzel olur.iyiymiş bu Sen sus .KA nın üzerine çizgi çeken adam Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2016 Paylaş 1 Aralık 2016 Boyama işlemi de tamamlandı.Zımparalanan yerlerle diger yerlerin dokusu tutmayınca boyar boyamaz bez ile üzerine bastırdım doku benzedi.Küçük kusurları yok değil ama benim için büyük bir adımdı Takalım artık yerine Benim ka bikaç hafta sende kalsın yahu. Nefiss nefisas 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 1 Aralık 2016 Yazar Paylaş 1 Aralık 2016 Benim ka bikaç hafta sende kalsın yahu. Nefiss nefisas Anahtarı paspasın altına bırak abi geçerken alırım Sağolasın abi Yorum bağlantısı
Musa Değerli 3 Aralık 2016 Yazar Paylaş 3 Aralık 2016 Yine rahat duramadım Ben tam konsol seviyorum ya 4 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 3 Aralık 2016 Yazar Paylaş 3 Aralık 2016 Başarılı... Sağolasın.Uğraşıyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts