Ahmet BÜBERCİ 24 Kasım 2016 Paylaş 24 Kasım 2016 Arkadaslar 2010 tıtanyum araca sahıbım aracımın fardakı kucuk lambaları cıkaramadım onları nasıl cıkaracaz ılmı nedır yardımcı olursanız sevınırım Yorum bağlantısı
Ferit Erken 24 Kasım 2016 Paylaş 24 Kasım 2016 Far sökülür. Park lambasının arkasındaki kapak açılır. İçeride plastik bir parça görmeniz gerek, park lambası bunun ucunda monteli. Görünen plastik çevrilerek açılır. İlk defa açacaksanız acele etmeyin kırılma ihtimali düşük olsada zarar verebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Ahmet BÜBERCİ 24 Kasım 2016 Yazar Paylaş 24 Kasım 2016 Far sökülür. Park lambasının arkasındaki kapak açılır. İçeride plastik bir parça görmeniz gerek, park lambası bunun ucunda monteli. Görünen plastik çevrilerek açılır. İlk defa açacaksanız acele etmeyin kırılma ihtimali düşük olsada zarar verebilirsiniz. o ınce uzun plastıgı donduremedım cektım gelmedı zaten ınce oldugu ıcın bukuluyor acamadım yanı emınmıyız dondurerek acıldıgına 1 Yorum bağlantısı
Ferit Erken 24 Kasım 2016 Paylaş 24 Kasım 2016 Bin kere söktüm, merak etmeyin. Çevirin bir tarafa doğru açılır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2016 Paylaş 24 Kasım 2016 Tam burkuldu derken açılır. Çevirirken az ileri doğru da itin faydalı olur Yorum bağlantısı
Ahmet BÜBERCİ 24 Kasım 2016 Yazar Paylaş 24 Kasım 2016 tamamdır abıler yarın tekrar denıyecem tesekkurler bılgı ıcın Yorum bağlantısı
Recommended Posts