İçeriğe Yönlendir

Ka - Vites Konsolu

Musa Değerli

Recommended Posts

Musa Değerli
(düzenlendi)

51d800788744288df96edecb23e88a7c.jpg

e76e37fa455df7bdcda0a65731dcbca2.jpg

abbd67b78fbed9de0b520b590085b91e.jpg

0dc4a15646b53fe17ddc77d8112ebec6.jpg

6f177fc43331374d63ff64ee2fd7399e.jpg

O halı görüntüsünden bıkmıştım.Boya biymeseydi montajı da tamamlayacaktım.Neyse buna da şükür :)Şimdi güzel bir topuz bulalım buna

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Ka için bir devrim. :wub:

Nasıl bi sevdim anlatamam :) Alaman zamanında koysaymış ya
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Orjinali hangi arabadan?

KA'm olduğu zaman o bolgenin kalıplarını alıp sıfırdan üreten bir üyemiz vardı. Montajını da yapıp foto'larını paylaşmış sonra maalesef ortadan kaybolmuştu :(

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Orjinali hangi arabadan?

KA'm olduğu zaman o bolgenin kalıplarını alıp sıfırdan üreten bir üyemiz vardı. Montajını da yapıp foto'larını paylaşmış sonra maalesef ortadan kaybolmuştu :(

Orjinali 2008 Toyota Yaris.Arka kısım daraltma icin bir cözüm bulamazsam megane 1 lerdekini kullanacagım :)

Direkt uyanlar da var aslında.Mesela seat cordoba megane 1 minicooper R56 olmasi lazım tam hatırlamiyorum.A1 in ön yüksek olmasa favorimdi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

a86edba5d03133e089cdf27e11fe170f.jpg

Boyama işlemi de tamamlandı.Zımparalanan yerlerle diger yerlerin dokusu tutmayınca boyar boyamaz bez ile üzerine bastırdım doku benzedi.Küçük kusurları yok değil ama benim için büyük bir adımdı :) Takalım artık yerine

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Dizi tadında bölüm bölüm paylaşıyorsun, meraktan öldürüyorsun. :)  Muhteşem görünüyor abi eline sağlık. :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Malum ev şartlarında işten arta kalan zamanda yapıyorum.Uzuyor parçalı oluyor ama napalım :) Sağolasın

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Sonunda yerine aldık arkadaşı:) Şimdi sıra el freni kısmına bir güzellik yapmada

MoEvPN.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Çok güzel olmuş,aynı renkle konsolda bir kaç yere daha dokunuşla kusursuz olacaktır. Ellerinize sağlık.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Çok güzel olmuş,aynı renkle konsolda bir kaç yere daha dokunuşla kusursuz olacaktır. Ellerinize sağlık.. 

Arka kısımda bardaklık ağzında elfreni etrafında da maviyi kullanacağım.Sevdim bunu.Sağolun :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

:wub:

Sabitlemesini nasıl yaptınız?

Halının sert kısmına küçük 4 delik ile içten kablo bağıyla bağladım.

çok güzel görünüyor, ellerinize sağlık.

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Şahin Kutun

Arka kısımda bardaklık ağzında elfreni etrafında da maviyi kullanacağım.Sevdim bunu.Sağolun :)

bunu mavi dikişli düşünsek?

5LdQj5.jpg

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

bunu mavi dikişli düşünsek?

5LdQj5.jpg

Güzel olur.iyiymiş bu

:wub:

Sen sus .KA nın üzerine çizgi çeken adam :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

a86edba5d03133e089cdf27e11fe170f.jpg

Boyama işlemi de tamamlandı.Zımparalanan yerlerle diger yerlerin dokusu tutmayınca boyar boyamaz bez ile üzerine bastırdım doku benzedi.Küçük kusurları yok değil ama benim için büyük bir adımdı :) Takalım artık yerine

Benim ka bikaç hafta sende kalsın yahu. Nefiss nefisas
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Benim ka bikaç hafta sende kalsın yahu. Nefiss nefisas

Anahtarı paspasın altına bırak abi geçerken alırım :) Sağolasın abi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...